Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Konuda gelisme yok. Bir mehirdir aldilar yürüdüler. Yaw mehir olurda nikah bozulursa kadinin kendini idame ettirmesi icin yada ne bilim ayaklari uzerinde dursun bi sure diye verilen vaad edilen kısacası eşe adadığı zamanin telafisi icin degil mi ? Dinî nikahta hoca sorar mehir hakki ne istersn diye tamam. Betül arabayi nakit parayi kabul etmemis ses kaydi dinletiyorlar tekrar. Ugur karisinin dolduruşuna geldi etti bi cahillik şimdi benim aklim kit diyerek yirtmaya çalışıyor. Swap 12 de 12 cikmis 1 haftadir sarilmayla bulaş olmaz diye anlatiyorlar ama nafile. Betulle uğur evdeki 80 100 milyar neyseartik o para onu aldi büşra maaşı alicak evlenene kadar. Müge anli işini iyi ogrenmis damara basıp açık arama peşinde. Ayni konu 1 saat işleniyor gram ilerleme yok

Doktor kardeşleri işi bozuyor bu sefer. Müge anlı ona cevap verirken yoruluyor onu farkettim. İnşallah çocukları çıkmaz ne diyeyim. Üç kuruş için ebedi hayatlarını yakmamışlardır umarım.

Ugurun elindeki barut kalintilarinin baska bir aciklamasi mumkun değil. Programda bir cok itiraf izledik emniyette bnce itirafi bekliyor cunku büşra ugur degil dedi. O gün yemeği planladilar kayinvalide kayinpeder gelinle sonra tartismaya basladilar mehir mehir diye ,ugur aniden parlayan biri kiskirtip anasini babasini vurdular. Busra cocuklar ortada kalmasin diye sustu. Icerde anasini birakipta abisine gitmesinin baska bir aciklamasi yok onu korumak amacli. Bekli cinayet 10 gbi degilde 9.5 da islendi beklendi oyle gitti jandarmaya. %25 acilan pencereden busrayı tekrar gecirtip o evin penceresnden demir parmakliksiz tirmandirip atlattirmak lazim. Imkansiz yapamaz. Hedef i ertugrala cevirmek istediler kolda dövme cikti. Mehmet ali köyü terketti. Artik sıktı konu cozumlensede cezalarini bulsalar. Burda anlamadigim konu bu kadr delil açık iken kardes kardesi korur diyerek dusunup neden uğur gozaltina alinmadi ilginc. Yardim edenleri yakalamak için desem 7 8 aydir
emniyet dinleme takip yapip çözüme ulastiramazmiydi. Hergun canli yayin sonrasi mutlaka esiyle filan konusuyodur uğur mutlaka bi ipucu verirlerdi

Belki teoriniz doğru ama polisin katil bu diyebilmesi için ya itiraf ya da aksi ispat edilemeyecek net bir kanıt lazım . Henüz bulunmadı demek ki . Müge de geçmişte işlenen bir kaç konuda da aynı şekilde katil o kadar barizdi ki , maalesef tutuklanmadılar . Hala dışardalar .

Anadolunun erkek çocuk merakı vardır ya, kimbilir doğduğunda ne kadar sevinmişlerdi, ibretlik resmen

bence bu olay çözülmicek çünkü kimse çözülmüyo, uzadıkça mügede cozuttu uğurda

Kim bilir belki alakası yoktur ama ben de Uğur’dan acayip şüpheleniyorum. Eşinde de hiç meymenet yok. Ya bir de şunu anlamadım; Allah vermesin hem anne hem baba feci şekilde can veriyorlar. Kimse travmatize olmuş gibi görünmüyor ne biliyim. Çok garip ve mide bulandırıcı.

keşke biri özet geçse
Konyanın İsmil ilçesinde bir anne baba katlediliyor. Şüpheli evin en büyük oğlu Uğur ve karısı. Evin kızı Büşra da cinayet anında evde. Diğer birey Osman İstanbulda doktor ve katilleri arıyor.
Uğur ve eşi 1 numaralı şüpheliler. Çünkü sağ el yani tetik parmaklarında barut izi var. Büşranın üzerinde barut izi var ve çelişkili ifade veriyor.
Bu Uğur denilen kansız evlat, 10 yıl önce evlenirken mehir parası adı altında kayınpederinin isteği doğrultusunda babasına boş senede imza attırılıp mal, mülk, arsa talebinde bulunulduğundan sürekli babasına baskı yapıyor, eşi ve ailesiyle birlikte. Bu süre zarfında babasıyla birlikte yaşamasına rağmen, evin faturalarını, tarla kira bedelini, market alışverişlerini hatta 3 çocuğunun bakım parasını babasına karşılatıp Mügenin deyimiyle asalak gibi yaşıyorlar. Babasını evden kovalıyor, inek satıp, altın bozdurup parasını yemesinin yanı sıra mehirimizi karşıla diye baskı yapa yapa babasına hayatı zindan ediyor. Annesi kanser hastası üstelik. Bu olaydan başka bir vukuatları olmayan anne baba ansızın bir gece öldürülüyor. Uğur ve eşinin katil olma ihtimali yüksek itiraf bekleniyor. Büşra da katili saklıyor ve şaibeli açıklamalar yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…