Aynen öyle zaten nejla atığı aldatmış halasının ogluyla o köyde duramaz lar dediğin gibi gelinler yapmış olsa bile çocuklara günah kazayla olsaydı şimdiye çoktan itiraf etmişlerdi bilerek bi anlık sinirden olmuş diye tahmin ediyorum benAli yine iyi ariften hiç bişey anlaşımıo
Aynen yazık ama kaza oldu bence bi anlık
İsteyerek öldürdüklerini sanmıyorum.
Yazık eger gelinlerden çıkarsa çocuklarına üzülüyorum ben.
Zaten bi aile dagıldı bu meseleden yani bu adamlar bu kadar laftan sonra o köyde nasıl kalcaklar ki
Müyeye helal olsun alttan giriyo üstten cikiyo mantıklı kelimeler kuruyor gelinler köşeye sıkışıyorBugün olmazsa bile pazartesi itiraf etmiş olurlar. Program bugün hergünkinden farklı geldi bana ne zaman böyle olsa ortaya çıkıyo gerçekler.
Tabi başlarında koca yok istedikleri gibi at kosturmuslaray bin kere sordular, cümleye iki saat sonra açıklamaya getirmeye çark etmeye çalışıyo
Aynen öyle zaten nejla atığı aldatmış halasının ogluyla o köyde duramaz lar dediğin gibi gelinler yapmış olsa bile çocuklara günah kazayla olsaydı şimdiye çoktan itiraf etmişlerdi bilerek bi anlık sinirden olmuş diye tahmin ediyorum ben
Canına tak etti mügeninMüyeye helal olsun alttan giriyo üstten cikiyo mantıklı kelimeler kuruyor gelinler köşeye sıkışıyor
Hep palavra yaa ama bak hidayet demiş nejla öldürdü babam götürdü bundan iyi itiraf yok acaba merak ettim hiç parmak izi cikmamismiCanına tak etti mügenin
Pazartesi savcıya gidecekmiş necla
Hidayette bunların ahmet çamı işteHep palavra yaa ama bak hidayet demiş nejla öldürdü babam götürdü bundan iyi itiraf yok acaba merak ettim hiç parmak izi cikmamismi
Hahahh valla aynen öyle ya ama Nazmiye yi bence Ahmet öldürmedi babasıla kocası öldürdüHidayette bunların ahmet çamı işte
Bence ahmet işin içinde diger kardeslerle yaptılar bunların ustune attılar gunahlarını almıyımdaHahahh valla aynen öyle ya ama Nazmiye yi bence Ahmet öldürmedi babasıla kocası öldürdü
Aynen bencede çok saçma intihar etmek isteyen insan bunlar 3. Katta otr yolar ordan bırakır kendini boşluğa valla aileden biri öldürdü intihar etmiş susu verdiler herkes inanır dediler ama kimse yemediAilede mantıksız ya kadın niye ta oraya gıdıp ıntıhar etsın.
Ben olsam niyetlensem bile o kadar yolu yürümeye üşenir vazgecerım
İnşallah çıkar ya faili mechul kalmaz.Aynen bencede çok saçma intihar etmek isteyen insan bunlar 3. Katta otr yolar ordan bırakır kendini boşluğa valla aileden biri öldürdü intihar etmiş susu verdiler herkes inanır dediler ama kimse yemedi
necla çiçek oldu, bağladı kollarını yumdu ağzını
necla çiçek oldu, bağladı kollarını yumdu ağzını
İntihar genç cahil işi allah aşkına bıraksınlar bu işi yayani ben de intiharı mantıklı bulmadım, yani hiç duymadım köylük yerde bu kadar akraba torunla oturan bi yaşlı intihar etsin