- 1 Aralık 2017
- 2.301
- 7.408
- 158
Saol canimmmEllerinize sağlık, çok güzel görünüyor :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canimmmEllerinize sağlık, çok güzel görünüyor :)
İnşallah canım benim.Saol bitanem ALLAH razi olsun hem görünümü hemde tadi çok güzel oluyo INŞAALLAH bigün hepinize tatıririm![]()
Hoş bulduk bitanem bundan sonra INŞAALLAH burdayimmmHoş geldin yemek yarışmalarına canım
Sunumun harika olmuş. Hiç yemedim ama tadı da çok güzeldir eminimEllerine sağlık, başarılar diliyorum
![]()
İnşallah canım, burası bağımlılık yapıyor zaten, bir yere bırakmayızHoş bulduk bitanem bundan sonra INŞAALLAH burdayimmmtadı çok güzel oluyo INŞAALLAH tattirabilirim size
![]()
Aynen kuzum görüştüğüm arkadaşım bile varİnşallah canım, burası bağımlılık yapıyor zaten, bir yere bırakmayız![]()
Saol cancağizimmmmSunumunuz çok hoş,tadı da güzeldir eminim,mutlaka deneyeceğim.. Başarılar dilerim![]()
Çok teşekkür ederim bitanem valla çok tedirgindim nasıl olucak sunum falan diye beğendiğinize çok ama çok sevindimÇok güzel olmuş ellerineize sağlık,yarışmada başarılar diliyorum sizede..
Sunumda çok şık olmuş..
Çok teşekkür ederim bitanem valla çok tedirgindim nasıl olucak sunum falan diye beğendiğinize çok ama çok sevindim
![]()
Evet ilk canım INŞAALLAH bundan sonrada devam ederim çok güzel bi etkinlik ve uğraşİlk defa katılıyorsanız tedirgin olmanız çok normal,hepimiz yaşadık bunu çünkü..
Sonra alışkanlık oluyor çok rahat oluyoruz.![]()
Evet ilk canım INŞAALLAH bundan sonrada devam ederim çok güzel bi etkinlik ve uğraş![]()
Aynen bende buraya üye oldum olalı her anlamda değiştim çok güzel oldu bilmediğim herşeyi öğreniyorum düşün bu yarışmayı gördüm göreli sunuma düştümBundan sonrada bekleriz sizide,çok keyifli zamanlar geçiriyoruz burada arkadaşlarla..![]()
Teşekkür ederim canimEllerinize saglik basarilar![]()
Çok teşekkür ederim bitanemGörüntüsü çok hoş. Başarılar diliyorum , ellerinize sağlık.
Bu şekilde kaç gün dayanıyor , kadayıf yumuşuyor mu bekledikçe ?
Çok teşekkür ederim bitanemÇok şık görünüyor, başarılar dilerim.