- 13 Mayıs 2015
- 456
- 206
- 37
alakasız bir yorum.... yorum yapmak için yapmayın... ciddiye almıyorumkaynananın bacağı kopsaydı bu kadar üzülürmüydün
senin tırnağın kesildikten sonra uzuyormu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alakasız bir yorum.... yorum yapmak için yapmayın... ciddiye almıyorumkaynananın bacağı kopsaydı bu kadar üzülürmüydün
senin tırnağın kesildikten sonra uzuyormu
ciddiye alma tatlım polemik oluşturmak niyeti prim vermeyelimNe saçmalamışsın sen ya ! Neden bir hayvanla insani karşılaştırırsınız anlamış değilim ! Merak etmeyin bir hayvan için bile bu kadar üzülen insan,bir insana birşey olduğunda da üzülür ! Mesele vicdan da bitiyor,sizde yok sanırım ! Yerdekine merhamet etmeyene gökteki merhamet etmez bu aklınızın bi yerine yazın !
ben çok üzüldüm amacım insan ve hayvanı bir tutmamaktır kesinlikle bir olamaz tabiki hayvanları ve çiçekleri sevmeyen insanlarıda sevemezNe saçmalamışsın sen ya ! Neden bir hayvanla insani karşılaştırırsınız anlamış değilim ! Merak etmeyin bir hayvan için bile bu kadar üzülen insan,bir insana birşey olduğunda da üzülür ! Mesele vicdan da bitiyor,sizde yok sanırım ! Yerdekine merhamet etmeyene gökteki merhamet etmez bu aklınızın bi yerine yazın !
Teşekkürler birkaç gün içinde öldü zaten yavrum...yaaa tavşanın kuyruğu mu ? off o daha kotuymus geçmiş olsn canmmm
kayınvalideniz ne biçim bi güçle asılmış hayvanın kuyruğunadaha yeni almıştık bir kaç gün oldu bize ancak alışmaya başlamıştı bugun gelen kayınvaliem sevmek isterken kuyruğundan tutuverdi yakaladı zavallımda kaçmak isteyince uzun kuyruğu elinde kaldı ağlıyorum baktıkça bir dolu tüy kuyruk elinde kaldı kv nin ... babam pet shop sahibidir hemen aradım uzarmı dedim oda vitamin takviyesi lazım elma yumurta haşlanmışı falan ver 1 ayda uzamaya başlar dedi ama çok canım yandı... gözümün önünden o an gitmiyor...ayrıca miniğim bu olaydan sonra ürkek oldu durgunlaştı ötmüyor bile... çok üzgünüm
bakın bayanlar şu tatlışın mahsunluğuna
Tabiki her zaman beklerimsaol cok tesekkurler bır sorunum oldugunda özelden rahatsız ederim artıkkk :)
Aaa inanamiyorum, kendisi mi kopardi gercekten ya? Hic boyle bisey duymamistim. Iyi mi simdi, mutlu mu? Cok uzuldum gercekten... Bunu fark ettiginde veterinere goturdun mu?Geçmiş olsun canım..Hayvanlar dertlerini anlatamadıklarından insan üzülüyor tabi kimbilir canı nasıl yandı diye düşünürüm hep. Benimde köpeğimin kuyruğu kopmuştu ama o kendi kendine kopardı dişleye dişleye veteriner psikolojisi bozulmuş ondandır dedi.Sonra kopan kuyruğu tekrar yerine dikemediklerinden kalan yeri düzletip öyle diktiler böylece rotweilerr görünümlü bir labrodor oldu kendisi:)
kayınvalidem de üzüldü canım ama bilinçli hareket etmek lazım biraz da kuş çırpınıyor bırak uçsun ya off aklıma gelıyor yıne o an evet miniğim kaç gündür depresyondaydı hatta bir hareket yapmaya başladı gagasını kafesın ustune takıp oylece kalıyor intihar olabılırmıs çok uzuldum sureklı onla ılgılenmeye basladım karanlıktan korkuyor bırde kaç kere denedm ısışları sondurunce gagasını kafese takıyor gece lambası yakıyorum artık ona ıkı gundu bıraz daha iyi ama sanki çok teşeekkğr ederm canım guzel yorumun ıcınNe kadar guzelmis boyle yaa. Canim benim kiyamam... Henuz kusu tanimayan biri sevmek istiyorsa bu sekilde yaklasmamali. Ne bilsin kus sevilecegini, eline bir avuc yem alarak bekleyebilirdi. Ya da kafesteyken yumusak bir ses tonuyla konusup biraz kendine alistirabilirdi. Cok uzuldum bu tatlisa. Kuyrugu uzar merak etme, ama cok korkmus. Sonraki yorumlari okumadim bilmiyorum, tekrar otmeye basladi mi?
Benim de kuslarimdan biri oldugunde kalan kusum kendi kendine tuylerini yolmaya basladi. Normalde de kuslar tuylerini temizlerken yolabilirler ama bizimki cok fazla yokuyordu. Veterinere falan goturduk, arkadasini kaybettigi icin cok uzulmus. Sonra bu huyu baya azaldi ama hala arada yapar...
Lutfen tavsanin kuyrugunun tuyu olsun bu. tavsanin kuyrugu derken neyi kastettin?Off çok üzüldüm kıyamam ben ona yaa
Bi tanıdığın veletleri de benim tavşanımın kuyruğunu koparmıştı ne ağlamıştım aklıma geldi yine meleğim
Yok yok intihar degil merak etme. Genelde sıkıldıkça yaparlar onu. Ozelden de yazmistim hatta ama burada görünümce yaziyim desim intihar falan diye korkmussun. Nette gördün sanirim intihar videosu diye sirf izletmek icin baslik atılmış bir video vardi. Geceleri tellere tirmanip uyuyorsa korktugundandir alistikca gecer. Bir de eger tunekler kafesin alt tarafinda duruyorsa ust taraflara takin ki yukariya tirmanip orada durmasin. Benim kizim da cok urkekti haka da urkek ama ilk aldigimdaki gibi kafesin tellerinde uyumuyor artik.kayınvalidem de üzüldü canım ama bilinçli hareket etmek lazım biraz da kuş çırpınıyor bırak uçsun ya off aklıma gelıyor yıne o an evet miniğim kaç gündür depresyondaydı hatta bir hareket yapmaya başladı gagasını kafesın ustune takıp oylece kalıyor intihar olabılırmıs çok uzuldum sureklı onla ılgılenmeye basladım karanlıktan korkuyor bırde kaç kere denedm ısışları sondurunce gagasını kafese takıyor gece lambası yakıyorum artık ona ıkı gundu bıraz daha iyi ama sanki çok teşeekkğr ederm canım guzel yorumun ıcın