iyi aksamlar kizlar.nasilsiniz konu ne
kuşumu kaybettim:18::18: tweety yavru kuşum sarı kanaryam nerelerdesinebruuuuuu :) kaç gündür gece yarısına 4 e 5 ekadar hep netteyim yaw, wallah bugün 1 de uyandım, normalde 6 da 7 de ayakta olan bi insanım :) ben yattım iyi geceler fıstıklar mucx
canimmmmm yaf bende geceleri hep burdayim görmüyonmu beni
selamm kizlarrr ben geldiiiiiiiiiiim nasilsiniz kac gundur giremedimmmm ama bakiorum ben olmayinca muhabbetin hic tadi yoknasilsiniz bakimmmm hu huhhuhhuhuuuuuuuuu
nerdesin seeeeeeeeeeeeennnnnnn
kizim kac gündür yoksun yahu nerelerdesin sen bizi sensiz birakip gittin yokluguna alisamadik sonunda döndün haa
bi kac gundur ewde degildm giremedim sekerler nasilsiniz yumukta gelmis gitmis :) haliniz hatriniz nasil iyisinizdir insallah
iyyiz cnm iyyiz birazda yorgunbütün gün temizlik yaptim cok yoruldum beeee
sen neler yaptin nassin bebis
bacim gel bizim ewide temizlewalla bende daha bugun geldim biraz ewi toparladimm ole tv izliommm oyle istee sen gittinmi doktora
amaannn yok almiyim bacimyorgunluktan ölüyom zaten :84::84:
doktoru aradim sonuclari ögrenmek icin ama doktorum tatildeymisp.tesi tel acicam yine telde söylicek sonuclari :18::18:
ayy tmda tatile cikacak zamani bulmus:18:hayirlisi olsun canim ALLAH GONLUNE GORE VERSIN...hayirli haberlerle gel insallah benimde bugun regl gunum karnim sanciyo bakalim adet olacakmiyim yoksamm hamilemiyim onun meraki icindeyim:18: