Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Hidayet gereksiz yere tripleniyor, dengesizce davranıyor. Karakola giderken minibüse binmem ben dedi babasıyla neclayı da indirmeye çalıştı. ifadelerden önce ağız birliği yapmayı planlıyordu bence.

Hidayet gereksiz yere tripleniyor, dengesizce davranıyor. Karakola giderken minibüse binmem ben dedi babasıyla neclayı da indirmeye çalıştı. ifadelerden önce ağız birliği yapmayı planlıyordu bence.

aynen öle bncede ağız birliği yapabilmek için tepki gösterdi ..var bunlarda bişeyler renk vermemeye çalışıyolar gülerek gidiyolar falan..

Gercekligi ne kadar dogru bilmiyorum ama
Hidayet tutuklanmis itiraf etmis.resmini gormusler kelepceli bi sayfada .
Ot isi yapiyomus kadin gormus diye ama cok kurgu gibi geldi bana pek inanmadim.

Ağız birliği yapmak istese neden olayların en başında necla sabah arayıp kaynanam kayıp dedi diyip ortalığı bulandırsın ki

Kızlar elektrikler kesik Müge'yi izleyemiyorum. Neler oldu? Ceylin'in katili konuşmuş mu?
Evet komşunun evinde, sandıkta bulundu malesef... İçim yanıyor ya, kuzum çok küçük...
Adli tıp raporu da geldi, başına aldığı güçlü bir darbeyle vefat etmiş. Söylemek de çok acı ama en azından herhangi bir tecavüz vs yok. Kaza olup olmadığı henüz belli değil ama kamera görüntüsünü veren komşunun eşine öldüren kişi bir gün önce "sizin kamera bizim evin önünü görüyor mu" diye sormuş meğer. Bana fidye için kaçırdılar da sonra öldürdüler gibi geliyor...

Vah yavrum yaa Allah belalarını versin.

Ay müge başladı benim psikoloji alt üst izlemedende olmuyor.
Bugün aranan çocuk sosyal medyada yazdıklarına göre ölü bulunmuş çok üzüldüm.
Zaten konu resmen rahmetli minik ırmagın konusuna benziyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…