- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.868
başın sağolsun üzüldüm inşallah gelir benim limonum da napıcam bilmiyorumBenim Sümbül'üm dün vefat etti. Umarım gelir sizinki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başın sağolsun üzüldüm inşallah gelir benim limonum da napıcam bilmiyorumBenim Sümbül'üm dün vefat etti. Umarım gelir sizinki.
Bilmem ki girer mi acaba?kafesi götürüp agaca mı koysam ?
seni görüyor mu diycem daha bir aylıkmış muhtemelen alışmadı bile..bir de yön duyguları yok minnakların...kendini göstermeyi dene kafesi görünce iner muhtemelen korkudan bir yere de gidemiyor.başın sağolsun üzüldüm inşallah gelir benim limonum da napıcam bilmiyorum
çağırıyorum ama beni tınlamıyo bile evet daha alışmadı banaseni görüyor mu diycem daha bir aylıkmış muhtemelen alışmadı bile..bir de yön duyguları yok minnakların...kendini göstermeyi dene kafesi görünce iner muhtemelen korkudan bir yere de gidemiyor.
bende kendimi affetmiycem ilk kez kuş bakıyorum çok sevdim ya gitti kaçırdım sinir oldumbenim kuşlarımı da kocam kaçırmıştı onu hala affetmedim .
aynen ben de onu düşünce kötü oluyorumUmarım geri gelir çünkü dışarıda onu çok acımasız bir dünya bekliyor
ne zamandır bakıyordunuz kuşabizim kuşta kaçmıştı terastan sabaha karşı kafesin kapısı açılmıştı gitmişti bi daha gelmedi tabi
1 yılı geçmişti biri muhabbet kuşu kaçan da eşiydi sonra yalnız kaldı tabi diğeri bizde yeni kuş aldık yanına ama kafesın kapısını bağlıyoruz artkne zamandır bakıyordunuz kuşa
seninki tamamen insanlık hali .bende kendimi affetmiycem ilk kez kuş bakıyorum çok sevdim ya gitti kaçırdım sinir oldum
açtım sesi ama agacın etrafında uçup uçup geri dala konuyor uzakta değilim ki gelir inşallahYeni olmasaydı kafesi görür gelirdi. Ama şuan pek sanmıyorum. Kuş sesi aç yinede , inşallah gelir
tam caniymiş kocan nasıl gözü kararmışsa artık...benim kuşlarımı da kocam kaçırmıştı onu hala affetmedim .
seninki tamamen insanlık hali .
benim iblis bilerek kaçırmıştı benden intikam almak için .
valla hafızamdan silmeye çalışıyorum o yaptığınıtam caniymiş kocan nasıl gözü kararmışsa artık...
benimki de kaçsın diye gözüne bakıyor sıpamda anne diyeceğine babacık diyor hain işte nolcekbenim kuşlarımı da kocam kaçırmıştı onu hala affetmedim .
seninki tamamen insanlık hali .
benim iblis bilerek kaçırmıştı benden intikam almak için .