Tatlı Tarifi Muhallebili Kadayıf Çanakları- Pınar Süt Sponsorluğunda

Ay bu ne orijinal bir tatlı, hiç görmemiştim daha önce çok güzelmiş. Başarılar diliyorum, ellerinize sağlık. :)

Öncelikle selamlar kadınlar klubünün güzel bayanlari...En Büyük KKilk defa yarışmaya katıldığım için çok heyecanlıyım:KK17:benimle beraber yarışmaya katılan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Daha önce denediğim ve çok beğenilen tatlimi sizlerlede paylaşmak istedim. INŞAALLAH sizlerde deneyip beğenirsiniz tadını:super:... Geçelim tarifimize
MALZEMELER
Eki Görüntüle 2118800
  • 250 gr kadayıf
  • 125 gr tereyağı
  • 4 yemek k. pudra şekeri
MUHALLEBİSİ için
  • 1 lt süt
  • 3 yemek k. un
  • 2 yemek k. nişasta
  • 2 çay bardağı şeker
  • 1 adet vanilin
  • 1 paket krem şanti
  • 100 gr labne peyniri
YAPILIŞI
Tereyağı eritilir. Pudra şekeri ile kadayıfa güzelce yedirilir. Muffin kalıbına ortası boş olacak şekilde konur ve bardakla bastırılır.

Eki Görüntüle 2118801
Eki Görüntüle 2118802

Eki Görüntüle 2118803
180 derece fırında kızarana kadar pişirilir. Bir tencereye 1 lt süt,un,nişasta ve şeker konulup ocağa alınır ve kıvama gelene kadar karıştırılır.
Eki Görüntüle 2118805

Piştikten sonra ocaktan alınır üzerine krem şanti ve vanilin dökülüp karıştırılır. En son labnede konulur ve güzelce mikserde çırpılır. Pişen kadayıf çanaklarina muhallebi konur. Soğuduktan sonra tercihe göre süslenip servis edilir.
AFIYET OLSUN HANIMLAR....
:KK36::KK36::KK36:

Eki Görüntüle 2118813

Eki Görüntüle 2118815

Eki Görüntüle 2118816
Ellerine emeğine sağlık canım çok güzel çok şık olmuş başarılar dilerim:36:

Aaa cok degisikmis ben asla bu sekli veremem ya ellerinize saglik basarilar diliyorum

Canım benim çok güzel gözüküyor ellerine sağlık ❤ başarılar dilerim :KK51:

Ellerine sağlık cnm.. çok güzel duruyı... mümkünse yakın resimlerde yüklesen ;)

Back
X