- 31 Ocak 2022
- 353
- 560
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın suan durumun nasıl canim5000 aldım kalan 9000
Allah hepinizden razı olsun
Tansiyonum biraz yüksek çıkıyor ciger geliştirici olduk takipteyiz inşallah iyi olacak herseyNasılsın duan durum nasıl canim
Rabbim şifa versin ikinize de dualarımız seninle ferdam herşey iyi olacak inşallahKalan 9000 binide aldım bitti hepinizin dilekleri için teşekkür ederim duanizda olmak isteriz teyzeleri Allah ne dileginiz varsa kabul etsin böyle günlerde destekleriniz çok kimseyi darda sıkıntı da bırakmasın yetistiniz yine her zamanki gibi
Inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nefescimTansiyonum biraz yüksek çıkıyor ciger geliştirici olduk takipteyiz inşallah iyi olacak hersey
Allah razı olsun canım amin inşallahRabbim şifa versin ikinize de dualarımız seninle ferdam herşey iyi olacak inşallah
Aminnnn duaların içinde çok Aminnnnn
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahHayırlı Akşamlar kızlar ❤
Arkadaşımız Nefes0858 hastaneye yatışı yapıldı suyunda azalma erken doğum riski var .
Bu mübarek günlerde kimin duası kabul olur bilemeyiz
Yüreğinin ferahlığı için kendisi ve bebeği niyetine Ya Şafi başlatmak istiyorum
Desteğinizden asla şüphem yok
Rabbim mübarek gecelerin yüzü suyu hürmetine bütün hastalarımıza şifa versin
Bismillahirrahmanirrahim
Ya Şafi 70.000
5.000 aldım
Kalan 65.000
İnşallah sağlıkla sıhhatle vaktini tamamlasın paşamız. Sende iyi olmaya çalış canım benim Rabbim feraha çıkarsın inşallahTansiyonum biraz yüksek çıkıyor ciger geliştirici olduk takipteyiz inşallah iyi olacak hersey
Ben yetisemeden bitmis.Rabbim Saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin insallahKalan 9000 binide aldım bitti hepinizin dilekleri için teşekkür ederim duanizda olmak isteriz teyzeleri Allah ne dileginiz varsa kabul etsin böyle günlerde destekleriniz çok kimseyi darda sıkıntı da bırakmasın yetistiniz yine her zamanki gibi
Canım yetişemedim ama dua ettim senin için Rabbim sağlıkla yavrunun kucağına almanı nasip etsin AminnnKalan 9000 binide aldım bitti hepinizin dilekleri için teşekkür ederim duanizda olmak isteriz teyzeleri Allah ne dileginiz varsa kabul etsin böyle günlerde destekleriniz çok kimseyi darda sıkıntı da bırakmasın yetistiniz yine her zamanki gibi
Kızlar dua edelim inşallah sağ salim kolayca geçerKızlar bugün duanıza çok ihtiyacım var öğlen doğuma giriyorum 34 2 sata göre ama transfere göre hesapladilar 35 bugün bebeğimin suyu çok azalmış doktor durması daha sıkıntı haftan iyi dedi sezeryana giricem öğlen sizin dualarınıza ihtiyacımız var teyzeleri
Allah razı olsun ablacım Amin inşallah sende Allaha emanet olNefes0858 ferdam canım dua kardeşim Rabbim evladına ve sana sağlık sıhhat versin dualarımız seninle ssevinçlinin ablasıyım ben ALLAH'a emanet olun