dedim çıkarma annecim henüz bize alışmadı ama malesef engel olamadımHay Allahim ne cins insanlar var, kacmak icin cirpinan bir kusu niye birakmaz insan....
yaa :S allah diğer miniklere uzun ömür versin...Ay cok üzüldüm benimde 4 kusumdan biri dün akşam öldü ben hala kendime gelemedim cok üzgünüm
Siz onu sevdigi seylerle besleyin, unutur, nesesi yerine gelir insallah. Aslinda imkaniniz varsa bir arkadas kus da cok iyi olur ona.dedim çıkarma annecim henüz bize alışmadı ama malesef engel olamadım
daha alışmamıştı ki kaçıyor korkuyor insanlardan zorla almaya çalıştımuhabbet kuşunu o şekilde sevmeye çalışanı da ilk defa duydum, köpek mi yahu bu tutup sevilsin. çok ama çok üzüldüm içim sızladı inşallah hemen uzar tüyleri garibimin.
teşekkür ederim bakalım durgunluğu devam ederse bir arkadaş alabilirim yazıkSiz onu sevdigi seylerle besleyin, unutur, nesesi yerine gelir insallah. Aslinda imkaniniz varsa bir arkadas kus da cok iyi olur ona.
çok teşekkürler canım önerilerini dikkate alacağım zaten salmıyorduk alışana kadar...ama kayınvalıde almakta ısrar edınce bısı dıyemedm... şimdi sürekli uzaktan seslenıyorum ama hep uyuyorayrica yeni alinmis muhabbet kusunu
*en az iki haftaya kadar kafesten cikarmamak
*kafese el uzatmamak
*yanliz birakmamak
*asla ele avuca almaya calismamak
gerekir. kusunuzun kuyrugu ile beraber guven duygusu da gitmistir, uzun bi sure uzaktan konusup dokunmamanizi ve bol bol yunurta sarisi vermenzi tavsiye ederim.benmde muhabbet kusum yavruladi 6 yavru buyuttum kuyruklari kopunca ucamiyorlar ve buyuk stres yasiyrlar. kolaylilar diliyorum
teşekkür ederim canım oda üzüldü uzun süre yoklar zaten yazlığa gidiyorlar...Kuyruğu uzar uzamasına ama bu hatunu kuştan uzak tutun mümkünse...
offf geçmiş olsnnn ya... canları ya yanmışmıdır acabaBenim papağanımın kuyruğunu da annem kapıya sıkıştırmıştı. Korkup uçunca bütün kuyrukları düştü yere, fare gibi kaldı zavallım. Yenilerinin çıkması 2 haftayı bulmadı, kökünden koptuğu için hemen yenisi geliyor. Ben o ara seranın bir mineralini kullanmıştım ve yeni gelen kuyruğu çok güzel pırıl pırıldı. Kopan yerde hafiften kan olabilir, mikrop kapmaması için baticon sürebilirsiniz. Geçmiş olsun.
Evet çok çabuk çıkıyor, yani 2 haftada yarı boyuna gelmişti bizimki, 1 ayda tamamlanmıştı. Yanmıştır muhtemelen kökünden koptuğu için ama fazla büyütülecek bir durum değil şimdilik. Belki uçarken dengesini sağlayamayabilir ona dikkat edin. Bizimki daha hızlı uçuyor ama konarken dengesini sağlayamıyordu. 2 hafta kafes içi eğitim verebilirsiniz, o zamana kadar bayağı toparlar.offf geçmiş olsnnn ya... canları ya yanmışmıdır acabaçok üzüldüm şuan kan görünmüyor ama inceleyeceğim okadar erken mi çıkar acaba çok mutlu olurum inşallah bizim minikte hemen iyi olur çok teşekkür ederim canımmm