muhabbet kuşumuzun kuyruğu koptu :((

olsun guzel olduuu :) yaramaza bakkk :) maşallah ya peki anlayamazmıyız cinsini acaba bende merak ettim şimdi bizimkini

Cinsini anlayabilrsin netten bak istersen cinsiyet belirten şeyler var burnunun üstü mesela mavi lacivert mor gibiyse erkek oluyorlar bir de yanaklarının olduğu yerde lacivert se erkek oluyor netten çıkar zaten :) erkekler daha mutlu konuşkan konuşmaya daha yatkın ve dışa dönük oluyorlar dişiler de içe dönük mutsuz pek ötmüyorlarmış

Hayvanlari cok seviyorum fakat onlari kafeslerde tutulmasina dayanamiyorum.Bu yuzden hayvanat bahcelerine sirklere gimiyorum.Kizimi dahi goturmedim simdiye kadar.Konunuzla alakasi yok kusira bakmayin kusunuzun kafesini gorunce aklima geldi yazdim.Umarim cabucak uzar,urkekligi gecer.

Benimkide erkek :) oğluşumuz bizim öyle seviyoruz evde :) oğlum bak annen böle bak baban böle falan alışır daha yeni almışsınız gagalamaması güzel

sirklere bende karşıyım ama muhabbet kuşlarına o açıdan bakamıyorum şöyle ki doğaya salsam muhabbet kuşları evcil hayvanlardır doğada yaşayamazlar kargalar vb yabani kuşlar rahat bırakırmı ? yada yem bulmakta zorlanabılırler ayrıca evde bebkler gibi bakılıyor mesela bız eşimle bebek gibi ilgilenıyoruz onunla bu iyi birşey bence hani sirklerde hayvanlara yapılan cok farklı bır durum bence tabi sizi anlıyorum saygı duyuyorum :)

cins derken canım yanlıs soyledım sen dedin ya benımki ingiliz kırması benımkinim ırkını merake ttım :) yoksa oğluş oda:):)

Ben izmirde oturuyorm burda dooğal yaşam parkı var hayvanat bahçesi yok artık .Gerçekten fark var hayvanatt bahçeleri minicikti dardı . doğal yaşam parkı baya süper çok fazla geniş . Ve hayvanlar besinlerini her zaman alabiliyorlar bu güzel birşey yiyecek bulma onunla uğraşma durumunda kalmamaları alanlarının geniş olması güzel umarım her yerde böyle bir proje uygulanır

Cok yaramaz ve cok simarik bizimki :)) aynen suyla oynamaya bayiliyor, muslugu actigimizda altindan falan geciyor. Sagdaki kusum ingiliz jumbosu

Cok yaramaz ve cok simarik bizimki :)) aynen suyla oynamaya bayiliyor, muslugu actigimizda altindan falan geciyor. Sagdaki kusum ingiliz jumbosuEki Görüntüle 1556156

bunlar çok süperler ya çok şekerlerr bayıldım .. hehe maşallahh :) soldaki sarı baaya bi iriymiş ingiliz jumbosu olan benim ölen kuşuma benziyo o da böle beyazlı açık maviliydi kafası ve kanatlar bembeyazdı

Eminim oyledir guzel bakiyorsunuzdur
Kucucuk kafeste kuslari gorunce uzuluyorum.Dogrudur dogada belki hayatta kalamazlar.Hayvanat bahcesinde insanlar hayvan gorsun diye kafeslenmis,hapsedillis canliari gormeye dayanamiyorum.Bunu yapanda insanlar neden insanlar hayvan gorsun,cocuklar maymun gorsun,ayi gorsun..

Canim cok haklisin benim de icim aciyor hayvanat bahcesindeki hayvanlara. Ama muhabbet kuslari dogada maalesef yasayamiyor. Evcil hayvan bunlar, dogada yasayamaz. Ne beslenebilir, ne de kendini diger hayvanlardan koruyabilir. Zaten evde bolca ucurmak da gerekiyor. Zaten evde serbest olan kus, uykusu gelince aksamlari kendi kafese giriyor direk. Yani onlari hapsediyormusuz gibi dusunme.

sen de elinden geldigince korumaya calismissin canim, kendine yuklenme. ben bile anlattiklarina cok uzuldum... senin nasil icin yanmistir.
Çocuğum gibiydi işte yanmaz mı içim o zaman 2 kuşum, tavşanım ve köpeğim hep bir aradaydılar. Kuşumun biri kaçtı o kaçınca eşi dayanamadı akşamına öldü tavşanımı anlattım zaten. Bir oğluşum kaldı geriye... Allah'ım onu benden almasın. Şalgamla birbirlerine öyle alışmışlardı ki nasıl oynuyorlardı balkonda görmeliydin.

Aaa inanamiyorum, kendisi mi kopardi gercekten ya? Hic boyle bisey duymamistim. Iyi mi simdi, mutlu mu? Cok uzuldum gercekten... Bunu fark ettiginde veterinere goturdun mu?

Evet götürdük veteriner psikolojisi bozulmuş dedi,şimdi iyi ama kuyruksuz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…