canım finaller 22 sinde bitiyorBENDE FİNALLERE GİRİP GELDİM bilmiyorumkismile
muhasebe okuyorum bn canm ne iyi ne kötüydüü cnm yaeyvahedigeldismile
inşallah canım atanırsın kaydirigubbakcemile5dirim inşallah canım atanırsam artık kk nın öğretmenler bölümünde görürsünüz beni kaydirigubbakcemile2 sen de üzme kendini arada olur öyle tartışmalar ilişkinin tuzu biberi birbirinizi görünce hiçbir şeycik kalmaz :jeyyar:
bizdede vardı o sistemcanım bnm okul uzadı normalde mezun olmam gerekiyodu oyzdn grip geldm bizim okuln başladı yani süleyman demireln bzde çan eğrisi varbilmiyorumkismile
neden canım benim kafam iyi değil bugünlerde kafamçokkarıştıyaa ama ben arada kaynadmm
canım benim aramamı pek istemiyor beyfendidirimcim ahh biz kızlar hep onlardan bekliyoruz dimi kaydirigubbakcemile3 sen ara canım belki o da senin aramanı bekliyodur
kılzar bu arada ben kendimi tanıtayım ezgi ben alanyada yaşıyorum okuldan mezn olmaya çalşıyorumm:kedi:
memnun oldm canmm inşş mezun olursunn :)))kılzar bu arada ben kendimi tanıtayım ezgi ben alanyada yaşıyorum okuldan mezn olmaya çalşıyorumm:kedi:
:)
bende tanıtayım kendimi ankarada yaşıyorum 14 aylık evliyim
kamu kurumunda çalışıyorum
:)
bende tanıtayım kendimi ankarada yaşıyorum 14 aylık evliyim
kamu kurumunda çalışıyorum
ALLAH BİZEDE NASP ETSN:lepi:kaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile
gıızzzz unuturmuyum seni hiç yavrum topic açtıgımdan flan değil ya sınavlar vardı 1 haftadır ıspartadaydm daha dün geldm nannboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?