Muhabbete Devam Buyrun :)

yenisini alaydın :KK70:

evet ya bende okudum onu amin Allah yardimcisi olsun :KK59:

sen nasilsin canim :KK53:

iyiyim valla :KK1: twettynin böcüğünün motoru bozulmuş tamirdeymiş:)

o hamam böceginden vazgecemezki :KK37::KK37::KK37::KK52::KK52::KK52:

:18:

ben okumuom artık onları, insanın morali çok bozuluyo ya ne hikayeler var :18:

benim cekirgeninde ayaciklari kiriliverdi :KK5: ama kendi ellerimle takiverdim :KK12::KK12::KK12::KK12:

nasıl bindiyse yavrucağıza dayanamamış jet gibi heyvan:KK1::KK1: hor görmüş garibi:KK1:

yaa bende okumak istemiyorum ama dayanamayip okuyorum yine :KK53::KK53::KK53:
hayatta neler oluyor yahu :KK50:

:KK1: japonla mı yapıştırdın:KK1:

agirligini tasiyamadi herhalde :KK52::KK52::KK52::KK64::KK64::KK64:

evet yaaa japon yapistiricisiyla 2 saniyede yapistiriverdim ayaciklarini cekirgemin :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK53:sarı kanaryam :KK1: ne ediyon:KK1::KK1:

kayboldu ortaliklardan :KK61::KK61:

yenisini al bacım uğraşma :KK1: sanada bi böcük bulalım:KK1: hiç değilse bacağı kırılmaz:KK1:

ayy hiziniza yetisemedim haa hamam bocugunun yenisi kac para bilionmu yumuk hem ben seviomm hamam bocegimi ich liebe dich hamam bocugumm :) ben iyiyim siz nasilsiniz ortalarda gozukmuonuz ewet bir derdimde uzucu konular var ama bazi sinir eden insanlarda var neyseeeee :) daha dha nasilsiniz :) profil ayarlarimi duzeltiordum da :)):KK9::KK9::KK9::KK9:

ayy hiziniza yetisemedim haa hamam bocugunun yenisi kac para bilionmu yumuk hem ben seviomm hamam bocegimi ich liebe dich hamam bocugumm :) ben iyiyim siz nasilsiniz ortalarda gozukmuonuz ewet bir derdimde uzucu konular var ama bazi sinir eden insanlarda var neyseeeee :) daha dha nasilsiniz :) profil ayarlarimi duzeltiordum da :)):KK9::KK9::KK9::KK9:

kanst du deutsch??? :KK52::KK52::KK52:

evet ya bazen sinir edenlerde oluyo :KK4::KK4: aman bosver :63::63:

böcükmü :120::120::120::120: sen bana en iyisi beyaz bi at al üstündede prensim olsun :KK37::KK37::KK37::KK37: dikidik dikidik deehhh diyiveririm :KK52::KK52::KK55:

civcivim bi ses ver bakim :82::82::82:

sesss ses 1 2 3 sess se se a a bb ses kontrol :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: bocuk dedinizde yaz geldi ortalik bocuk kayniyor gecen gun camin altinda altin sarisi hama bocegine benzer bi bocek gordum bide kapinin onunde yesil hamam bocegine benzer bocek bide kac gundur ewe bi sinek girmis agzini burnunu kiracam laftanda anlamiyor benden bol bol kufur yiyo:KK60::KK60::KK60::KK60:

sesss ses 1 2 3 sess se se a a bb ses kontrol :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: bocuk dedinizde yaz geldi ortalik bocuk kayniyor gecen gun camin altinda altin sarisi hama bocegine benzer bi bocek gordum bide kapinin onunde yesil hamam bocegine benzer bocek bide kac gundur ewe bi sinek girmis agzini burnunu kiracam laftanda anlamiyor benden bol bol kufur yiyo:KK60::KK60::KK60::KK60:

ses geliyoo gayet iyisin bacimm devam ett :KK52::KK52::KK52:

yaaa sorma yaz geldi böcükler görünmeye basladiii bende kac tane böcek öldürdüm yahu ama evde degil balkonda öldürdüm hepsini yoksa eve giriceklerdi :KK4::KK4::KK4::KK4:

anam beni yemeye başladılar ya bişe yiyo ama acep nedir, sabah bi bakıom kaşınıo kolum bacağım heyvan benden ne istiyosa ben onu yiyommu:KK1:

ses geliyoo gayet iyisin bacimm devam ett :KK52::KK52::KK52:

yaaa sorma yaz geldi böcükler görünmeye basladiii bende kac tane böcek öldürdüm yahu ama evde degil balkonda öldürdüm hepsini yoksa eve giriceklerdi :KK4::KK4::KK4::KK4:

:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:diyarbekir hanim aglar delale lorke sulari buz gibi caglar hanime lorke ali pasa mahlesinde hanima lorke lorke oynar guzel kizlar delale lorkee lorke lorke lorke lorkeee teyyy teeyy teyyyyy:KK64:

[dalabadanadalabadana :KK70:
bacım ne diyonuz:KK1::KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
X