- 11 Mayıs 2011
- 7.149
- 3.938
kawga edenler yerine kawganin sebebini bilseydim daha aciklayici olurdu
sorun annemin menepozu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kawga edenler yerine kawganin sebebini bilseydim daha aciklayici olurdu
kafana gore takilabiilirsinmerhaba. konunuz ne
koyun ören
bende anlamadim ne dimek ti o kiz iyi mi hakkat diger konunda küfürler almis basini gidiyor himaaa
merhaba. konunuz ne
sorun annemin menepozu
ben uyardimmmrtük uyarmadan biz uyaralım bacımkötü bişey geçiosa içinden en azından lafın aralarına nokta koyabilirsinbiz anlarık
anam kız bayağ bi dolmuş galiba
hmmm o zaman sorun buyuk annen cok streslidir bu zamanlarda alttan aliverin
ben uyardimmm
kiz ben orda ondan bahsedmiommm demin bisey yazdinda catlak kemik iyi biseymi demis ya bende ne demek istedigini anlamamistim sana dedim kiz iyimi hhak o cumle yanlis anlasilmisss
bacım bu bayanların derdi ne böyle hiç bitmiyo ya herşeyi bayanlar çekio
hmmm o zaman sorun buyuk annen cok streslidir bu zamanlarda alttan aliverin
ben uyardimmm
kiz ben orda ondan bahsedmiommm demin bisey yazdinda catlak kemik iyi biseymi demis ya bende ne demek istedigini anlamamistim sana dedim kiz iyimi hhak o cumle yanlis anlasilmisss
madem bu saatte ayaktasınız anlatın bakem kimsiniz nesiniz necisiniz
:26::26:belkide bize oyle geliyor erkeklerde kendiler icin oyle diyordur eminim catlak once sen basla 20 yasindasin ankaralisin ee baskaaajan gibiyimmm
ouyyy bazen şey gibi hissediyorum. evlenmişimde kaynanam sabahtan akşama kadan vıdı vıdı ediyomuş kipin aynı artık kk daki kadınların kaynanalarından çektiklerini okuya okuya böle bi hisse kapaılmaya başladım
iyi bişi mi derken . bize benzedi yada bizim gibi bi yazı vardı ona cevaben şettirdim (size benzemem iyi bişimi diye)
tweety buda bizden bacımtelif hakkı
iyi bişi mi
iyi iyi
bende anlamadim ne dimek ti o kiz iyi mi hakkat diger konunda küfürler almis basini gidiyor himaaa
tweetycim ne dion bacım ya
ouyy devamını ben yazmaktan üşenmem ama siz neresine kadar okumaya tahammül edersiniz orasını pek kestiremedim
ouyy devamını ben yazmaktan üşenmem ama siz neresine kadar okumaya tahammül edersiniz orasını pek kestiremedim
istee bunlar bacimmmm...diger kiza bisey demedim yani kiz iyi mi hakkat die sana sordummmm iyi biseymi dedin diye yani:82: