Muhabbete Devam Buyrun :)

arkasi gelmez dertlerimin biktim illallah bizede birgun kader guler guler insallah size bi sarki soyliyeyim dedimmmnabersiniz kizlar :44::44:bu aralar denk gelemiosss napalimmm kendinize iyi bakinnn

canlarım çoğu gece internete girebilmeye çalışıyorum, sınavlarıma felan hazırlanıyorum ama iyisinizdir inşallah bi sorun çıkmadıkca veya işim olmadıkca her akşam nete girebilirim ben, ebrucum ciğerimmsnnini istemiştim çünkü o gün çok kötüydümcanım benim yollamışın bide :) çok sağol bitanem

tweety sarı tüylerine gurban nassın

tweety sarı tüylerine gurban nassın

:87::87::87::87::87::87::87:

bende giremiyorum bu aralar kizlar girdigmdede siz olmuonuz kader yamuk yumukum iyiyimm sen nasilsinnn hayat nasil gidiyor umarim iyisindir...ebrucum sen nasulsun sekerimm ne war ne yok...ALLAH IYILIK VERSIN hepinize gorusuruz canlarim cigerlerim böbreklerimm dalaklarimmgider ayak bi espiri yapimm dedim gülün bosa gitmesinnnyumuuuuebruuuuuu:126::126::126::126::126:

Allah seni neetmesin emi
iyyim ben canim seni sormali

fıstıklar iyisinizdir inşallah

güneşş :) meraba naber yenisin bizde sanırım hiç karşılaşmamıştık, tweety form vermiş ama bana ulaşmadı bilgiler görünmüo onlarda naber

kıslaaaaaaaaaaaaaaar böcüklere yem mi oldunuz yoksam yalnızım dostlarım yalnızım yalnız kop kop kop haydi hep beraber çikita muz muz muz çikita muz

karmakarışık duygular içerisindeyim bu hafta çok zor olacak benim için

fıstıklar sarı kanaryam ebrum nerdesiniz yaw

yumu tatlım saan özelden atacağıma kendime .. attım.. ben öğle yemeğine gidiyorum
gelince konuşalım hayatım oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…