Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan hastanede tedavisi yeni basladı. Kardesinden kordon iliği alınmış ileride lazım olursa kullanılacakmış. Şimdilik kortizonla baslamıslar sonradan kemoterapi vereceklermiş.1.000 daha aldım
Kalan 62.000
Şimdi Çocuğun durumu nasıl?
Rabbim şifa versin ailesine bağışlasın sağlığına bir an evvel tekrar dönsünŞuan hastanede tedavisi yeni basladı. Kardesinden kordon iliği alınmış ileride lazım olursa kullanılacakmış. Şimdilik kortizonla baslamıslar sonradan kemoterapi vereceklermiş.
Rabbim hepinizden razı olsun arkadaşlar iyi ki varsınız
M MaviMabellee , MssPARE , @PiXİEE, Lna16 , sweetgirlcandy , Nego arkadaşlar etiketler içinde sagolun Allah razı olsun
Geçmiş olsun canım. Yanımda tesbihim yok bitmezse eğer akşam alayım bendeŞuan hastanede tedavisi yeni basladı. Kardesinden kordon iliği alınmış ileride lazım olursa kullanılacakmış. Şimdilik kortizonla baslamıslar sonradan kemoterapi vereceklermiş.
M MaviMabellee , MssPARE , @PiXİEE, Lna16 , sweetgirlcandy , Nego arkadaşlar etiketler içinde sagolun Allah razı olsun
Bende 1000 aldım nego@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
@Catlak-kurabiye
@Mehfam
@Ysf42
@Hogwartss
@rana20
@M_atruska
@Maya-
@SUHAN
S.a dua kardeslerim. En yakın arkadaşımın 5 yasındaki yeğenine lösemi teşhisi koyuldu Şuan hastanede yatılı olarak tedavi goruyor. 6 ay surecekmiş tedavisi. Anneside yeni doğum yaptı ustelik. Küçük Zeynep'in şifa bulması için 70.000 Ya Şafi başlatıyorum. Okuyup destek olabilirseniz cok sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun hepinizdenRabbim hiç kimseye evlat acısı gostermesin. Elli, yüz ne kadar okuyabilirseniz cok makbule geçer. Rabbim bu yavruya acil kalıcı şifalar versin ailesine bagıslasın inşallah
Bismillahirrahmanirrahim
5000 alındı
Kalan 65.000
1000 almıştım 500 daha aldım@Nevreste
@Calcifer
@Tosun Pasa
@Merve
JES
@Msspinkie
Nego
@Bonus
@_HALLEY_
@burcusami
@ohbb-kaplan
@Buluts34
@bluepinkk
@Blue_Peri
@namaste21
@Yazarhanim
@28mn
@Tavuk_suyu_
@tiniminihaniim
@Myhomes
sweetgirlcandy
@Mintimint
@MoonfacedMom
@mavikelebek34
@Saliha40
@Ssevincli
@Asiltutku
@Aselhannn
A Asya89
@Feyzaanrr
@HejaR12
@Harlofia
@eunja
@melankolimm
@Barbara
@arkadasimes
@Morlale8
@zinciriye
@Ballikabak
@Gelincik78
@Ceren0134
@Cemoos
@Cemreww
@tazefasulye
@humanbeings
@ummhnisa
@Umut_2019
@rana20
@mutlulukbenihicbirakma
@Mucizemm222
@Life light
@kevsersoylu
@agustos72
@Leyl-i-fer
@bal Perisi
@BereliPenguen
@N u r
@Magnifiaque
@Kahve __Kokusu
@BereliPenguen
@Assos32
@Aselhannn
@agustos72
@Tospaagtd
@theia07
@Yenidelhi
@Nayro
Ne demek kuzum Allah kabul etsin inşallahŞuan hastanede tedavisi yeni basladı. Kardesinden kordon iliği alınmış ileride lazım olursa kullanılacakmış. Şimdilik kortizonla baslamıslar sonradan kemoterapi vereceklermiş.
2 bin aldım kalan 5.000Rabbim şifasini versin tez vakitte insaAllah 1000 de ben aldim kalan 7000
Aslında cok iyi olur canım Allah razı olsun nasıl oluyor kişi bası bir tane mi okunuyor okunur mu ki bilemedim sayı fazlaSelamın aleyküm canım yavrumuz için 500 Yasin hatmi baslatsak şifa niyetine.
RABBİM şifa versin inşallah Zeyneb'e ve bütün şifa bekleyen hastalara inşallah. Çok üzüldüm benimde çocuklarım var, bütün gece aklımdan hiç çıkmadıŞuan hastanede tedavisi yeni basladı. Kardesinden kordon iliği alınmış ileride lazım olursa kullanılacakmış. Şimdilik kortizonla baslamıslar sonradan kemoterapi vereceklermiş.