- 20 Aralık 2020
- 17.068
- 75.561
1000 aldım. Kalan 48.0001000 aldım kalan 49.000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1000 aldım. Kalan 48.0001000 aldım kalan 49.000
Bugun o kadar cok agladım kı, gozlerım zar zor görüyor, artık aglamıcam demıstım, sız nasıl guzel insanlarsınız ya, gozlerımden bugun ilk kez mutluluk gozyası aktı,cok duygulandım, suan bunu aglayarak yazıyorum, bebeklerim sizlerin de dualarıyla ınsallah sımsıkı tutancaklar bana hepinizden Allah razı olsunKızlar Arkadaşımız Sohrab şu an hastanede tedavi görüyor gebeliği biraz sıkıntılı Rabbim sağlıkla hayırlısıyla ikizlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah
onun adına duaya ve desteğinize ihtiyacımız var kimin duasi kabul olur bilemeyiz..
Ikizlerimize ve kendisine Şifa niyetine
Bismillahirrahmanirrahim
Ya Şafi 70.00
5.000 aldım
Kalan 65.000
1000 ya şafi aldım. Kalan 47000 Rabbim sağlıkla Zamaninda bebeklerine kavuşmayı nasip etsin1000 aldım. Kalan 48.000
5000 aldım. Kalan 42000, hepinizden Allah razı olsun1000 ya şafi aldım. Kalan 47000 Rabbim sağlıkla Zamaninda bebeklerine kavuşmayı nasip etsin
500 bi arkadaş ile okuduk5000 aldım. Kalan 42000, hepinizden Allah razı olsun
İnşallah canım benim Rabbim esirgesin gözyaşın hep mutluluktan olsun inşallah. Sağlıkla gelişimini tamamlasın bebişlerinBugun o kadar cok agladım kı, gozlerım zar zor görüyor, artık aglamıcam demıstım, sız nasıl guzel insanlarsınız ya, gozlerımden bugun ilk kez mutluluk gozyası aktı,cok duygulandım, suan bunu aglayarak yazıyorum, bebeklerim sizlerin de dualarıyla ınsallah sımsıkı tutancaklar bana hepinizden Allah razı olsun
Aminn cnm benım, Allah razı olsun Rabbime emanet prenseslerimİnşallah canım benim Rabbim esirgesin gözyaşın hep mutluluktan olsun inşallah. Sağlıkla gelişimini tamamlasın bebişlerin
O gözyaşların hep mutluluktan aksın canım benim ❤Bugun o kadar cok agladım kı, gozlerım zar zor görüyor, artık aglamıcam demıstım, sız nasıl guzel insanlarsınız ya, gozlerımden bugun ilk kez mutluluk gozyası aktı,cok duygulandım, suan bunu aglayarak yazıyorum, bebeklerim sizlerin de dualarıyla ınsallah sımsıkı tutancaklar bana hepinizden Allah razı olsun
Gercekten var, Rabbım hepinize saglık sıhhat versin, Allah razı olsunO gözyaşların hep mutluluktan aksın canım benim ❤
Prenseslerin bir sürü teyzesi var
1000 daha aldımBen de geldim 2500 aldım. Kalan 38 bin. Sohrab canım hep mutluluktan ağla
Ağlamak yok sonu güzel olacak bebekler sıkı sıkı tutunacak Allahın izniyleBugun o kadar cok agladım kı, gozlerım zar zor görüyor, artık aglamıcam demıstım, sız nasıl guzel insanlarsınız ya, gozlerımden bugun ilk kez mutluluk gozyası aktı,cok duygulandım, suan bunu aglayarak yazıyorum, bebeklerim sizlerin de dualarıyla ınsallah sımsıkı tutancaklar bana hepinizden Allah razı olsun
Insallahh Allah razı olsun Rabbım evlat acısı yasatamasın ınsallahAğlamak yok sonu güzel olacak bebekler sıkı sıkı tutunacak Allahın izniyle
Saol canım benım, Allah razı olsun