Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Ay müge başladı benim psikoloji alt üst izlemedende olmuyor.
Bugün aranan çocuk sosyal medyada yazdıklarına göre ölü bulunmuş çok üzüldüm.:olamaz:
Zaten konu resmen rahmetli minik ırmagın konusuna benziyordu :KK51:
Offf öldürülmüş mü yavrucak... Zaten el arabasını görünce diken diken oldu tüylerim, içim mahvoldu... Allah belasını versin, pislik bir de arama çalışmalarına katılmış.

Offf öldürülmüş mü yavrucak... Zaten el arabasını görünce diken diken oldu tüylerim, içim mahvoldu... Allah belasını versin, pislik bir de arama çalışmalarına katılmış.
Benimde öyle valla ama el arabasını görünce herkes zaten vah etti. Yinede belki bulunur diyordum,
Amin, Aynı himmet ya pis.

Daha önce de hep evine götüryormuş pislik. Bir Allah'ın kulu da çıkıp dememiş küçücük çocuğun senin evinde işi ne diye
Ya cocuk zaten gunun yarısı hep bakkalın ordaymış,
Ailede bi tuhaf ilk o cocugu uzaktan tanıolardı sonra eski komşuları çıktı.
Olan gene küçücük çocuga oldu.
İyiki her yerde kamera varmış.

Ayyy ben görmedim haberlerde falan ama müge yine haklı çıktı benimde için çiz etti izlerken ama pazartesi yi bekliyordum artık cezalar artsın katilleri beslemeyelim

Evlilik programlarından önce bu programlar kaldırılmalı;hemen hemen tüm kanallarda bu program ve türevleri var.Cinayet,taciz,kan kavramlarını o kadar normal bir şey gibi anlatıyorlar ki...

Evlilik programlarından önce bu programlar kaldırılmalı;hemen hemen tüm kanallarda bu program ve türevleri var.Cinayet,taciz,kan kavramlarını o kadar normal bir şey gibi anlatıyorlar ki...
Bence müge anlı işinin en iyisi. Herks onun gibi olma çabasında ama çok komik duruolar..

Bence müge anlı işinin en iyisi. Herks onun gibi olma çabasında ama çok komik duruolar..
Kesinlikle katılıyorum. Diğer programlarda samimiyet ve kıvrak zeka eksikliği görüyorum. Müge o kadar zeki ve inatçı ki, ağızlarından koparttığı bir kelimeyi alıyor, oradan giriyor buradan çıkıyor ve çözüyor.

Kesinlikle katılıyorum. Diğer programlarda samimiyet ve kıvrak zeka eksikliği görüyorum. Müge o kadar zeki ve inatçı ki, ağızlarından koparttığı bir kelimeyi alıyor, oradan giriyor buradan çıkıyor ve çözüyor.
Kadın doğru konusuyor mesela. Bas bas bağırıyor çocuklarınızı dışarı bırakmayın. ne kaybedilecek dinlensene. O kadar kötü niyetli insanlar türedi kii.cocuklara meyil edebiliyorlar. İğrenç iğrenç. Rabbim bütün çocukları içinde bizimkileri de korusun

Ay kızlar suan Müge Anlı da kayıp iki gençle ilgili bi konu var
Bu iki gençten biri evli bir kadınla sevgiliymiş O evli kadın yayına bağlandı ve ne kadar rahat konuşuyor evli bebekli kadın ve sevgilisi var Allahım ya

Şimdiki mevzuda da yaşlı adamı evin içinde oldurmusler Suan stüdyoda olan gözlüklü kız hiç içime sinmiyor bence bir şeyler saklıyor günahları boynuna

O konteynira atilan yavrucagin cesedi bulunabildi mi acaba ariyorlardi en son coplukte ama takip edemedim sonrasini..

X