- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.836
Şu sakin ponçik Arif hocayı bile çileden çıkarmış Uğur. evlerden ırak. anası babası ne çekti kimbilir?
çökmüşler adamın evine bi de evden kovmuşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu sakin ponçik Arif hocayı bile çileden çıkarmış Uğur. evlerden ırak. anası babası ne çekti kimbilir?
Yüzsüzlük başka bir şey değilçökmüşler adamın evine bi de evden kovmuşlar
+ karısı tam bir sinsirellaSakin görünmeye çalışıyor ama değil ..
Suçu başkalarının üstüne yıkmaya çalışıyorlar ama yemez ..
Aynen .+ karısı tam bir sinsirella
Böyle yanında olacakAynen .
O alttan alttan bakışları yok mu..
Çok şeyi anlatıyor ama milleti saf yerine koyuyorlar..
Müge çok sabırlı. cinayet çözülsün başta kayınpeder olmak üzere hepsine ayar verecektir eminim. Dayanamıyor söylüyor o.Aynen .
O alttan alttan bakışları yok mu..
Çok şeyi anlatıyor ama milleti saf yerine koyuyorlar..
Böyle kadınların nasıl bir etki kabiliyeti varsa adamlar ağızının içine bakıyor, hayret ediyorum.Böyle yanında olacak
Böyle kadınlar genelde adamın yediği nanelere göz yumduğu için her halti yiyorMüge çok sabırlı. cinayet çözülsün başta kayınpeder olmak üzere hepsine ayar verecektir eminim. Dayanamıyor söylüyor o.
Böyle kadınların nasıl bir etki kabiliyeti varsa adamlar ağızının içine bakıyor, hayret ediyorum.
Uzun zamandır yoktum. Sen deyince baktım. En son 2016da girmişim. Uzun bir ara olmuşmismo nick yeni mı değişti yoksa uzun zamandır yok mıydın tanıdık gibi geldin
Hadi ya hiç dikkat etmedim .. adamın konuşmasına odaklandim sadece..Ertuğrulun abisi mevlüt, telefon bağlantısıyla bağlanıp konuşmaya başladığında büşra ile betül neden eridiler, şekilleri şemalleri değişmiş neden ki
Betül eliyle ağzını kapattı güldüğünü gizlemek için, büşranın ağzı yamuldu kameranın kendisini çektiğini farkedince toparlamaya çalıştı. Çok tuhaf.. Betülün sildiği msjlarla ilgisi var mı diye düşünmeden edemedimHadi ya hiç dikkat etmedim .. adamın konuşmasına odaklandim sadece..
o zaman hoşgeldin benden eskisin burdaUzun zamandır yoktum. Sen deyince baktım. En son 2016da girmişim. Uzun bir ara olmuş
Büşranın ergen tripleri nedir ya. Dış kapının mandalı gibi oturuyor orada. Foto gösterilirken bir uflamalar puflamalar.
Hoş buldum uğurla büşra put gibi ruhsuz, neredeyse niye bu cinayeti araştırıyorsun diye çıkışacaklar mügeye. Diğer erkek evlat üzgün, bir de renkli gözlü bir teyze var. Canım ya içi yanıyor onunda belli.o zaman hoşgeldin benden eskisin burda
Büşra bin halleri çok tuhaf bir tedirginlik korku yada üzüntü görmüyorum ben onda :/
Evet gözleri doluyor doktorun bazen konuşurken ama bisrada o kadar üzüntü yok üzüntüyü geçtimHoş buldum uğurla büşra put gibi ruhsuz, neredeyse niye bu cinayeti araştırıyorsun diye çıkışacaklar mügeye. Diğer erkek evlat üzgün, bir de renkli gözlü bir teyze var. Canım ya içi yanıyor onunda belli.
Vicdan azabı çekmiyor demi? Bana da öyle geliyor.Evet gözleri doluyor doktorun bazen konuşurken ama bisrada o kadar üzüntü yok üzüntüyü geçtim
Busra da korku tedirginlik de yok
Evet ben olsam dovunurum keşke kacmasaydim bende olseudim orda derdim annem evde kalsa ben çıksam dışarı en yakın eve gider çığlık atardım sanırımVicdan azabı çekmiyor demi? Bana da öyle geliyor.