Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Aynen hic birinin olay aklına gelince duygulanmiyor lar bile hele bugün müge hanım soruyor büşra ya neden yardım cagirdik tan sonra candarmayla geri gelip annene bakmadın diye cvp yok bunlar birşey saklıyor lar da hadi hayırlısı

Ben bir de şeyi anlamadım; üzerlerinde bariz barut izi olması sebebiyle neden o Uğur ve karısı olacak kadın göz altına alınmıyor şüpheli olarak?

Büşra da babasından nefret ediyor sürekli ağız değiştiriyor. Cenazede annemden ne istediniz Allah b... versin demiş. Üstelik 3 yiğeni anasız babasız kalacak bunun dışında da sakladıkları var. Evde 80 bin + altınlar kayıp

Bunu bilmiyordum , cenazedekiler mi söyledi , çok duyan var mı bu sözlerini ? Çok şaşırdım ...

Büşra şüpheleniyor ama emin değil o yüzden bir şey diyemiyor.
Programda birsürü ipucu ortaya çıkarıldı eğer polis şimdiye kadar almış olsaydı birkaç kişiyi sorguya olay aydınlanırdı.
Zamanında gereken yapılmamış nasıl toparlarız diye düşünüyorlar bence o yüzden emniyet harekete geçmiyor.

Büşranın anlattıklarının çoğunun, abisini korumaya çalışmasından dolayı yalan olduğunu düşünüyorum. Misal ilk zamanlar çaydanlığı katilin üzerine fırlattığını ama çayın soğuk olduğunu söylemişti, en son konuşmasında ise babam çayı çok sever, geldi 1 bardak çay içti, katil içeri girdi babamı vurdu 5 dk bile geçmedi dedi. 5 dk da çaydanlığın soğuduğu nerde görülmüş

Ben galiba buna inanmak istemiyorum. Annem babam hayırsız bir abi tarafından katledilecek onu ihbar etmek bir yana kendi ellerimle öldürürüm diye düşünüyorum.

yuh ya yuh. yazık günah bu nedir ya. umarım itiraf ederler de hapsi boylar pislikler

Ben galiba buna inanmak istemiyorum. Annem babam hayırsız bir abi tarafından katledilecek onu ihbar etmek bir yana kendi ellerimle öldürürüm diye düşünüyorum.
Diyorum ya çok kötü, çok alçakça şeyler çıkacak bu cinayetin altından. Anne baba ya ne olursa olsun, altınları, hac parasını ve bütün birikimiyle birlikte hayatlarını da çaldılar ....

Son düzenleme:
Bugünkü programı yeni izliyorum. Yani müge, sırf büşra da sinir krizi ayağına programdan defolup gidecek diye ıkınıyor konuşurken, istediği gibi soramıyor ve geri adım atmak zorunda kalıyor. Sırf büşra kaçmasın diye

Evet onun annesi babası değil sanki müge daha duyarlı daha çok istiyor bu olay çözülsün. Rabbim evladın hayırlısını versin

ben izlemiyorum uğur gittiğinden beri bi gelişme yok sanırım

Ben de bugün izlemedim, bıraktım artık.
Hiçbir gelişme yok. Görgü şahidi çıkmıştı en son, 8 aydır söylememiş de şimdi çıktı mezarlıkta o gece 2 kişiyi gördüm dedi. Jandarmalar silahı gömmüş olabilirler diye arama yapıyordu dün de silah mı kalır 8 ay da almışlardır zaten.

ben de her olayı takip etmiyorum bu olay dikkatimi çekmişti

Pekı ya kaybolan 1.5 yasındaki ecrin.
İçimi öyle yaktı kı cocugun o cekılen vıdeosuna bakıp bakıp ıc cekıyorum. Bızım aynı aylarda bı oglumuz var , ya nasıl gozunun ıcıne bakıyoruz anlatamam sıze. Keske o cocuk bana gelseydı ben baksaydım

Maalesef çocuğa kötü bişeyler yapmış olabilir amca Annesi de şahit gibi sanki olaya
Saklıyorlar bişeyler
inşallah tecavüz etmemiştir
Ya ne biçim bi ülke burası ya
Allah belasını versin yaptı ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…