Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benmi seniKonu savcılıga taşınmış herhalde öyle anladım.
Ay pazartesiye kadar çatlarım
Nazen nin katili bulunamadı . Nazmiye Çam olayı yine öyle çocuklar annelerini kaybetti üstüne baba da hüküm giydi . 3 çocuk ortada kaldı . Emel hanım vardı hatırlar misiniz O dosyada açık kaldı . Ve yine inanması mümkün olmayan olaylardan biri Fahriye Kara , aileler mi istemedi ne olduysa o konuda yarım kaldı .
Aaa o programı bilmiyordum teşekkürler . Yarım kalan çok konu var maalesef . İnşallah sonuçlanır .bide ssevgi aslan olayı vardı
teve2 de haftanın 4 günü akşam 22 15 de mügede cıkan olayları konu ediyor
dün baktım yayınlanmamış bitti galibaAaa o programı bilmiyordum teşekkürler . Yarım kalan çok konu var maalesef . İnşallah sonuçlanır .
Catladim evde ya GİDERSİN diyo kadin.
Nasil ustune geliyolar.
Ama bana bilincli yapiyo muge anli gibi geliyo.konusturmak icin.
Tv kircaktim sinirimden ya o muhtarin bagirmasina cildirdim yok yere ya.
Nejlanin eli olur olmaz ama burda gidersin diyo.
Tv hoporloru iyce actim kulagimi yapistirdim nerdeyse:))gayet net bi sekilde gidersin diyo.hem niye hidayet desin ki cumle olmuyo bi kere:)bnde hidayet diye anladım..ama müge dedi işte delilleri ortaya koyunca konuşursunuz diye necla kıpkırmızı oldu ya of çıkamadım bu işin içinden yarın neler olacak acaba..
Tv hoporloru iyce actim kulagimi yapistirdim nerdeyse:))gayet net bi sekilde gidersin diyo.hem niye hidayet desin ki cumle olmuyo bi kere:)
Gidersin bulusturursun diyo kaynanasin dan icin.
Her seye karsi cikan guladiye niye demiyo ozmn hidayet nerden cikti simdi diye hidayeti ben niye takip ediyim demiyo.
Ona soruldugunda bile hatta dun arif verimli sordu.guladiye bile dediki ben hidayet dediginin farkinda degildim simdi farkina vardim diyo.yalan soyluyo cunku bulmus guladiye bi acik daha birakirmi.
Yarin ya ifadeler alinip sorusturma baslanacak ifadeler ustune yada kesin biseyler cikar artik delil felan varmis.en net sekilde persembe ne oldugunu soylerler.yarina yetismez heraldeiyce oyle olur boyle olur diye diye kafayi yiyecezvalla bnde ii dinledim hidayet der gibi geldi...of kafam çok karıştı bi nejla da yapacak kapasite yok bi diyom güladiye doğruları söylüyo ..ama müge ninde bildiği bişey olmasa bu kadar üstüne gitmezdi çünki nejla tek ayak üstünde kırk yalan atıyo o yüzden kafalar karışıyo..müge diyo herşeyi ekranda konuşamıyoruz olay takibi için diye...
Yarin ya ifadeler alinip sorusturma baslanacak ifadeler ustune yada kesin biseyler cikar artik delil felan varmis.en net sekilde persembe ne oldugunu soylerler.yarina yetismez heraldeiyce oyle olur boyle olur diye diye kafayi yiyecez[/QUOTE
aynen öle ya valla 2 aydır nejlamı güladiyemi diye diye bi hal olduk tv başında ...ama yok ya bnce necla ve hidayet gibi geliyo bana numaradan bayılmalar yalan üstüne yalan hidayetin cenazeye katılmaması daha birsürü şey..