Muhabbete Devam Buyrun :)

rtük uyarmadan biz uyaralım bacım:KK1:kötü bişey geçiosa içinden en azından lafın aralarına nokta koyabilirsin:KK1:biz anlarık :KK60::KK60:
ben uyardimmm:KK1:
anam kız bayağ bi dolmuş galiba:KK1:

kiz ben orda ondan bahsedmiommm demin bisey yazdinda catlak kemik iyi biseymi demis ya bende ne demek istedigini anlamamistim sana dedim kiz iyimi hhak o cumle yanlis anlasilmisss:KK52::KK60:

kiz ben orda ondan bahsedmiommm demin bisey yazdinda catlak kemik iyi biseymi demis ya bende ne demek istedigini anlamamistim sana dedim kiz iyimi hhak o cumle yanlis anlasilmisss:KK52::KK60:

tweetycim ne dion bacım ya :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

çatlak kemik :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:bacım adında çok tatlı:KK23:

bacım bu bayanların derdi ne böyle hiç bitmiyo ya herşeyi bayanlar çekio:KK30:

:26::26:belkide bize oyle geliyor erkeklerde kendiler icin oyle diyordur eminim:KK53: catlak once sen basla 20 yasindasin ankaralisin ee baskaa:KK52:ajan gibiyimmm:KK60:

hmmm o zaman sorun buyuk annen cok streslidir bu zamanlarda alttan aliverin:nazar:

ouyyy bazen şey gibi hissediyorum. evlenmişimde kaynanam sabahtan akşama kadan vıdı vıdı ediyomuş kipin aynı:KK60: artık kk daki kadınların kaynanalarından çektiklerini okuya okuya böle bi hisse kapaılmaya başladım

iyi bişi mi derken . bize benzedi yada bizim gibi bi yazı vardı ona cevaben şettirdim (size benzemem iyi bişimi diye:KK1:)

:26::26:belkide bize oyle geliyor erkeklerde kendiler icin oyle diyordur eminim:KK53: catlak once sen basla 20 yasindasin ankaralisin ee baskaa:KK52:ajan gibiyimmm:KK60:

ouyy devamını ben yazmaktan üşenmem ama siz neresine kadar okumaya tahammül edersiniz orasını pek kestiremedim:KK1:

ouyyy bazen şey gibi hissediyorum. evlenmişimde kaynanam sabahtan akşama kadan vıdı vıdı ediyomuş kipin aynı:KK60: artık kk daki kadınların kaynanalarından çektiklerini okuya okuya böle bi hisse kapaılmaya başladım

iyi bişi mi derken . bize benzedi yada bizim gibi bi yazı vardı ona cevaben şettirdim (size benzemem iyi bişimi diye:KK1:)

bacım ben onları hiç okumak istemiyom valla, evlenince kaynanam yaşatcak zaten, kendimi ona saklıyom , yazı unutulur belki, yaşayınca anlarım allah yaşatmasında :KK1:

tweety buda bizden bacım:KK1::KK1::KK1:telif hakkı :KK1::KK1::KK1::KK1:

bende anlamadim ne dimek ti o kiz iyi mi hakkat:KK1: diger konunda küfürler almis basini gidiyor himaaa:KK53:

tweetycim ne dion bacım ya :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

istee bunlar bacimmmm...diger kiza bisey demedim yani kiz iyi mi hakkat die sana sordummmm iyi biseymi dedin diye yani:82:

X