muhabbet kuşumu kaçırdım :(

benim kuşumda bugün öldü ....çok üzgünüm sürekli ağlıyorum

benim kuşumda bugün öldü ....çok üzgünüm sürekli ağlıyorum
insan sanki oğlunu ya da kıznı kaybetmiş gibi oluyor ben de ağlamaklı oldum insan kötü oluyor cidden ben bir ay yanımda kalan kuşumu kaybettim insanlar o kadar emek verdiği üç dört senelik kuşlarını kaybetmiş o daha zor.

Şu fotoğrafı bastırıp sağa sola koy, civardaki bakkal, market, bine cepheleri.Eğer birinin evine girerse bir ihtimal sana ulaşabilirler. Muhabbet kuşları aptal yaratıklar değil, insan=yemek bağlantısını çok hızlı bir biçimde kuruyorlar bu yüzden acıktığında yöneleceği yer bir ev ortamı olacak yani bulunma ihtimali var.

ayy evet ya süper fikir civar apartmanlara falan kayıp ilanı vercem eminim birinden birine girer akşam olunca nereye gidcek çokta uzaklaşamaz

aralık ayında almıştık tabii üzülüyor insan ama elimden bişiy gelmiyor eşimlede tartıştık bu nedenle gerçekten çok mutsuzum

ben bu konuda çok dikkatli davranırım benim muhabbet kuşum çok hareketli yaramaz benden başka kimse bilmez huyunu biraz dikkat etmekde fayda var evden kaçmış bir muhabbet kuşunu daha önce alıp 2 3 yıl beslemiştik komşumuzda vardı oda kaçmıştı ama geri gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…