Arkadaşımız Nefes0858 icin Ya Şafi ❤

Kalan 9000 binide aldım bitti hepinizin dilekleri için teşekkür ederim duanizda olmak isteriz teyzeleri Allah ne dileginiz varsa kabul etsin böyle günlerde destekleriniz çok kimseyi darda sıkıntı da bırakmasın yetistiniz yine her zamanki gibi🤲🤲

Kalan 9000 binide aldım bitti hepinizin dilekleri için teşekkür ederim duanizda olmak isteriz teyzeleri Allah ne dileginiz varsa kabul etsin böyle günlerde destekleriniz çok kimseyi darda sıkıntı da bırakmasın yetistiniz yine her zamanki gibi🤲🤲
Rabbim şifa versin ikinize de dualarımız seninle ferdam herşey iyi olacak inşallah 🤲🏻🌺🌺
Aminnnn duaların içinde çok Aminnnnn 🤲🏻

Hayırlı Akşamlar kızlar ❤
Arkadaşımız Nefes0858 Nefes0858 hastaneye yatışı yapıldı suyunda azalma erken doğum riski var .
Bu mübarek günlerde kimin duası kabul olur bilemeyiz
Yüreğinin ferahlığı için kendisi ve bebeği niyetine Ya Şafi başlatmak istiyorum
Desteğinizden asla şüphem yok
Rabbim mübarek gecelerin yüzü suyu hürmetine bütün hastalarımıza şifa versin 🤲

Bismillahirrahmanirrahim
Ya Şafi 70.000
5.000 aldım
Kalan 65.000
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah🙏
Duanin sonuna mi yetistim bilemiyorum ama ben 100 tane aliyim daha fazla okursam yazarim tekrar

Ben yetisemeden bitmis.Rabbim Saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin insallah 🙏

Canım yetişemedim ama dua ettim senin için Rabbim sağlıkla yavrunun kucağına almanı nasip etsin Aminnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kızlar bugün duanıza çok ihtiyacım var öğlen doğuma giriyorum 34 2 sata göre ama transfere göre hesapladilar 35 bugün bebeğimin suyu çok azalmış doktor durması daha sıkıntı haftan iyi dedi sezeryana giricem öğlen sizin dualarınıza ihtiyacımız var teyzeleri
Kızlar dua edelim inşallah sağ salim kolayca geçer 🤲🤲

X