Evet.sinafda basarili olursa 7yada 8 gececem dedi.esin okula başlamış kızlar orta 1.ayrıldığında 3.sınıfmış sanırım bir sınava girecekmiş başarlı olursa 7.yada 8.sınıf olacakmış yanlış anlamadıysam G GizliOzne__mismo
ben de şimdi açtım reklam.Nazmiye CAM davasin da karar cikmis.
Heralde delil olmadigindan beraat felan mi ettiler ne.
İnsallah oyle bisey olmaz.
Yargitay karari bozmus.uzar gider boyle.ben de şimdi açtım reklam.
dava sil baştan görülecek galiba şimdi bakıyorum bende bir 7-8 yılı yine bulur böyle giderse zaten 6-7 yıl olmamışmıydı.Yargitay karari bozmus.uzar gider boyle.
Evet.aslinda hersey acik ama niye bukadar surdu.yada karar veremiyolar ilginc.dava sil baştan görülecek galiba şimdi bakıyorum bende bir 7-8 yılı yine bulur böyle giderse zaten 6-7 yıl olmamışmıydı.
ahmet konuşsa herşey çözülürdü konuşmaz bence.Evet.aslinda hersey acik ama niye bukadar surdu.yada karar veremiyolar ilginc.
Bir de sey var ahmet ortada kilit nokta ya annesiyle kardesleriyle yapti.babayla yapmis gibi anlatti.orda sonuc cikmiyo iste.
Ama kim yaptiysa ahmet kesin bu isin icinde.
Ahmetin konusmamasinin tek sebebi cok cok ozel bi sebep olabilir.cinayetle ilgisi olmayan.ahmet konuşsa herşey çözülürdü konuşmaz bence.
kız kardeşi ile ilgili olan durumunu diyorsan bebeğin babası başka birisi imiş.programda açıklanmıştı yuvaya vermişler galiba,kardeşide evlenmiş.Ahmetin konusmamasinin tek sebebi cok cok ozel bi sebep olabilir.cinayetle ilgisi olmayan.
Yani ahmet konusursa ahmetin korktugu bisey var ortaya cikmasini istemedigi.
Hani bu ahmetin kardesiyle olan davalari felanla ilgili olabilir.
Su da konusulmustu nazmiye bu olayi biliyodu ve anlatcakti bundan dolayi olduruldu diye.oyle boyle bu kadin biseyin ortaya cikmamasi icin olduruldu.
Ya ahmetin ya da babanin
Evet.ahmetten de suphelenmisler basta ama baskasi cikmis.kız kardeşi ile ilgili olan durumunu diyorsan bebeğin babası başka birisi imiş.programda açıklanmıştı yuvaya vermişler galiba,kardeşide evlenmiş.
Evet 10 sene gecmis uzerinden cinayetin.Şu hatice olayını gördüm demin takip eden var mı?
Ahmet in öyle bir durumu olmuş mu gerçekten , İnanması zor . Diğer kardeşler nasıl öğrenip tepkisiz kalabilir ?kız kardeşi ile ilgili olan durumunu diyorsan bebeğin babası başka birisi imiş.programda açıklanmıştı yuvaya vermişler galiba,kardeşide evlenmiş.
Nir binnaz var bu olayda bu binnaz hayat kadını mı neci?Evet 10 sene gecmis uzerinden cinayetin.
Gecenlerde bi adam oldurulmustu onun aile cikti suclu olarakta birinin ismini verdiler.
Bu haticenin aileside oylelikle cikti bizim de kizimiz olduruldu ayni kisiyi sucluyoruz ama ozmnda bi sonuc cikmadi kizlari en son bu adamla gorusmus hatta.
bilmiyorum ama babası ahmeti suçlamış ama ahmet sucsuz çıkmış kardeşi olayında.Ahmet in öyle bir durumu olmuş mu gerçekten , İnanması zor . Diğer kardeşler nasıl öğrenip tepkisiz kalabilir ?
Evet oyle bisey gibi galiba ama sakliyo sanki kocam var evli barkli kadinim diye.Nir binnaz var bu olayda bu binnaz hayat kadını mı neci?
bilmiyorum ama babası ahmeti suçlamış ama ahmet sucsuz çıkmış kardeşi olayında.