Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Müge Anlı hakkında ki görüşlerimiz değil, yaptığı program hakkında ki görüşlerimiz bence önemli olan. Bunu ele alırsak hakkını vermemiz gereken bir program yapıyor kendisi

Böyle kadınlar genelde adamın yediği nanelere göz yumduğu için her halti yiyor

Ben kaynanamdan mehir parası isteyeceğim bu şekilde eşim bana döner sen ne yapmaya çalıştin der mesela

Ama uğur da paraci al birini vur ötekine

Hadi ya hiç dikkat etmedim .. adamın konuşmasına odaklandim sadece..
Betül eliyle ağzını kapattı güldüğünü gizlemek için, büşranın ağzı yamuldu kameranın kendisini çektiğini farkedince toparlamaya çalıştı. Çok tuhaf.. Betülün sildiği msjlarla ilgisi var mı diye düşünmeden edemedim

Uzun zamandır yoktum. Sen deyince baktım. En son 2016da girmişim. Uzun bir ara olmuş
o zaman hoşgeldin benden eskisin burda
Büşranın ergen tripleri nedir ya. Dış kapının mandalı gibi oturuyor orada. Foto gösterilirken bir uflamalar puflamalar.

Büşra bin halleri çok tuhaf bir tedirginlik korku yada üzüntü görmüyorum ben onda :/

o zaman hoşgeldin benden eskisin burda

Büşra bin halleri çok tuhaf bir tedirginlik korku yada üzüntü görmüyorum ben onda :/
Hoş buldum uğurla büşra put gibi ruhsuz, neredeyse niye bu cinayeti araştırıyorsun diye çıkışacaklar mügeye. Diğer erkek evlat üzgün, bir de renkli gözlü bir teyze var. Canım ya içi yanıyor onunda belli.

Evet gözleri doluyor doktorun bazen konuşurken ama bisrada o kadar üzüntü yok üzüntüyü geçtim

Busra da korku tedirginlik de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…