- 1 Aralık 2017
- 2.301
- 7.408
- 158
Saol kuzucum teşekkür ederimCanım benim çok güzel gözüküyor ellerine sağlık ❤ başarılar dilerim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol kuzucum teşekkür ederimCanım benim çok güzel gözüküyor ellerine sağlık ❤ başarılar dilerim![]()
Saol Canım...Ellerine sağlık cnm.. çok güzel duruyı... mümkünse yakın resimlerde yüklesen![]()
Whatsuptan birine at sana geri yollasın.. yakın resim önemliSaol Canım...resim yüklemede çok sıkıntı çektim anca bunlar yüklendi ama denerim
Teşekkür ederim bitanemEllerine sağlık, basarılar dilerim
Canım watsap kullanmıyorum ki ama denicemWhatsuptan birine at sana geri yollasın.. yakın resim önemli![]()
Saol canım teşekkür ediyorumValla bu kategori beni bitirecek ellerinize sağlık sunum harika tatlıda öyle başarılar
Konudaki ilk mesajını düzenleyip yeni resimleri de ekleyebilirsin kuzum
Konudaki ilk mesajını düzenleyip yeni resimleri de ekleyebilirsin kuzum![]()
Düzenle var orada :))) ordan oluyor :***ciddi misin Kuzum ya olmaz diye attım buraya ilk sayfadaki eklemem lazım bunları yeniyim ya bilemedim ben
![]()
Teşekkürler canimellerine sağlık :) başarılar
Canım hiç şerbete falan batirmiyosun pişirmeden önce pudra şekeri ve tereyağıyla harmanliyosun zaten o çitirliği bi ayrılık katiyo bence muhakkak denemelisin kuzum hem görünümü hemde tadı çok güzel oluyo zaten kadayıf çok çabuk kırılabilen bişey çok sert olmuyo yaniCnm benim merak ettiğim bişi var.. hani kadayıf sert bişi yaa.. yemesi rahat oluyor mu?? Yani şerbete fln batırıyor musun yada süte.. bu arada konunu favorilerime atıyorum.. muhakkak denicem..
Ben görüntüne gerçekten bayıldım ... inanki diyet biter bitmez denicem.. hep aynı şeyleri deniyoruz.. değişik ve süper sunumu var :))Canım hiç şerbete falan batirmiyosun pişirmeden önce pudra şekeri ve tereyağıyla harmanliyosun zaten o çitirliği bi ayrılık katiyo bence muhakkak denemelisin kuzum hem görünümü hemde tadı çok güzel oluyo zaten kadayıf çok çabuk kırılabilen bişey çok sert olmuyo yaniINŞAALLAH deneyincede bana hak verirsin ve beğenirsin
Yakından resimleri nasıl buldun kuzum
Ben görüntüne gerçekten bayıldım ... inanki diyet biter bitmez denicem.. hep aynı şeyleri deniyoruz.. değişik ve süper sunumu var :))