Aileden kim olabilir ki Büşra yaptıysa da neden yaptı hiç Büşra olacağını sanmıyorumBüşranın üzerinde barut izine rastlanmış zaten. Kemerlerimizi sıkı bağlayalım, bir başka vicdansızlık dökülecek gibi hissediyorum
Silahı ateşleyen o değil, ama saklıyor bişeyleri. Put gibi donuk çünkü. Hele geline hiç gelmeyelim. Damat(evlat) olan da keza. Müge şüphelileri hep ayrı oturtur, bu da onun taktiği.Aileden kim olabilir ki Büşra yaptıysa da neden yaptı hiç Büşra olacağını sanmıyoruminşallah değildir gelin öldürse o kadar üzülmem valla
Silahı ateşleyen o değil, ama saklıyor bişeyleri. Put gibi donuk çünkü. Hele geline hiç gelmeyelim. Damat(evlat) olan da keza. Müge şüphelileri hep ayrı oturtur, bu da onun taktiği.
Gelin yalan makinası, kolay yalan söyleyenlerden çıkıyor herşey. Para için ana baba katledilir mi? Cezalarını çeksinler. Direk onlardan şüpheleniliyor, bakalım neler çıkacakuğur ve karısı bana hiç samimi gelmiyor ya, ne bileyim insan anası babası öldürülünce en azından öfkeli olur ben bunlarda o tarz bi öfke göremiyorum
hatta gelin bana şu öldürülen kolsuz kaynananın büyük gelinini andırdı duruşu bakışları falan...
Ailesine bunu yapan kayın aileye ne yapar Allah bilirevlat olarak kötü olabilir ama damat olarak iyi sanırım!
Geline bak zannedersin Mısır'da sultan.İnsanlar çocuk büyütsün ne cilelerle, o evlat da kalksın evine malina göz diksin..
Betül ve busranin sakladığı çok şey var..
Keza betulun babası da herşeyden haberdar..
Yazık ki ne yazık..
Adamın sesi kulaklarımda vallahi, umre param var onu vereyim birde arabamı diyor. Aç gözlü gelin karşılamaz diyor...
Vah gidene..
Mehire bak, öde öde bitmez..Ana baba canından olmak için mi evlatlarını evlendiriyor? Vicdan yoksunlarıGeline bak zannedersin Mısır'da sultan.
Zaten mehir ne onu bile bilmiyorlar..Mehire bak, öde öde bitmez..Ana baba canından olmak için mi evlatlarını evlendiriyor? Vicdan yoksunları
Masum değilde ondan.. aslında çok şey ortada da,neden ortada bişey yokken bağırıp duruyo, dudakları falan bembeyaz oluyo, neyin öfkesi bu masumsan
Bugün izlemedim, birazdan izlerim ama farkında mısınız az kaldı..Masum değilde ondan.. aslında çok şey ortada da,
Şu busraya temiz bir sopa lazım.. tek görgü tanığı sensin ve hatirlamiyosun gözlerini.. annenle baban öldürülmüş ya insan nasıl unutur..
Şu sakin ponçik Arif hocayı bile çileden çıkarmış Uğur. evlerden ırak. anası babası ne çekti kimbilir?neden ortada bişey yokken bağırıp duruyo, dudakları falan bembeyaz oluyo, neyin öfkesi bu masumsan