Anormal olan çok şey var. Artık gözaltı bekliyorum ben. Sona gelindi gibi. P.tesi belki bir gelişme olur.Evet ben olsam dovunurum keşke kacmasaydim bende olseudim orda derdim annem evde kalsa ben çıksam dışarı en yakın eve gider çığlık atardım sanırım
Yok bence faili meçhul kalacak Büşra konismadikcaAnormal olan çok şey var. Artık gözaltı bekliyorum ben. Sona gelindi gibi. P.tesi belki bir gelişme olur.
betülün o dediği hala aklımada, şu gelin kaynana cinayetini çözememişti müge dedi ya, sanırım beklentisi o yönde, sır vermeyelim çözülmesin diye mi düşünüyor nedirYok bence faili meçhul kalacak Büşra konismadikca
Katılıyorum kesinlikle. İşine gelmediğinde Mügeye bağır çağır cevap veriyor ama Uğura niye cevap vermedin diye sorunca süt dökmüş kediye dönüyorBüşra kaç yaşında ?
Ailesinin katledilmesinden ziyade kendisinin suçlanması ya da bir şeyleri sakladığının düşünülmesine sinirleniyor , bunu kanıtlama çabası içinde .
Çok enteresan bir ruh hali var bugün . İlk günlerde sakin kendi halinde , biraz da utangaç gibi olan kız gitti başka birini izliyorum şu an sanki .
Aynen şimdi de nasıl bağırıyor yine , amcası galiba bağırdığı . Hiç de göründüğü gibi değil galiba , bayağı agresif gözüküyor .Katılıyorum kesinlikle. İşine gelmediğinde Mügeye bağır çağır cevap veriyor ama Uğura niye cevap vermedin diye sorunca süt dökmüş kediye dönüyor
Aynen şimdi de nasıl bağırıyor yine , amcası galiba bağırdığı . Hiç de göründüğü gibi değil galiba , bayağı agresif gözüküyor .
Benimde dikkatimi çekti o ://betülün o dediği hala aklımada, şu gelin kaynana cinayetini çözememişti müge dedi ya, sanırım beklentisi o yönde, sır vermeyelim çözülmesin diye mi düşünüyor nedir
Surekli ayaga kalkıp kıyafetini düzeltiyor.ya sizce de bu uğur konuşurken çok fazla boğazını temizleyip, öksürüp tıksırmıyo mu:/