Muhabbete Devam Buyrun :)

kızlar ya facede bu şiiri paylaşmış, 4 5 kez kuzenine beni sormuş perşembe günüde karşılaştık ben görmedim ama o beni görmüş, kuzeniyle benim hakkımda knşmak istemiş, kuzenide benim arkadaşım gitse konuşsa bişe olcak sanki gidip konuş işte bi iyiliğin dokunsun ya allahın gıcığı ya, ben zor zamanında o kızın yanındaydım, haksız yere onun için babası neler söyledi bana ya, sırf onu ateşe atmamak için bişe demedim. az önce kuzenine msj attım o nasıl die, bilmiom grşmedik henüz sen sakın arama o senle konuşmak isteyene kadar die msj attı, evlerinin arası 2 dakika yoktur bileyaa bu insanlar niye böyle ben olsam mal gibi yardım etcem die koşuştururdum, zaten kime yardım etsem sonra ben kötü oluyorum, bakın facede bunu yazmış, ÖZLEDİM SENİ..

özledim seni...
ayrılık yüreğimi uyuşturuyor karıncalandırıyor nicedir.
beynimi uyuşturuyor özlemin...
çok sık birlikte olmasak bile
benimle olduğunu bilmenin
bunca zamandır içimi ısıttığını
yeni yeni anlıyorum
Yokluğun,
Hatırladıkça yüreğime saplanan bir sizi olmaktan çıkıp
mütemadiyen bir boşluğa
Sabahları seni okşayarak başlamaları
aksamları her isi bir kenara koyup
seninle baş başa konuşmaları özlüyorum;
oynaşmalarımızı,
yürüyüşlerimizi,
sevimli haşarılığını,
çocuksu küskünlüğünü...
Nasılda serttin başkalarına karşı
beni savunurken;
ve ne kadar yumuşak
bir çift kısık gözle kendini
ellerimin okşayışına bırakırken
Gitmeni asla istemediğim halde
buna mecbur olduğunu görmek
ve sana bunları söylemeden
''git artık'' demek
''beni ne kadar çabuk unutursan, o kadar çabuk
kavuşacaksın mutluluğa''
demek sana nede zor
seni görmemek ve belki yıllar sonra
karsılaştığımızda
bana bir yabancı gibi bakmanı istemek senden...
yeni bir sevdayı yasakladığım kalbime söz geçirmek.... Yazar : CAN YÜCEL

kıza kötüyüm diye mesaj attım umrunda değil ya, ne güzel bi arkadaşlık herkes ben gibi mal değilki doğru millet bencil hey allahım allah herşeyi görüyor ya ne denir onların sorunu oldumu birleşir yardım ederiz başımız belaya girer o belalar yüzünden sevdiğinle ayrılırsın sırf arkadaşını korumak için, sonuç terkediliş, benim sorunum olunca tek başımayım ne güzel harbi yaa

ayy canım bnm tipik erkek tripleri . Ne seviyorum ne sevmiyorum . Bir adım atarsan kaçacak beklersen gelecek . Bence kuzeni olan kız da karışmak istemiyor çok faza bana öyle geldi en azndan

10 dk beklemem gerekiyo cnm burdan yaziyorum

cok yüksek dedi ama degerini söylemedi benimde aklima gelmedi sormak :26:
hap vericek cnm, yarin gidip almam lazim receteyi doktordan, 2 ay kullanmam lazimmis sonra tekrar baktiricam insllh düsürebilirim

sen hangi ilaci kullaniyrsun cnm bide ne zamandir kullaniyorsun :26:

benim kullandigim ilaci 5 aydir kullaniorum yanindada bi ilac daha iciyorum hamile kalmayi kolaylastiromus galiba vitamin gibi ilacin adi norprolac ama doktor sana hangi ilaci verir bilmiorum burda kime sorsam dostinex die bi ilacdan bahsedior acaba doktor sana hangisini verecek ihmal etme canim biran once git al bide degerinide sor kacmis benim 64 normalide 30 lardaymis hayirlisi bakalim insallah 5 aydir bisey yok ALLAH HAYIRLI ZAMANDA NASIP EDER INSALLAH:44:

tamam cnm degeri kesin sorcam zaten bende merak ettim :44:
bide bu ilaci folik asitle beraber kullanabilirim herhalde demi :26:

tamam cnm degeri kesin sorcam zaten bende merak ettim :44:
bide bu ilaci folik asitle beraber kullanabilirim herhalde demi :26:

hic bi fikrim yok canim sana hangi ilaci verecek onu bile bilemiyorum...en iyisi doktoruna sor aklina ne takilirsa bi kagida yaz unutma sonra unutuyor insan sormayi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…