Tatlı Tarifi Muhallebili Kemalpaşa Tatlısı - Dr. Oetker Şekerli Vanilin Sponsorluğunda

Şiire ayrı bir bagliligim var her türlüsünü severim ama eğer calisiyorsa bu radyoda eski bir şarkıyı dinlemek o kemalpasali muhallebiyi yemek de bir harika olurdu hayal ettimde çok güzel yaaaa

Ellerine emeğine sağlık ablacım

Ellerine sağlık cankuşuuuuum
Müthiş yaaa , gel de yapma, bizi yoldan çıkarıp sonra merdaneyi eline alıyosun söyle zalım kim suçlu
Sen benim gibi bi görünüp kaçmadın cicim maşallah fena geliyosun
Başarılar dilerim canım ablam öpüyorum kocaman

Hele bir de camlara yağmur damlaları vuruyorsa, bir de yalnızsak ....çok şey mi istiyoruz olsa nolurdu Cok teşekkür ederim canım. Hayallerimiz inşallah gerçeğe dönüşür.
yaa bnmde canım şekerpare çekiyodu var ya
Kilo sorunu yoksa hiç erteleme tatlım. Bos ver şekerpareyi bu daha kolay... Peynircilerde bulmak mümkün. Çok da kolay kısa sürede yaparsın. Kalk kalk ölümlü dünya...
Şehrimin tatlısı Ellerine sağlık canım,yarışmada bol şanslar
Şehrindeyim canım. güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Resmen ismine aşerir oldum. Abliskoooom , ablacaaaaanım demeni çok özlemiştim.Tatlim ben yapıyorum ama yemiyorum. Yap evdekilere yedir, misafirlere ikram et...Yoldan çıkma bak fena olur.
Sosyalleşiyoruz işte bu sebeple . Türkiye'nin dört bir yanından hanım arkadaşlarla tanışmak aynı heyecanı yaşamak güzel lilim ya...Dilerim bir gün seninle de yarışırız.
Ellerine sağlık abla...
Sunum çok güzel olmuş

Bol şans
Cananım çok teşekkür ederim.

hahAH DOĞru diyon canım güveç kabımda var neden olmasın

Bayılıyorum hemşehrilerime

Ben yazmayı da çok seviyorum abla zamanında şiir okumuslugum da var bir kaç kez sahnede çalışarak severim

Ben yazmayı da çok seviyorum abla zamanında şiir okumuslugum da var bir kaç kez sahnede çalışarak severim
Şiir seven bir insan çok narin olur. Edebiyat öğretmenin ruhuna dokunmuş belli. Demek şiir dinletisinde görev aldın. Hangi şiiri okumuştun? Unutulmaz çünkü o anlar. Muhabbeti de uzatıyorum ama...

Ben ve yemeden başkalarına yedirmek no no no bu ben değilim kiii

Ablişkoooom yine şerbetli tatlılara yetişirim heralde

Şiir seven bir insan çok narin olur. Edebiyat öğretmenin ruhuna dokunmuş belli. Demek şiir dinletisinde görev aldın. Hangi şiiri okumuştun? Unutulmaz çünkü o anlar. Muhabbeti de uzatıyorum ama...
Birinde çok istemiştim İclal Aydın okumayı hoca başkasına verdi iki kez katıldım bir duygusal birde vatan bayrak sevgisi olan şiir okunacakti bak düşününce aklıma gelmedi

Ama hala okuduğum şiirlerin fotokopisi uzeirnde tarihi ile birlikte dosyalrda sakladım

Ben ve yemeden başkalarına yedirmek no no no bu ben değilim kiii

Ablişkoooom yine şerbetli tatlılara yetişirim heralde
Bak ben bilmiyorum sıralamayı...hadi bakalım o zamana kapisiriz beraber yemesen daha iyi değil mi...bildiğimiz tatlar sonuçta...ben tatlimi yemedim doyunca. Çatal batirmistim, foto çekerken sadece onu yedim. Başkaları yerken daha mutlu hissediyorsun.

Bende Bursadayim hiç yemeye falan çağırma
Çok kusursuz, ye beniii yeeee beniii diyor Ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim canım

Bende Bursadayim hiç yemeye falan çağırma
Çok kusursuz, ye beniii yeeee beniii diyor Ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim canım
Dünya klasiği nanacim...ama yeni öğrendim aynı şehirde yaşadığımızı. İlk sana tattirirdim beğendin mi diye... Madem lezzet seni çağırıyor kulak ver canım... Gemlik'e gezmeye geldiğinde seve seve ikram ederim.
Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…