Muhabbete Devam Buyrun :)

canlarım benim :KK43: ayrıldım bitirdim çok zor ama ağlaya ağlaya yaptım bunu

gecmis olsun canim:KK59: okulundanmi ayrildin yoksa sevgilindenmi :KK53:

sevgili canım, kocam dediğim adamdan, msj atmış yine konumda var canım sevgiliniz ilgisizse ilgilenmesi için neler yaparsınızda.. bide siz fikir verin :) içimde değişik bi duygu var sanki kocamdan boşandım

yumu nassin canim kac zamadir girmedin siteye bacim ya merak ettik karnende zayifinmi var yoksa:KK60::KK60:ya boswer canimmm ya uzulmee :KK34:sen daha iyilerine layiksinn sana deger vermeyene sende deger verme canimmm:KK20: unutursunnn evelALLAH...:nazar:

yumu nassin canim kac zamadir girmedin siteye bacim ya merak ettik karnende zayifinmi var yoksa:KK60::KK60:ya boswer canimmm ya uzulmee :KK34:sen daha iyilerine layiksinn sana deger vermeyene sende deger verme canimmm:KK20: unutursunnn evelALLAH...:nazar:

selam bacım özledim sizi valla :KK23: karnemde zayıfım vardı çamaşır suyuyla düzelttim:KK53::KK1: sizler napıyonuz sarı kanaryam nasılsınız :KK1:

:KK24:ben senin yerinde olsam:KK24: ufak ufak uzarım durmam:KK24: pılımı pırtımı toplar giderim:KK24: bakmam gözyaşına bakmam bi dakka bile katlanmam sevene zulmedeni yakar geçerim:KK76::KK76::KK76::KK52::KK52::KK52:

selam bacım özledim sizi valla :KK23: karnemde zayıfım vardı çamaşır suyuyla düzelttim:KK53::KK1: sizler napıyonuz sarı kanaryam nasılsınız :KK1:

canim bizde seni ozledik vede cok merak ettik:KK5:afferimm zayiflarinla bende merdiven yapmisindir diye dusundummmm sen lise sondaydin degilmi canim:26: bizde iyiyizz muhabbete devammm yani baska bi arkadasla daha tanistik onun konusunda toplanioruzzz:nazar::KK64:

üniversite son canım :) tamamen bitti :KK70:

anam belki saçma gelcek size ama, ben çocuk istiyorum ya :KK1:bebiş:)

Son düzenleme:
puhahahaa :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
neler kaynatiyonuz kizlar :KK55::KK55:
ben geldim ama cok uykum var ya ciksammi ne :KK74::KK74:

puhahahaa :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
neler kaynatiyonuz kizlar :KK55::KK55:
ben geldim ama cok uykum var ya ciksammi ne :KK74::KK74:

bacım napıyon nasılsın, tweety başkasını bulmuş terketti bizi :KK43::KK1::KK1::KK1:ben uyku hapı içtim yine uyku yok maşallah, uykun varsa uyu canım benim, uykundan kalma:KK50:

bacım napıyon nasılsın, tweety başkasını bulmuş terketti bizi :KK43::KK1::KK1::KK1:ben uyku hapı içtim yine uyku yok maşallah, uykun varsa uyu canım benim, uykundan kalma:KK50:

beraber bulduk aslinda :KK52::KK52::KK52:
sende katil bize canim, neyse ben kacar görüsürüz yineee:79::79:

:KK42: saygılar :KK1: :KK23: iyiki doğdun canım :KK1:
:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12: sagol canimmm...:KK71:
anam belki saçma gelcek size ama, ben çocuk istiyorum ya :KK1:bebiş:)
bizde istiyokkkkk:emir_bebek:ama biliyorsun deme bebekleri leylekler getirmiyor:KK60::KK60::KK60::KK60:
hhahahaah kiskandinmi bacimmm beraber bulduk ebruyla:KK9:bendede uyku neyim yok:KK9:
beraber bulduk aslinda :KK52::KK52::KK52:
sende katil bize canim, neyse ben kacar görüsürüz yineee:79::79:

ewet beraber buldukkk esracigimizi:KK19:sende katil iwettt iyi gecelerr ebruuu:KK3:

bende onu dicektim, keşke kocasızda yapılabilse :KK1:

X