Muhabbetçi Güzeller Buyrun İÇeri

biter canm ya bende öle diodum vize bitsin final bitsin bitti gitti :)))
iyiyim şükür hayat koşturmaca uğraşıyoruz[/QUOTE]

ne güzel tasarımcı olmuşsun canım keşke benim de bir an önce okulum bitse de öğretmen olsam.Benim kuzenim de güzel sanatlar okudu tasarımcı olmak istiyo zemuszemus

oh ne güzel işte
bende çıkartmak istiyorum gelsinde bi
bebek ne zaman kısmetse

az kalmış canım benmm ayy bebek daha var canm yaa 3 sene falan sonra düşünüoz gibi de belli olmas benm sağm solum :))))

sede hayırlısı cnm ya zaman çabuk geçiyo bi bakmşsn bitmiş öğretmen olmşssn

dirim inşallah canım atanırsam artık kk nın öğretmenler bölümünde görürsünüz beni kaydirigubbakcemile2 sen de üzme kendini arada olur öyle tartışmalar ilişkinin tuzu biberi birbirinizi görünce hiçbir şeycik kalmaz :jeyyar:

canım bnm okul uzadı normalde mezun olmam gerekiyodu oyzdn grip geldm bizim okuln başladı yani süleyman demireln bzde çan eğrisi varbilmiyorumkismile

dirim inşallah canım atanırsam artık kk nın öğretmenler bölümünde görürsünüz beni kaydirigubbakcemile2 sen de üzme kendini arada olur öyle tartışmalar ilişkinin tuzu biberi birbirinizi görünce hiçbir şeycik kalmaz :jeyyar:
inşallah canım atanırsın kaydirigubbakcemile5
ya bekliyorum aramasını,aramadıda gıcık

canım bnm okul uzadı normalde mezun olmam gerekiyodu oyzdn grip geldm bizim okuln başladı yani süleyman demireln bzde çan eğrisi varbilmiyorumkismile
bizdede vardı o sistem
millet 30-40 larla geçti:icecream:
sonra hocalar çan eğrisini uygulamamaya başladılar

dirimcim ahh biz kızlar hep onlardan bekliyoruz dimi kaydirigubbakcemile3 sen ara canım belki o da senin aramanı bekliyodur

kızlar ben kaçıyorum,bankaya gidicem ya bana burs çıktı ama sabah o kadar kalabalıktı ki alamadım,öğleden sonra belki daha az kalabalık olur öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan kendinize iyi bakın a.s.

yaa ama ben arada kaynadmm
neden canım benim kafam iyi değil bugünlerde kafamçokkarıştı

dirimcim ahh biz kızlar hep onlardan bekliyoruz dimi kaydirigubbakcemile3 sen ara canım belki o da senin aramanı bekliyodur
canım benim aramamı pek istemiyor beyfendi
aradı zaten şimdi konuştuk,herşeyi kafama çok takıyormuşum
görüşürüz canım,inşallah karşılıksız burs dur

kılzar bu arada ben kendimi tanıtayım ezgi ben alanyada yaşıyorum okuldan mezn olmaya çalşıyorumm:kedi:

kılzar bu arada ben kendimi tanıtayım ezgi ben alanyada yaşıyorum okuldan mezn olmaya çalşıyorumm:kedi:
memnun oldm canmm inşş mezun olursunn :)))
:)
bende tanıtayım kendimi ankarada yaşıyorum 14 aylık evliyim
kamu kurumunda çalışıyorum

dirirmcim tanıom zati seni bende başkentteyim sokakta karşılaşıyoruzdur belkim hehehe

gıızzzz unuturmuyum seni hiç yavrum topic açtıgımdan flan değil ya sınavlar vardı 1 haftadır ıspartadaydm daha dün geldm nannboshayallersmile

gıızzzz unuturmuyum seni hiç yavrum topic açtıgımdan flan değil ya sınavlar vardı 1 haftadır ıspartadaydm daha dün geldm nannboshayallersmile

ii hadi öyle olsun bi dahakine kırarım kafanı heeekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

bak ben senin topiğe slm verdim sen de arada bize gel misafirliğe sırnaşık şeysırnaşık şey

Back