- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
Belliydi zaten el arabasıyla bişey taşımasından,Evet yaa çocuk öldurulmus.haberlerde gösterdiler. O yanında gittiği biri var o öldurmus ...
Amin.. yaa aklım almıyor nasıl cesaret ederler ve hiç ortaya cikmicak gibi rahat yaşamaları.. insanlığın çivisi çıktı..Belliydi zaten el arabasıyla bişey taşımasından,
Allahtan bulsun.
İşte zaten kafaları çalışsa böyle halt yemezler.Amin.. yaa aklım almıyor nasıl cesaret ederler ve hiç ortaya cikmicak gibi rahat yaşamaları.. insanlığın çivisi çıktı..
Offf öldürülmüş mü yavrucak... Zaten el arabasını görünce diken diken oldu tüylerim, içim mahvoldu... Allah belasını versin, pislik bir de arama çalışmalarına katılmış.Ay müge başladı benim psikoloji alt üst izlemedende olmuyor.
Bugün aranan çocuk sosyal medyada yazdıklarına göre ölü bulunmuş çok üzüldüm.
Zaten konu resmen rahmetli minik ırmagın konusuna benziyordu
Benimde öyle valla ama el arabasını görünce herkes zaten vah etti. Yinede belki bulunur diyordum,Offf öldürülmüş mü yavrucak... Zaten el arabasını görünce diken diken oldu tüylerim, içim mahvoldu... Allah belasını versin, pislik bir de arama çalışmalarına katılmış.
Daha önce de hep evine götüryormuş pislik. Bir Allah'ın kulu da çıkıp dememiş küçücük çocuğun senin evinde işi ne diyeBenimde öyle valla ama el arabasını görünce herkes zaten vah etti. Yinede belki bulunur diyordum,
Amin, Aynı himmet ya pis.
Ya cocuk zaten gunun yarısı hep bakkalın ordaymış,Daha önce de hep evine götüryormuş pislik. Bir Allah'ın kulu da çıkıp dememiş küçücük çocuğun senin evinde işi ne diye
Bence müge anlı işinin en iyisi. Herks onun gibi olma çabasında ama çok komik duruolar..Evlilik programlarından önce bu programlar kaldırılmalı;hemen hemen tüm kanallarda bu program ve türevleri var.Cinayet,taciz,kan kavramlarını o kadar normal bir şey gibi anlatıyorlar ki...
Kesinlikle katılıyorum. Diğer programlarda samimiyet ve kıvrak zeka eksikliği görüyorum. Müge o kadar zeki ve inatçı ki, ağızlarından koparttığı bir kelimeyi alıyor, oradan giriyor buradan çıkıyor ve çözüyor.Bence müge anlı işinin en iyisi. Herks onun gibi olma çabasında ama çok komik duruolar..
Kadın doğru konusuyor mesela. Bas bas bağırıyor çocuklarınızı dışarı bırakmayın. ne kaybedilecek dinlensene. O kadar kötü niyetli insanlar türedi kii.cocuklara meyil edebiliyorlar. İğrenç iğrenç. Rabbim bütün çocukları içinde bizimkileri de korusunKesinlikle katılıyorum. Diğer programlarda samimiyet ve kıvrak zeka eksikliği görüyorum. Müge o kadar zeki ve inatçı ki, ağızlarından koparttığı bir kelimeyi alıyor, oradan giriyor buradan çıkıyor ve çözüyor.
Bir de 20yaşındaymış. Allah ıslah eylesin.Ay kızlar suan Müge Anlı da kayıp iki gençle ilgili bi konu var
Bu iki gençten biri evli bir kadınla sevgiliymiş O evli kadın yayına bağlandı ve ne kadar rahat konuşuyor evli bebekli kadın ve sevgilisi var Allahım ya