1 ay oldu alalı yeni sayılır mı bılmıyorum yüksek yerde malesefYeniyse zor gelir. Çok yüksek bir dalda değilse elinizde bir masa örtüsü ya da çarşafla çaktırmadan yaklaşıp örtüyü üstüne atarsanız yakalarsınız.
Ya da su ve yemle balkona çekip aynı taktiği uygulayabilirsiniz.
o şimdi şaşırmıştır1 ay oldu alalı yeni sayılır mı bılmıyorum yüksek yerde malesef
komşumun da muhabbet kuşu var oraya gidebilir o zaman acaba onun kuşunu alıp balkona mı koysam onu görüp gelir mi kiVlla konu başlığını görür görmez bizim yakaladgimiz mi acaba dedim . 2 gün önce mavi yavru bi kuş yakaladık koyduk Bizimkinin yanına keşke ailesi gelip sora teslim etsek nasıl uzuluyolardir. Sizde inşallah yakalarsiniz
Yeni sayılır, daha kafesini bile benimsememiştir.1 ay oldu alalı yeni sayılır mı bılmıyorum yüksek yerde malesef
baya alışmış size o zaman benim ki yeni daha bilemiyorumGelir gelir. Bizim kusumuz çıkar gezer geri gelirdi hep..
baya alışmış size o zaman benim ki yeni daha bilemiyorum
kafesi yanına götürünce giriyordu , perde de saatlerce asılı kalıyordu yabaniydi daha kondugu yerde duruyordu, açtım kuş sesini yem falan koydum yanına gidersem kaçar kesinYeni sayılır, daha kafesini bile benimsememiştir.
Evin içine saldığınızda kendi geri giriyor muydu kafesine?
Yüksekteyse balkona çekmeye çalışın. Telefondan muhabbet kuşu sesi açıp yemini suyunu koyun. Ama siz de balkonda olun ki yakalayabilesiniz.
kafesi yanına götürünce giriyordu , perde de saatlerce asılı kalıyordu yabaniydi daha kondugu yerde duruyordu, açtım kuş sesini yem falan koydum yanına gidersem kaçar kesin
kafesi götürüp agaca mı koysam ?Siz orda olmazsanız ve balkona geldiğinde yakalamak için çıkarsanız kesin kaçar. Siz ordayken yakalama şansınız var.
Daha alışmamış ki size de kafesine de... Zor olacak yakalamak.