benim cekirgeninde ayaciklari kiriliverdi ama kendi ellerimle takiverdim
japonla mı yapıştırdın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl bindiyse yavrucağıza dayanamamış jet gibi heyvan hor görmüş garibi
japonla mı yapıştırdın
sarı kanaryam ne ediyon
evet yaaa japon yapistiricisiyla 2 saniyede yapistiriverdim ayaciklarini cekirgemin
yenisini al bacım uğraşma sanada bi böcük bulalım hiç değilse bacağı kırılmaz
yenisini alaydın
evet ya bende okudum onu amin Allah yardimcisi olsun
sen nasilsin canim
iyiyim valla twettynin böcüğünün motoru bozulmuş tamirdeymiş:)
o hamam böceginden vazgecemezki
:18:
ben okumuom artık onları, insanın morali çok bozuluyo ya ne hikayeler var :18:
nasıl bindiyse yavrucağıza dayanamamış jet gibi heyvan hor görmüş garibi
yaa bende okumak istemiyorum ama dayanamayip okuyorum yine
hayatta neler oluyor yahu
japonla mı yapıştırdın
agirligini tasiyamadi herhalde
evet yaaa japon yapistiricisiyla 2 saniyede yapistiriverdim ayaciklarini cekirgemin
sarı kanaryam ne ediyon
kayboldu ortaliklardan
yenisini al bacım uğraşma sanada bi böcük bulalım hiç değilse bacağı kırılmaz
ayy hiziniza yetisemedim haa hamam bocugunun yenisi kac para bilionmu yumuk hem ben seviomm hamam bocegimi ich liebe dich hamam bocugumm :) ben iyiyim siz nasilsiniz ortalarda gozukmuonuz ewet bir derdimde uzucu konular var ama bazi sinir eden insanlarda var neyseeeee :) daha dha nasilsiniz :) profil ayarlarimi duzeltiordum da :))
böcükmü :120::120::120::120: sen bana en iyisi beyaz bi at al üstündede prensim olsun dikidik dikidik deehhh diyiveririm
civcivim bi ses ver bakim :82::82::82:
kanst du deutsch???
evet ya bazen sinir edenlerde oluyo aman bosver
sesss ses 1 2 3 sess se se a a bb ses kontrol bocuk dedinizde yaz geldi ortalik bocuk kayniyor gecen gun camin altinda altin sarisi hama bocegine benzer bi bocek gordum bide kapinin onunde yesil hamam bocegine benzer bocek bide kac gundur ewe bi sinek girmis agzini burnunu kiracam laftanda anlamiyor benden bol bol kufur yiyo
sesss ses 1 2 3 sess se se a a bb ses kontrol bocuk dedinizde yaz geldi ortalik bocuk kayniyor gecen gun camin altinda altin sarisi hama bocegine benzer bi bocek gordum bide kapinin onunde yesil hamam bocegine benzer bocek bide kac gundur ewe bi sinek girmis agzini burnunu kiracam laftanda anlamiyor benden bol bol kufur yiyo
ja aber nich so viele :) neu lehrer :))
yumuuu yine oyunami daldin kizz
ses geliyoo gayet iyisin bacimm devam ett
yaaa sorma yaz geldi böcükler görünmeye basladiii bende kac tane böcek öldürdüm yahu ama evde degil balkonda öldürdüm hepsini yoksa eve giriceklerdi
anam beni yemeye başladılar ya bişe yiyo ama acep nedir, sabah bi bakıom kaşınıo kolum bacağım heyvan benden ne istiyosa ben onu yiyommu