- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
vefat mı ettiAy ağlamaktan mahvoldum ya
Benım babamda çok kötü bir insanöıs içip içip annemi dövermiş
Allahım ya büyük olsadık eminim bu kzı gibi olurduk
Evet en son bizi öldürmeye gelmiş kapıya annem kapıyı açmamış .vefat mı etti
Evet keşke ah keşkeama hata yapmışlar, eğer o an polis çağırsalardı daha az ceza alırdı sanırım, şimdi cesette dahil tüm delilleri yok etmişler, ne bileyim silahın adamın elinde olduğu boğuşma sırasında patladığı falan hep ortaya çıkardı, belki yine insanflı davranırlar da az ceza alır
bi de kardeşleri diyodu ki iyi insandır, ne iyiymiş ama
Evet en son bizi öldürmeye gelmiş kapıya annem kapıyı açmamış .
Yolda annesine giderken ölmüş
Büyüyünce söylediler küçükken hep ağlardım neden babam yok diye . Hele okulun ilk günleri okdr kötü geçerdiki aileni anlat derlerdi . Sıra babaya gelince direk gözyaşlarım süzülürdü ..çok acı ne diyeceğimi bilemedim, kurtulmuşsunuz ama, senin hatırmaman da olumlu bişey sanırım
konuyu değiştireyim, bence bizim ülkemizde bu bi sorun, çocuklara annesi babası ne iş yaptığı falan sorulmamalı, öğretmen çocuğu tanımak için özel sorabilir.Büyüyünce söylediler küçükken hep ağlardım neden babam yok diye . Hele okulun ilk günleri okdr kötü geçerdiki aileni anlat derlerdi . Sıra babaya gelince direk gözyaşlarım süzülürdü ..
Öğrenince acım azaldı . Rabbım bizi korumak için belkide canını aldı
Kesinlikle .konuyu değiştireyim, bence bizim ülkemizde bu bi sorun, çocuklara annesi babası ne iş yaptığı falan sorulmamalı, öğretmen çocuğu tanımak için özel sorabilir.
Ay ağlamaktan mahvoldum ya
Benım babamda çok kötü bir insanöıs içip içip annemi dövermiş
Allahım ya büyük olsadık eminim bu kzı gibi olurduk
Dün bende düşündüm bunu benim elimden takilarimi bile aldılar borç var diye ben öleyim uavvv direkne gelinler var yaw, valla kıymetimiz bilinmiyoyani şu gelin derdini bdv ye açsaydı keşke şenliği görseydik :)
Dün bende düşündüm bunu benim elimden takilarimi bile aldılar borç var diye ben öleyim uavvv direk
Yalan söyleyen insanlar yapar bunu genelde sürekli su içmek gibi gibi benim de dikkatimi çekti 11 :30 sonrası izleyemedigim bölümü akşam izliyorum ama karı koca yalan söyledikleri belliya sizce de bu uğur konuşurken çok fazla boğazını temizleyip, öksürüp tıksırmıyo mu:/
Tek sorun gelin değil ki asıl kocası kendi babasını para için sıkıştırıp durmuş . Ha karısının ailesi korkutup ,!baskı yaptılarsa bilemem . Oğul da sıkıntılı bence .ne gelinler var yaw, valla kıymetimiz bilinmiyoyani şu gelin derdini bdv ye açsaydı keşke şenliği görseydik :)
Bende dün izlerken tam tersini düşündüm , kadın adamı korumak isterken gibiydi ya . Hatta aklıma kötü kötü şeyler geldi . Hele ki kızın saldırıdan kurtulduktan sonra yaptıkları akıl alır gibi değil mesela . Acaba o da birilerini mi koruyor ? Gerçi Müge de bu olasılıkları dile getirdi .Yalan söyleyen insanlar yapar bunu genelde sürekli su içmek gibi gibi benim de dikkatimi çekti 11 :30 sonrası izleyemedigim bölümü akşam izliyorum ama karı koca yalan söyledikleri belli
Ses kaydı olmasına rağmen gelin yalan söylediği şeyi sonra toparlamaya çalışıyor
Ve gelin ugura cok müdahale ediyor