- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
ne istiyorlar ufacık canlılardan anlamadım kibenimki de kaçsın diye gözüne bakıyor sıpamda anne diyeceğine babacık diyor hain işte nolcek
yerim onu benEki Görüntüle 1605269 kuşum buydu limonumağaçta da göremiyorum artık kim bilir hangi eve girer inşallah onu sevecek bir sahip bulur
evet çok tatlıydı kaldı kafesi elim de gelmez de artık başka kuş alıcam onu da kaçırmam hayyattayerim onu ben
çok tatlıymış
bizimkide buna benzerdi ama çok fazla uçamıyordu kim bilir bir yerlere çarptı düştü müEki Görüntüle 1605269 kuşum buydu limonumağaçta da göremiyorum artık kim bilir hangi eve girer inşallah onu sevecek bir sahip bulur
inşallah evlerden birine girmiştir agaçta yok şuan çocuklar geldi bağrış çağrış onlardan korkup gitmiştir kesinbizimkide buna benzerdi ama çok fazla uçamıyordu kim bilir bir yerlere çarptı düştü mü
insan sanki oğlunu ya da kıznı kaybetmiş gibi oluyor ben de ağlamaklı oldum insan kötü oluyor cidden ben bir ay yanımda kalan kuşumu kaybettim insanlar o kadar emek verdiği üç dört senelik kuşlarını kaybetmiş o daha zor.benim kuşumda bugün öldü ....çok üzgünüm sürekli ağlıyorum
ayy evet ya süper fikir civar apartmanlara falan kayıp ilanı vercem eminim birinden birine girer akşam olunca nereye gidcek çokta uzaklaşamazŞu fotoğrafı bastırıp sağa sola koy, civardaki bakkal, market, bine cepheleri.Eğer birinin evine girerse bir ihtimal sana ulaşabilirler. Muhabbet kuşları aptal yaratıklar değil, insan=yemek bağlantısını çok hızlı bir biçimde kuruyorlar bu yüzden acıktığında yöneleceği yer bir ev ortamı olacak yani bulunma ihtimali var.
Aynen. Bir arka ve ön sokağa falan da koyun fotoğrafları.İnşallah bulunur.ayy evet ya süper fikir civar apartmanlara falan kayıp ilanı vercem eminim birinden birine girer akşam olunca nereye gidcek çokta uzaklaşamaz
aralık ayında almıştık tabii üzülüyor insan ama elimden bişiy gelmiyor eşimlede tartıştık bu nedenle gerçekten çok mutsuzuminsan sanki oğlunu ya da kıznı kaybetmiş gibi oluyor ben de ağlamaklı oldum insan kötü oluyor cidden ben bir ay yanımda kalan kuşumu kaybettim insanlar o kadar emek verdiği üç dört senelik kuşlarını kaybetmiş o daha zor.