muhabbet kuşumu kaçırdım :(

[QUOTa list ben, post: 42149525, member: 538701"]yeni almıştım ya seveyim diye kafesınden dışarı çıkardım balkon kapısı açıktı kapıda uzun bir perde asılı oradan kaçamaz diye düşündüm o tarafa yöneldi birden uçtu gitti yan tarafımda bahçedeki agaca kondu dalda görüyorum yarım saatir orada ötüyo yanına gitmedim kaçmasın diye balkona kafesi koydum acaba gelir mi geri?[/QUOTE]
Size aliskin olsa gelebilirdi ama BUYUK intimal zor . Balk on kapisi acikken salinirmi kus bir dahakine kapatirsiniz artik gecmis olsun

başın sağolsun üzüldüm inşallah gelir benim limonum da napıcam bilmiyorum
seni görüyor mu diycem daha bir aylıkmış muhtemelen alışmadı bile..bir de yön duyguları yok minnakların...kendini göstermeyi dene kafesi görünce iner muhtemelen korkudan bir yere de gidemiyor.

benim kuşlarımı da kocam kaçırmıştı onu hala affetmedim .

Umarım geri gelir çünkü dışarıda onu çok acımasız bir dünya bekliyor :KK51:

seni görüyor mu diycem daha bir aylıkmış muhtemelen alışmadı bile..bir de yön duyguları yok minnakların...kendini göstermeyi dene kafesi görünce iner muhtemelen korkudan bir yere de gidemiyor.
çağırıyorum ama beni tınlamıyo bile evet daha alışmadı bana

bi komşumuz da hava aldırmaya çıkarmıştı balkona .kuşş pııırr gitti.:) kuş eğitimlidir geri gelir diye düşündüm diyodu :) gelmedi bidaha tabi

bizim kuşta kaçmıştı terastan sabaha karşı kafesin kapısı açılmıştı gitmişti bi daha gelmedi tabi :KK43:

bende kendimi affetmiycem ilk kez kuş bakıyorum çok sevdim ya gitti kaçırdım sinir oldum
seninki tamamen insanlık hali .
benim iblis bilerek kaçırmıştı benden intikam almak için .

Yeni olmasaydı kafesi görür gelirdi. Ama şuan pek sanmıyorum. Kuş sesi aç yinede , inşallah gelir :KK43:

anneme 2 kere muhabbet kuşu aldım 2 side kaçtı geri gelmedi. inşallah senin ki gelir ama.
gelmezse de üzülme yapacak bir şey yok. inşallah hayatta kalabilir diye dua et.

tam caniymiş kocan nasıl gözü kararmışsa artık...
valla hafızamdan silmeye çalışıyorum o yaptığını

muhabbet kuşları başka evlere balkonlara da konabiliyorlar
bir başkasının sahiplenip yaşatmasını dilerim
bizim bir kuşumuz vardı sarı sarı
gelir dudağımızdan öperdi onunla konuşunca mest olurdu ağzımızdan yemek yerdi .
Çok tatlı oluyorlar umarım bulursunuz ya da biri sahiplenir .

seninki tamamen insanlık hali .
benim iblis bilerek kaçırmıştı benden intikam almak için .
benimki de kaçsın diye gözüne bakıyor sıpamda anne diyeceğine babacık diyor hain işte nolcek :KK70:

X