Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

zaten bunlar programa ilk geldıklerınde anlattıklarıyla şimdiki arasında daglar kadar fark var.
İlk gldıklerınde ne kavgadan bahsettıler ne tursuluktan ne ıntıhar edecem dedıgınden.

Kendi kendine gidenden savci ifade alirmi.
Savci cagirmaz mi ifadeye.hem hala dava acilmadi deniyodu.hemde jandarma cd istemis .bakalim belki yine sasirtmacadir gidecem deyip gitmemek.yada gidecek bakalim baska biseyler cikacak mi.

Bi aile dagilmadi ki koca koy dagildi. O onu sucladi digeri onu.gerci suclamalar dogruysa bunlarda utanma yok yine bisey olmamis gibi davranirlar.

Ayrica havvaya da gicik oluyorum artik.ikiniz diyo hep nejlayi gosteri onada soyle diyo nejla hala nejlaya bagiriyo.

Bu olay iyice sarpa sardı bakalım sonucu ne olcak , katil ortaya çıkacak mı ? Bana Güladiye nin ilgisi yok gibi geliyor ama en son kese olayı biraz kuşku uyandırıcı oldu .

Nazen nin katili bulunamadı . Nazmiye Çam olayı yine öyle çocuklar annelerini kaybetti üstüne baba da hüküm giydi . 3 çocuk ortada kaldı . Emel hanım vardı hatırlar misiniz O dosyada açık kaldı . Ve yine inanması mümkün olmayan olaylardan biri Fahriye Kara , aileler mi istemedi ne olduysa o konuda yarım kaldı .

müge anlı olayları ne kadar dramatize ediyor ya, insan kaynanasına tarlada bi bardak su götürmez mi diyor bu bana çok anormal geliyor diyor...

yahu altlı üstlü oturan hangi kaynana gelin birbirini seviyorda peşinde bi bardak suyla gezsinler, gerçekten saçmalıyor bazen müge de

Nazen nin katili bulunamadı . Nazmiye Çam olayı yine öyle çocuklar annelerini kaybetti üstüne baba da hüküm giydi . 3 çocuk ortada kaldı . Emel hanım vardı hatırlar misiniz O dosyada açık kaldı . Ve yine inanması mümkün olmayan olaylardan biri Fahriye Kara , aileler mi istemedi ne olduysa o konuda yarım kaldı .

bide ssevgi aslan olayı vardı

teve2 de haftanın 4 günü akşam 22 15 de mügede cıkan olayları konu ediyor

Catladim evde ya GİDERSİN diyo kadin.
Nasil ustune geliyolar.
Ama bana bilincli yapiyo muge anli gibi geliyo.konusturmak icin.
Tv kircaktim sinirimden ya o muhtarin bagirmasina cildirdim yok yere ya.
Nejlanin eli olur olmaz ama burda gidersin diyo.

Catladim evde ya GİDERSİN diyo kadin.
Nasil ustune geliyolar.
Ama bana bilincli yapiyo muge anli gibi geliyo.konusturmak icin.
Tv kircaktim sinirimden ya o muhtarin bagirmasina cildirdim yok yere ya.
Nejlanin eli olur olmaz ama burda gidersin diyo.

bnde hidayet diye anladım..ama müge dedi işte delilleri ortaya koyunca konuşursunuz diye necla kıpkırmızı oldu ya of çıkamadım bu işin içinden yarın neler olacak acaba..

bnde hidayet diye anladım..ama müge dedi işte delilleri ortaya koyunca konuşursunuz diye necla kıpkırmızı oldu ya of çıkamadım bu işin içinden yarın neler olacak acaba..
Tv hoporloru iyce actim kulagimi yapistirdim nerdeyse:))gayet net bi sekilde gidersin diyo.hem niye hidayet desin ki cumle olmuyo bi kere:)
Gidersin bulusturursun diyo kaynanasin dan icin.
Her seye karsi cikan guladiye niye demiyo ozmn hidayet nerden cikti simdi diye hidayeti ben niye takip ediyim demiyo.
Ona soruldugunda bile hatta dun arif verimli sordu.guladiye bile dediki ben hidayet dediginin farkinda degildim simdi farkina vardim diyo.yalan soyluyo cunku bulmus guladiye bi acik daha birakirmi.

Tv hoporloru iyce actim kulagimi yapistirdim nerdeyse:))gayet net bi sekilde gidersin diyo.hem niye hidayet desin ki cumle olmuyo bi kere:)
Gidersin bulusturursun diyo kaynanasin dan icin.
Her seye karsi cikan guladiye niye demiyo ozmn hidayet nerden cikti simdi diye hidayeti ben niye takip ediyim demiyo.
Ona soruldugunda bile hatta dun arif verimli sordu.guladiye bile dediki ben hidayet dediginin farkinda degildim simdi farkina vardim diyo.yalan soyluyo cunku bulmus guladiye bi acik daha birakirmi.

valla bnde ii dinledim hidayet der gibi geldi...of kafam çok karıştı bi nejla da yapacak kapasite yok bi diyom güladiye doğruları söylüyo ..ama müge ninde bildiği bişey olmasa bu kadar üstüne gitmezdi çünki nejla tek ayak üstünde kırk yalan atıyo o yüzden kafalar karışıyo..müge diyo herşeyi ekranda konuşamıyoruz olay takibi için diye...

valla bnde ii dinledim hidayet der gibi geldi...of kafam çok karıştı bi nejla da yapacak kapasite yok bi diyom güladiye doğruları söylüyo ..ama müge ninde bildiği bişey olmasa bu kadar üstüne gitmezdi çünki nejla tek ayak üstünde kırk yalan atıyo o yüzden kafalar karışıyo..müge diyo herşeyi ekranda konuşamıyoruz olay takibi için diye...
Yarin ya ifadeler alinip sorusturma baslanacak ifadeler ustune yada kesin biseyler cikar artik delil felan varmis.en net sekilde persembe ne oldugunu soylerler.yarina yetismez heralde:KK14:iyce oyle olur boyle olur diye diye kafayi yiyecez:halay:

Yarin ya ifadeler alinip sorusturma baslanacak ifadeler ustune yada kesin biseyler cikar artik delil felan varmis.en net sekilde persembe ne oldugunu soylerler.yarina yetismez heralde:KK14:iyce oyle olur boyle olur diye diye kafayi yiyecez:halay:[/QUOTE

aynen öle ya valla 2 aydır nejlamı güladiyemi diye diye bi hal olduk tv başında ...ama yok ya bnce necla ve hidayet gibi geliyo bana numaradan bayılmalar yalan üstüne yalan hidayetin cenazeye katılmaması daha birsürü şey..

X