Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Büşranın üzerinde barut izine rastlanmış zaten. Kemerlerimizi sıkı bağlayalım, bir başka vicdansızlık dökülecek gibi hissediyorum
Aileden kim olabilir ki Büşra yaptıysa da neden yaptı hiç Büşra olacağını sanmıyorum inşallah değildir gelin öldürse o kadar üzülmem valla

Aileden kim olabilir ki Büşra yaptıysa da neden yaptı hiç Büşra olacağını sanmıyorum inşallah değildir gelin öldürse o kadar üzülmem valla
Silahı ateşleyen o değil, ama saklıyor bişeyleri. Put gibi donuk çünkü. Hele geline hiç gelmeyelim. Damat(evlat) olan da keza. Müge şüphelileri hep ayrı oturtur, bu da onun taktiği.

Silahı ateşleyen o değil, ama saklıyor bişeyleri. Put gibi donuk çünkü. Hele geline hiç gelmeyelim. Damat(evlat) olan da keza. Müge şüphelileri hep ayrı oturtur, bu da onun taktiği.

uğur ve karısı bana hiç samimi gelmiyor ya, ne bileyim insan anası babası öldürülünce en azından öfkeli olur ben bunlarda o tarz bi öfke göremiyorum
hatta gelin bana şu öldürülen kolsuz kaynananın büyük gelinini andırdı duruşu bakışları falan...

Gelin yalan makinası, kolay yalan söyleyenlerden çıkıyor herşey. Para için ana baba katledilir mi? Cezalarını çeksinler. Direk onlardan şüpheleniliyor, bakalım neler çıkacak

Konyadaki konu çözüldü mü? En son netten kısa videosuna baktım. Kelimeleri yuvarlayarak konuşan bir ergen, Müge'ye sanayiden geçtim, sanayiden yeaahhh triplerinde atarlı atarlı konuşuyordu.

Bu uğur saf mı, şeytan mı? Çözemedim. Eğer bu işin içinde betül varsa otomatikmen uğurda var. Betül babasıyla birlikte kp kvsini uğurdan habersiz öldüremez. Betül bir sürü yalan sıkmış, konuşmaları çarpıtmış hesap soramıyor neden çünkü işin içinde birlikteler. Çok merak ediyorum katili

İnsanlar çocuk büyütsün ne cilelerle, o evlat da kalksın evine malina göz diksin..
Betül ve busranin sakladığı çok şey var..
Keza betulun babası da herşeyden haberdar..
Yazık ki ne yazık..
Adamın sesi kulaklarımda vallahi, umre param var onu vereyim birde arabamı diyor. Aç gözlü gelin karşılamaz diyor...
Vah gidene..

Geline bak zannedersin Mısır'da sultan.

Mehire bak, öde öde bitmez..Ana baba canından olmak için mi evlatlarını evlendiriyor? Vicdan yoksunları
Zaten mehir ne onu bile bilmiyorlar..
Mehiri koca verir... Düşmüşler mal için adamın yakasına..
Baktılar olmuyor , ortadan kaldırdılar. Otursunlar şimdi doya doya ..

neden ortada bişey yokken bağırıp duruyo, dudakları falan bembeyaz oluyo, neyin öfkesi bu masumsan
Masum değilde ondan.. aslında çok şey ortada da,
Şu busraya temiz bir sopa lazım.. tek görgü tanığı sensin ve hatirlamiyosun gözlerini.. annenle baban öldürülmüş ya insan nasıl unutur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…