Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol kuzum teşekkür ediyorumGüzel ve farklı bir sunum
Başarılar dilerim
Beğenmenize çok sevindimAy bu ne orijinal bir tatlı, hiç görmemiştim daha önce çok güzelmiş. Başarılar diliyorum, ellerinize sağlık. :)
Ellerine emeğine sağlık canım çok güzel çok şık olmuş başarılar dilerimÖncelikle selamlar kadınlar klubünün güzel bayanlari...ilk defa yarışmaya katıldığım için çok heyecanlıyım
benimle beraber yarışmaya katılan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Daha önce denediğim ve çok beğenilen tatlimi sizlerlede paylaşmak istedim. INŞAALLAH sizlerde deneyip beğenirsiniz tadını
... Geçelim tarifimize
MALZEMELER
Eki Görüntüle 2118800
MUHALLEBİSİ için
- 250 gr kadayıf
- 125 gr tereyağı
- 4 yemek k. pudra şekeri
YAPILIŞI
- 1 lt süt
- 3 yemek k. un
- 2 yemek k. nişasta
- 2 çay bardağı şeker
- 1 adet vanilin
- 1 paket krem şanti
- 100 gr labne peyniri
Tereyağı eritilir. Pudra şekeri ile kadayıfa güzelce yedirilir. Muffin kalıbına ortası boş olacak şekilde konur ve bardakla bastırılır.
Eki Görüntüle 2118801
Eki Görüntüle 2118802
Eki Görüntüle 2118803
180 derece fırında kızarana kadar pişirilir. Bir tencereye 1 lt süt,un,nişasta ve şeker konulup ocağa alınır ve kıvama gelene kadar karıştırılır.
Eki Görüntüle 2118805
Piştikten sonra ocaktan alınır üzerine krem şanti ve vanilin dökülüp karıştırılır. En son labnede konulur ve güzelce mikserde çırpılır. Pişen kadayıf çanaklarina muhallebi konur. Soğuduktan sonra tercihe göre süslenip servis edilir.
AFIYET OLSUN HANIMLAR....
Eki Görüntüle 2118813
Eki Görüntüle 2118815
Eki Görüntüle 2118816
Saol kuzucum çok teşekkür ederimEllerinize sağlık çok güzel görünüyor en kısa zamanda deneyeceğim :)
Teşekkür ederim bitanemEllerine emeğine sağlık canım çok güzel çok şık olmuş başarılar dilerim![]()
Saol bitanem teşekkür ederimCok guzel olmuş ellerıne saglık canm
Teşekkür ederim bitanemAaa cok degisikmis ben asla bu sekli veremem ya ellerinize saglik basarilar diliyorum
Yemesi çok keyifli hiç zor olmuyoÇok şık.. eminim tadı da çok güzeldir.
Acaba yerken zor olmuyor mu ? Onu düşündüm ben :))
Teşekkür ediyorum bitanemciceklerimiz ayni sunumda :)yarismada basarilar![]()
Muhallebiyle yumuşuyordur değil mi?Yemesi çok keyifli hiç zor olmuyo![]()
Ikıncı güne kaldımı bi tık yumuşuyo ama yinede çitirlik var bitanemMuhallebiyle yumuşuyordur değil mi?
Ellerine sağlık tekrar çok güzel görünüyor.