Muhabbete Devam Buyrun :)

pişt kıslar naber nasılsınız , kızlar büyüye inanır mısınız ? :26:

tatil yapsın azcık sen napıyosun hayatım nasılsın sende gitcen mi biyerlere

tweety iyi tatiller güzelim fazla özletmezsin inşallah kendini, allaha emanet ol canım benim

tatil yapsın azcık sen napıyosun hayatım nasılsın sende gitcen mi biyerlere

iyyim ben canim seni sormali sen nasilsinnn_???
bende ramazandan sonra sayilir, yani agustosun sonunda gitcem TRye geliyommm sonra ver elini akdeniz ege
akdenizle ege turu yapcam iste biraz kafa dagitmak iyi gelicek
sende yokmu tatil canikom

iyyim ben canim seni sormali sen nasilsinnn_???
bende ramazandan sonra sayilir, yani agustosun sonunda gitcem TRye geliyommm sonra ver elini akdeniz ege
akdenizle ege turu yapcam iste biraz kafa dagitmak iyi gelicek
sende yokmu tatil canikom

anam yaz gelmese biyere gidebiliceğmiz yok, biz hem köye gitcez hemde akçakocaya inşallah, 1 aya bende giderim yani

kapsama alani disindaydin canim
yani nickinde öyle yaziyordu, ee neden ceza aldinki_??

canım bi konu açmışlar komik linklerde "sevdiklerinizi yazın görün" diye, bende atladım gıcık oldum ya yazdıklarımızı bi msn adresine yolluyolarmış, sonundada dalga geçiyo insanlarla resmen saf muamelesi yapıo konu sahibi, sinir oldum biraz ağzıma geleni saydım bende, öyle abartı bişi yazmadım ama ceza vermişler işte, ilk cezam

yaaaa onu bende biliyorum yaa o numaraya bende düstüm hatta bende biseyler yazmistim ama hatirlamiyorum simdi ama hakkatende cok sinir bozucu bisey ya

Bu Aralar Bozuk Aralar

Sancılı ve Derin Yaralar

Böyle Geldi Böyle Gider

Gönül Kaçanı Kovalar

Bir Teselli Beklemiyorum Ama

Arada Bir Nefes Almalı Bazen

Derdi Derde Eklemiyorum Ama

Zoruma Gidiyor Seviliyor Hep Üzen

Unuttum Aşk Denilen Tekerlemeyi

Bıraktım Edebiyat Ezberlemeyi

İçimdeki Yay Kırıldı Çoktan

Terk Ettim o Asılsız Felsefeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…