Ay kızlar suan Müge Anlı da kayıp iki gençle ilgili bi konu var
Bu iki gençten biri evli bir kadınla sevgiliymiş O evli kadın yayına bağlandı ve ne kadar rahat konuşuyor evli bebekli kadın ve sevgilisi var Allahım ya
Off.. Bu konularda da Müge'nin de dediği gibi insan nasıl dua edeceğini bilemiyor. En azından cenazelere kavuştu aileler... İnşallah en kısa zamanda failler de yakalanır.Kaybolan iki gencin cesedi bulunmuş az önce internette okudum
Ayy evet düşman başınaaay bu kadın çok fena gelin, müge de küçümseyerek bakıyo kadına
Ayy evet düşman başınabir de güzel yalan söylüyor
3 ev varmış git otur diğer 2 evin kirasını da al geçin git işte sözde şeytanlik yapıyor da akılsızay düşman başına valla, bu saatten sonra sana kim inansın, kocası da saf sanırım, parmağında döndüremedi diye planlar entrikalar
3 ev varmış git otur diğer 2 evin kirasını da al geçin git işte sözde şeytanlik yapıyor da akılsız
Yok ya adam saf kullanıyor işte, garibimaç gözlülüğünden pirinçe giderken bulgurdan olmuş, bence kocasını sevdiği falan da yok
Kadınlığını kullanacak galibaÇocukları koz olarak kullanıyor. Tutturmuş adam yanıma gelsin diye nasıl kandıracaksa
Hangi kadınlığıKadınlığını kullanacak galiba
Maalesef hala bir gelişme yokKaraman da kaybolan Fatma Uyanık konusunu epey takip ettim ama sonra izleyemedim haber var mı acaba