Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Tek sorun gelin değil ki asıl kocası kendi babasını para için sıkıştırıp durmuş . Ha karısının ailesi korkutup ,!baskı yaptılarsa bilemem . Oğul da sıkıntılı bence .

olaya komple bakarsan, esas sıkıntı bence oğlanda zaten, adamlar kaç yaşına gelmiş bi çekyat almamışta elindekini avcundakini alma derdinde

bi de dün teyze dedi ya, ben müge anlıya gidelim dedim, gelin her olayı çözemiyo şu iki elti çıkmıştı o olay kaldı demiş bence bu da düşündürücü, şu iki gelin vardı ya kaynana öldürülmüştü o olayı kast ediyo

Ya işte acaba kocasını mı koruyor diye geçiyor içimden . İnşallah öyle değildir ve caniler her kimse bulunur bir an evvel .

Yok uğur pasif biri bence kadın sürekli lafa giriyor zaten :)) bakalım ne çıkacak inşallah faili meçhul kalmaz

Yok uğur pasif biri bence kadın sürekli lafa giriyor zaten :)) bakalım ne çıkacak inşallah faili meçhul kalmaz
Olabilir ben yanılıyorumdur belki de ki inşallah yanılıyorumdur da oğluyla alakalı birşey çıkmaz . Sonuçta ekrandan izleyince herbirimize başka düşünceler geçiyor .En kısa zamanda çıkar dilerim

Kız abisinin gözlerini tanirdii ve söylerdi abim diye bana öyle geliyor
Bence zaten tanıdı . Aksi halde olaydan sonra annen baban evde ,baban vurulmuş , annene ne olduğunu bilmiyorsun , nasıl eve gitmeden durabildi . Yolda arabayı durdurup jandarmaya gideceğine adama eve gelip vurulan babana yardımcı olmasını vs. söylersin .Eve uğramadan başka yerlere gidiyorsun . İyiler mi değil mi bilmiyorsun . İşte ya abisini korumaya çalışıyor ya da onu seven biri evlenebilmek için aileyi ortadan kaldırdı .

kızın silahın sürekli tutukluk yaptığını adamın sürekli tüfekle uğraştığını söylemesi de garip değil mi, madem adam o kadar pro, eldivenli kar maskeli falan herhalde tüfek çalışıyor mu diye önceden kontrol etmiştir, o an mı kontrol ediyor yani, bi de uğurun odasındaki tüfek neden yok

Kız abisinin gözlerini tanirdii ve söylerdi abim diye bana öyle geliyor

abinin gözleri pek tanınmayacak gibi değil, ailenin bi kısmı açık yeşil gözlü, yani sıradan kahverengi olsa neyse de... bi taraftan kızın ne çıkarı olacakki diyorum, abisini koruması da mantıksız geliyor ama korkutuluyorsa bilmiyorum

demi, annenin vurulduğunu görmemişsin nasıl bi katille başbaşa bırakıp çekip gidiyorsun, garip

Kızın sevgilisi vs olsaydı betul mutlaka gündeme getiridi çünkü çetin biri kendisi ben o ihtimali düşünmüyorum ama bu olay müge ye yansimadqn önce yout.... Da bir haber kanalında kızın ropartsj altinda böyle biri daha yorum yapmıştı kızın sevgilisinin yapabileceğini düşünen var

Ama ölmeden önce isteyen olmamış galiba yok da aile illaki konuşurdu

demi, annenin vurulduğunu görmemişsin nasıl bi katille başbaşa bırakıp çekip gidiyorsun, garip
Bir durumu yaşamak farklı insanlar garip davranışlar içine girebiliyor yani aslında yapmadı gerekeni yapmayabiliyor kendi canının derdine düşmüş gibi geldi ama ben o korku ile o çatıya tirmanamazdim sanırım bahseceye atlayip bir köşede beklerdim gibi geliyor

Ama göz önünde babanı vuracak kadar acımasız olan bir insandan insan illaki uzaklaşmak ister herhalde bilemedim şimdi

Ama tüfeğe normalde susturucu takılmiyor Muş ama kız tüfekten fazla ses çıkmadığını söylüyor doktor olan abi de sanayide susturucu gibi bişey yapılıp takilabildigini söylüyor

Müge de öyle bişey yapıldıysa uyduruk o yüzden tutukluk yapmış olabilir dedi

ne bileyim komşuları ayağa kaldırsın, daha normal bi feveran hali değil mi, komşular yetişin der annesini öldürülmeden kurtarır katil kaçar, ben de bilemedim, tamam sessizce kaçtın evden ama sonrasında ortalığı ayağa kaldır yetişin diye

bi de arkadaşlar müge ve ekibi bence bence gelen konuları seçip tahmin ediyor, aile içinden birinin öldürdüğünü düşünüyorlarsa öncelik veriyorlar bence, çünkü hem reytingi çok aile içinin hem de taraflardan birinin yılıp itiraf etmesi daha kolay, çünkü olay orda bitmiyor eve gidiyorlar 7/24 bu olay aile için canlı evde de, ya da otelde de kavga tartışma devam ediyor, sonunda biri itiraf ediyor. Bence müge ve ekibi bu olayın aileden çıkacağını biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…