Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarım benim ayrıldım bitirdim çok zor ama ağlaya ağlaya yaptım bunu
gecmis olsun canim okulundanmi ayrildin yoksa sevgilindenmi
yumu nassin canim kac zamadir girmedin siteye bacim ya merak ettik karnende zayifinmi var yoksaya boswer canimmm ya uzulmee sen daha iyilerine layiksinn sana deger vermeyene sende deger verme canimmm unutursunnn evelALLAH...
selam bacım özledim sizi valla karnemde zayıfım vardı çamaşır suyuyla düzelttim sizler napıyonuz sarı kanaryam nasılsınız
kiz kac yasindaydin sen???:44:hangi bolumu okuyodun ben seni lisede saniom tühhh rezil oldummmm
en iyisi kac dogumlu oldugunu tekrar soyle bacim bizde seni güccük saniyorduken azindan ben oyle saniyordum kendi adima konusayimmm
benden güccükmüsün canimmm ben daha bi kac gun once 21 oldummm
puhahahaa
neler kaynatiyonuz kizlar
ben geldim ama cok uykum var ya ciksammi ne
bacım napıyon nasılsın, tweety başkasını bulmuş terketti bizi ben uyku hapı içtim yine uyku yok maşallah, uykun varsa uyu canım benim, uykundan kalma
sagol canimmm...saygılar iyiki doğdun canım
bizde istiyokkkkkama biliyorsun deme bebekleri leylekler getirmiyoranam belki saçma gelcek size ama, ben çocuk istiyorum ya bebiş:)
hhahahaah kiskandinmi bacimmm beraber bulduk ebruylabendede uyku neyim yokbacım napıyon nasılsın, tweety başkasını bulmuş terketti bizi ben uyku hapı içtim yine uyku yok maşallah, uykun varsa uyu canım benim, uykundan kalma
beraber bulduk aslinda
sende katil bize canim, neyse ben kacar görüsürüz yineee:79::79: