Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Bugün olmazsa bile pazartesi itiraf etmiş olurlar. Program bugün hergünkinden farklı geldi bana ne zaman böyle olsa ortaya çıkıyo gerçekler.

Aynen öyle zaten nejla atığı aldatmış halasının ogluyla o köyde duramaz lar dediğin gibi gelinler yapmış olsa bile çocuklara günah kazayla olsaydı şimdiye çoktan itiraf etmişlerdi bilerek bi anlık sinirden olmuş diye tahmin ediyorum ben

Bugün olmazsa bile pazartesi itiraf etmiş olurlar. Program bugün hergünkinden farklı geldi bana ne zaman böyle olsa ortaya çıkıyo gerçekler.
Müyeye helal olsun alttan giriyo üstten cikiyo mantıklı kelimeler kuruyor gelinler köşeye sıkışıyor

Müyeye helal olsun alttan giriyo üstten cikiyo mantıklı kelimeler kuruyor gelinler köşeye sıkışıyor
Canına tak etti mügenin
Pazartesi savcıya gidecekmiş necla

Ailede mantıksız ya kadın niye ta oraya gıdıp ıntıhar etsın.
Ben olsam niyetlensem bile o kadar yolu yürümeye üşenir vazgecerım
Aynen bencede çok saçma intihar etmek isteyen insan bunlar 3. Katta otr yolar ordan bırakır kendini boşluğa valla aileden biri öldürdü intihar etmiş susu verdiler herkes inanır dediler ama kimse yemedi

Necla konusmiycam diyo işine gelmedi ondan bi bildiği var her seferinde ağzından kaçırıyor diye konusmiycam ben artık diyo cakallllll

Aynen bencede çok saçma intihar etmek isteyen insan bunlar 3. Katta otr yolar ordan bırakır kendini boşluğa valla aileden biri öldürdü intihar etmiş susu verdiler herkes inanır dediler ama kimse yemedi
İnşallah çıkar ya faili mechul kalmaz.
Nezen vardı kaldı öyle çözülmedi

yani ben de intiharı mantıklı bulmadım, yani hiç duymadım köylük yerde bu kadar akraba torunla oturan bi yaşlı intihar etsin, üstelik çok yaşlıda sayılmaz sanırım 60 lı yaşlarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…