Tek sorun gelin değil ki asıl kocası kendi babasını para için sıkıştırıp durmuş . Ha karısının ailesi korkutup ,!baskı yaptılarsa bilemem . Oğul da sıkıntılı bence .
Ya işte acaba kocasını mı koruyor diye geçiyor içimden . İnşallah öyle değildir ve caniler her kimse bulunur bir an evvel .bi de dün teyze dedi ya, ben müge anlıya gidelim dedim, gelin her olayı çözemiyo şu iki elti çıkmıştı o olay kaldı demiş bence bu da düşündürücü, şu iki gelin vardı ya kaynana öldürülmüştü o olayı kast ediyo
Yok uğur pasif biri bence kadın sürekli lafa giriyor zaten :)) bakalım ne çıkacak inşallah faili meçhul kalmazBende dün izlerken tam tersini düşündüm , kadın adamı korumak isterken gibiydi ya . Hatta aklıma kötü kötü şeyler geldi . Hele ki kızın saldırıdan kurtulduktan sonra yaptıkları akıl alır gibi değil mesela . Acaba o da birilerini mi koruyor ? Gerçi Müge de bu olasılıkları dile getirdi .
Olabilir ben yanılıyorumdur belki de ki inşallah yanılıyorumdur da oğluyla alakalı birşey çıkmaz . Sonuçta ekrandan izleyince herbirimize başka düşünceler geçiyor .En kısa zamanda çıkar dilerimYok uğur pasif biri bence kadın sürekli lafa giriyor zaten :)) bakalım ne çıkacak inşallah faili meçhul kalmaz
Aileden olmasa ya kıza tecavüz ederdi yada evde hırsızlık yapar çıkardı aile cok sevilen bir aileymis düşman da yokmuş Betül den başka ://İnşallah aileden değildir ve en koşa zamanda çıkar .
Bence zaten tanıdı . Aksi halde olaydan sonra annen baban evde ,baban vurulmuş , annene ne olduğunu bilmiyorsun , nasıl eve gitmeden durabildi . Yolda arabayı durdurup jandarmaya gideceğine adama eve gelip vurulan babana yardımcı olmasını vs. söylersin .Eve uğramadan başka yerlere gidiyorsun . İyiler mi değil mi bilmiyorsun . İşte ya abisini korumaya çalışıyor ya da onu seven biri evlenebilmek için aileyi ortadan kaldırdı .Kız abisinin gözlerini tanirdii ve söylerdi abim diye bana öyle geliyor
Kız abisinin gözlerini tanirdii ve söylerdi abim diye bana öyle geliyor
Bence zaten tanıdı . Aksi halde olaydan sonra annen baban evde ,baban vurulmuş , annene ne olduğunu bilmiyorsun , nasıl eve gitmeden durabildi . Yolda arabayı durdurup jandarmaya gideceğine adama eve gelip vurulan babana yardımcı olmasını vs. söylersin .Eve uğramadan başka yerlere gidiyorsun . İyiler mi değil mi bilmiyorsun . İşte ya abisini korumaya çalışıyor ya da onu seven biri evlenebilmek için aileyi ortadan kaldırdı .
Kızın sevgilisi vs olsaydı betul mutlaka gündeme getiridi çünkü çetin biri kendisi ben o ihtimali düşünmüyorum ama bu olay müge ye yansimadqn önce yout.... Da bir haber kanalında kızın ropartsj altinda böyle biri daha yorum yapmıştı kızın sevgilisinin yapabileceğini düşünen varBence zaten tanıdı . Aksi halde olaydan sonra annen baban evde ,baban vurulmuş , annene ne olduğunu bilmiyorsun , nasıl eve gitmeden durabildi . Yolda arabayı durdurup jandarmaya gideceğine adama eve gelip vurulan babana yardımcı olmasını vs. söylersin .Eve uğramadan başka yerlere gidiyorsun . İyiler mi değil mi bilmiyorsun . İşte ya abisini korumaya çalışıyor ya da onu seven biri evlenebilmek için aileyi ortadan kaldırdı .
Bir durumu yaşamak farklı insanlar garip davranışlar içine girebiliyor yani aslında yapmadı gerekeni yapmayabiliyor kendi canının derdine düşmüş gibi geldi ama ben o korku ile o çatıya tirmanamazdim sanırım bahseceye atlayip bir köşede beklerdim gibi geliyordemi, annenin vurulduğunu görmemişsin nasıl bi katille başbaşa bırakıp çekip gidiyorsun, garip
Ama tüfeğe normalde susturucu takılmiyor Muş ama kız tüfekten fazla ses çıkmadığını söylüyor doktor olan abi de sanayide susturucu gibi bişey yapılıp takilabildigini söylüyorkızın silahın sürekli tutukluk yaptığını adamın sürekli tüfekle uğraştığını söylemesi de garip değil mi, madem adam o kadar pro, eldivenli kar maskeli falan herhalde tüfek çalışıyor mu diye önceden kontrol etmiştir, o an mı kontrol ediyor yani, bi de uğurun odasındaki tüfek neden yok
Bir durumu yaşamak farklı insanlar garip davranışlar içine girebiliyor yani aslında yapmadı gerekeni yapmayabiliyor kendi canının derdine düşmüş gibi geldi ama ben o korku ile o çatıya tirmanamazdim sanırım bahseceye atlayip bir köşede beklerdim gibi geliyor
Ama göz önünde babanı vuracak kadar acımasız olan bir insandan insan illaki uzaklaşmak ister herhalde bilemedim şimdi
Anam böyle gelin damat tüm evlerden ırak