Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Büşra kaç yaşında ?

Ailesinin katledilmesinden ziyade kendisinin suçlanması ya da bir şeyleri sakladığının düşünülmesine sinirleniyor , bunu kanıtlama çabası içinde .
Çok enteresan bir ruh hali var bugün . İlk günlerde sakin kendi halinde , biraz da utangaç gibi olan kız gitti başka birini izliyorum şu an sanki .

Katılıyorum kesinlikle. İşine gelmediğinde Mügeye bağır çağır cevap veriyor ama Uğura niye cevap vermedin diye sorunca süt dökmüş kediye dönüyor

Katılıyorum kesinlikle. İşine gelmediğinde Mügeye bağır çağır cevap veriyor ama Uğura niye cevap vermedin diye sorunca süt dökmüş kediye dönüyor
Aynen şimdi de nasıl bağırıyor yine , amcası galiba bağırdığı . Hiç de göründüğü gibi değil galiba , bayağı agresif gözüküyor .

Aynen şimdi de nasıl bağırıyor yine , amcası galiba bağırdığı . Hiç de göründüğü gibi değil galiba , bayağı agresif gözüküyor .

Şu bağırması zaten gösteriyor asıl yüzünü. Jandarmayı karalıyor bir de yok er aldı, kafadan attı vs vs

Gerçekten götürseler de şu çatıya çıkarsalar keşke, pat diye aşağı atabiliyor mu kendini çok merak ediyorum

2 haftadır sabahları erken kalkıp bakıyorum ne oldu ne bitti diye ben eve gelen kişi veya kişilerin maskesi olduğunu düşünmüyorum. Büşra çok şey biliyor belki tehditle susturuluyor.

Uğur ve betül hiç masum görünmüyor. Betülun ailesi daha da şüpheli zahmet edip stüdyo ya bile gelmiyorlar öldürülenler dünürleri yani kırk kat yabancı muamelesi yapıyorlar. Ne mehirmis arkadaş Allah korusun böyle insan kılığına bürünmüş şeytanlardan..

Hersey o kadar belli ki nasıl çözülemedi hayret doğrusu..!! Zaten çözülemeden de sezon biter..!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…