• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhabbet kuşları hakkında

Benescape

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
88
0
0
İstanbul
Merhaba ablalarım.

Forumda yeniyim yaşım 18dir.Hayatımda ilk defa hayvan beslemek istiyorum.Oda muhabbet kuşu olsun istiyorum.Ama annem buna karşı çıkıyor :( Yok pis kokar yok kakasını her yere yapar şeklinde bakımı zordur falan diye beni vazgeçirmeye çalışıyor.Cidden muhabbet kuşları pis mi kokuyor ? bakımı zordurmudur ? Besleyen ablalar yorum yaparsa sevinirim.Teşekkürler... :)))

Yaklasık 15 16yıldır muhabbet kusu beslıyoruz sanırım annen hayvanları pek sevmıyor evde beslenılen en zahmetsız hayvandır muhabbet kusu cok kotu bır kokusuda mınnacık kusun ne kokusu olcakkı zaten azcık bır koku oda rahatsız edıcı bır koku degıl

Bakımıda zor felan degıl hergun yemını suyunu verıyoruz 2 3gunde bırde kafesını temızlıyoruz hepsı bu

Kokusu sadece kaka kokusurudur değilmi.Yani hayvanın pis bir kokusu olmaz yoksa heleki muhabbet kuşuysa değilmi :) ? Birde kuş alırken neler almalıyım ?

Teşekkürler..

Kokusu sadece kaka kokusurudur değilmi.Yani hayvanın pis bir kokusu olmaz yoksa heleki muhabbet kuşuysa değilmi :) ? Birde kuş alırken neler almalıyım ?

Teşekkürler..

bence hiç alma cnm.çünkü öldüğünde çok üzülüyosun.ben daha dün kuşumu kaybettim hala kendimde değilm.acısı nasıl geçer bilmiyorum.hem çokta pişman oldum kokusundan kakasından değil sadece onları arkadaşlarından ayırıp bi kafese mahkum ettiğimiz için.ama yinde almak istiyorsan çift al.

Back