muhabbet kuşumuzun kuyruğu koptu :((

Bugdayi suyla islayin, 3 saatte bir suyunu degistirin. 24 saat snra uclari patlamaya baslayinca verin. Bu da çimlendirilmiş bugday yemi :)

Eklentiler

• FB_IMG_1432903696350.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 70
Vitamin takviyesi yapmaniz yeterli olacaktir. Zamanla cikar kuyrugu basta cani yanmis olsa da suan bisey hissetmez merak etmeyin. Yalniz urkmustur oda cok dogal. Alissin diye fazla israrci olmaniza gerek yok zaten bi alisti mi sizden ayrilmiyolar. Benimki kopek misali nereye gitsek pesimizde

çok güzel detaylı bilgiler vermişsiniz ballı kraker zararlı oldugunu bılmıyordum çok teşekkür ederim yemıyor zaten bir daha vermem...kalamar kemiği görmüştüm gagalarını şekillendirmek için sanıyordum ondan da alıyım canım çok teşekkür ederşm faydalı bilgilerin için hepsini uygulamaya çalışacağım :)

bi görseniz tam alışmıstı ıslık çalıyorduk ötüyordu oda küçük küçük:) ama şimdi çok hüzünlü çokkk inş atlatır teşekkür ederimmm

Rica ederim canim ne demek her zaman emrine amadeyim :)) soz konusu hayvanlar olunca dayanamıyorum kpss den daha cok muhabbet kuslari konusuna hakimim :))) sorun olursa buradayim :)

Off çok üzüldüm kıyamam ben ona yaa
Bi tanıdığın veletleri de benim tavşanımın kuyruğunu koparmıştı ne ağlamıştım aklıma geldi yine meleğim

ahh kuzucum ya kıyamam....kuyruğu çıkar yine üzülme...
ilgiyle sevgiylede düzelir hareketlenir yine...

Aynası varsa kaldırın. Tekrar uzar evet babanızın dediği gibi , üzülmeyin.

Yanlış anlamayın lütfen ama doğasında özgürlük olan bir kuşu kafeste evde beklemek yanlış bence. Genel olarak yazıyorum ki , talep olmasa üretimde olmaz ve onlar kurtulur bu alınıp satılmaktan.
Duygusal yaklaşıyor olabilirim ; üzülüyorum bu duruma.

kaynananın bacağı kopsaydı bu kadar üzülürmüydün
senin tırnağın kesildikten sonra uzuyormu

Geçmiş olsun üzüldüm Size nacizane bir tavsiyem var ..Kafes içinde plastik ürün yerine ağaç kullanmanızı tavsiye ederim .. Kafesi biraz daha büyütmenizde de fayda var .. Umarım bir an önce kuyruğu uzar ...

kaynananın bacağı kopsaydı bu kadar üzülürmüydün
senin tırnağın kesildikten sonra uzuyormu

Ne saçmalamışsın sen ya ! Neden bir hayvanla insani karşılaştırırsınız anlamış değilim ! Merak etmeyin bir hayvan için bile bu kadar üzülen insan,bir insana birşey olduğunda da üzülür ! Mesele vicdan da bitiyor,sizde yok sanırım ! Yerdekine merhamet etmeyene gökteki merhamet etmez bu aklınızın bi yerine yazın !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…