Muhabbete Devam Buyrun :)

ne zaman yazmaya kalksam içime öküz oturuyo
öhmmm başlıyım.
20 yaşında yeni mezun olmuş,efendime söliiiyim ev kızı tipine ayak uydurmaya çalışan,yeri gelince izdivaç programlarını seyreden,yeri gelince temizlik yapmaya çalışan bişiyim. depresyondayım sevgilimden ayrıldım gözü kör olasıcaaaa...bölümümden hiğğçç memnun değilim bu yüzden yeniden sınavlara hazırlancam hemşire olcam:122:

foto çektirme fobisi türünden bişeye sahibim. kilolarımı kafaya taktım bu yüzden çektirmemeye gayret gösteriyorum. ilerde yaşlansam bugünlerimi hatırlıycek bi fotom bile yok. sonracımaabu yaşıma kadar hiç elbise giymedim yine kilolarım yüzünden. ne güzel heveslenmiştim mezuniyettte giycektim en yakın 6 senelik arkadaşlarıma sinirlendim gitmedim. ve şuandada onlarla konuşmuyorum

kk ya üye olmamın sebebi zayıflamak içindi. gözükör olasıca sevgilim acayip derecede zayıf bende tombikim:78: bu yüzdende buluşmayı hiç istemiyodum. direk olarak yüzüme bişi sölemesede arada bi teğet geçiyodu şuan ayrıldım ve ben zayıflamaya hala devam ediyorum

evde oturmaktan sıkıldım iş arıyorum başvuru yaptım cevap bekliyorum hmmmmm sora bu saatte bunlar geldi aklıma:122::122::122:

hee bide en büyük hayalim ygs yi kazanıp şehir dışında bi öğrenci evinde sürünmek buda büyük hayallerimin arasında çokkk istiyorum

boyun kac kilon kac? cok guzel anlatmisin kendini

kilommm bilmem kii kaçamaklarım oldu:18:
boyumda metreden metreye değişiyo sanırsam 1.62 kumralım ela gözlüyüm beyaz tenliyim hihoyyttt

hayatım bende çok zayıfım ama zayıflayabilmek bu kadar zormu sizce, gerçekten bilmiyorum hiç zayıflamaya çalışmadım çünki, aksine kilo almak istedikce hep aynıyım, ama istedikten sora başarırsın bundan eminim bi bayanın isterse yapamıycağ bişey yok bence

nasıl yaaa.. nasıl bi haksızlıktır bu niye siz zayıfsınız

bizim ailede hiç zayıf yoktur bitek ben, yemeklede ilgisi yok sanırım ne kadar yesemde en fazla 47ye çıkabiliyorum:26:bacım böyleside kötü, orta karar bişi olmak gerek zayıf şişman arası

diyetisyene felan gitmeyi düşündünmü canım, nasıl olduğnuda bilmiyorum ama, belkide hafif bi göbişin var abartıyosun, biçok bayan öyledir ya :)

ben cikiyorummm iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN...yumu sende takilma diger konuya uzadikca uzayacak anlamiyor...catlak kemik iyi geceler memnun oldummm himaaaa

ben cikiyorummm iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN...yumu sende takilma diger konuya uzadikca uzayacak anlamiyor...catlak kemik iyi geceler memnun oldummm himaaaa

anlatırız bacım nabza göre şerbet veririz iyi geceler sarı kanaryam görüşürüz kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…