ne zaman yazmaya kalksam içime öküz oturuyo
öhmmm başlıyım.
20 yaşında yeni mezun olmuş,efendime söliiiyim ev kızı tipine ayak uydurmaya çalışan,yeri gelince izdivaç programlarını seyreden,yeri gelince temizlik yapmaya çalışan bişiyim. depresyondayım sevgilimden ayrıldım
gözü kör olasıcaaaa...bölümümden hiğğçç memnun değilim bu yüzden yeniden sınavlara hazırlancam hemşire olcam:122:
foto çektirme fobisi türünden bişeye sahibim. kilolarımı kafaya taktım bu yüzden çektirmemeye gayret gösteriyorum. ilerde yaşlansam bugünlerimi hatırlıycek bi fotom bile yok. sonracımaabu yaşıma kadar hiç elbise giymedim yine kilolarım yüzünden. ne güzel heveslenmiştim mezuniyettte giycektim en yakın 6 senelik arkadaşlarıma sinirlendim gitmedim
. ve şuandada onlarla konuşmuyorum
kk ya üye olmamın sebebi zayıflamak içindi. gözükör olasıca sevgilim acayip derecede zayıf bende tombikim:78: bu yüzdende buluşmayı hiç istemiyodum. direk olarak yüzüme bişi sölemesede arada bi teğet geçiyodu
şuan ayrıldım ve ben zayıflamaya hala devam ediyorum
evde oturmaktan sıkıldım iş arıyorum başvuru yaptım cevap bekliyorum hmmmmm sora bu saatte bunlar geldi aklıma:122::122::122:
hee bide en büyük hayalim ygs yi kazanıp şehir dışında bi öğrenci evinde sürünmek
buda büyük hayallerimin arasında çokkk istiyorum