- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.505
Pardon o zaman ben o konuşmayı kaçırmışım , yanlış anlayan benim bu durumda . Netten bulursam izlemeye çalışayım .Yok ben bitane kadin ciktiya hem fahriyeyle konustum sonra uvey oglu tesaduf denk geldi oda soyledi.benim uvey annem turk batmanli ailesiyle kavusmayi cok istiyo diye anlatmis.
Kocasina polise kafile baskanina bile anlatmis kimse inanmamis bu kadina.kocasindan dayak bile yemis bu olayi kafaya taktin diye bosanmaya kadar gelmis is.
Bence aranan kadın tamda o kadın , ancak kadın bır cok kez kacma gırısımınde bulunmus oradada cocukları oldugu ıcın kararsız kaldı veya bır sekıdle anlasıldı cıkamadı evden dananın kuyrugu bugun yarın kopmak uzere
Carsamba gunu cikmisti .kocasiyla birlikte.Pardon o zaman ben o konuşmayı kaçırmışım , yanlış anlayan benim bu durumda . Netten bulursam izlemeye çalışayım .
Ben onun konustuklarına ınandım da su otelden gelen gorevlıye hıc ınanamadım dogrusu .Carsamba gunu cikmisti .kocasiyla birlikte.
Ama biraz abartiydi sanki anlattiklari.
Kadin hayattaysa en yakin 2014 gorulmus.Ben onun konustuklarına ınandım da su otelden gelen gorevlıye hıc ınanamadım dogrusu .
Buarada bende aksamları ızlıyorum programı
Aile için cok guzel bısey benım dusuncem acaba zaman ıcınde kadın suanda varolan oradakı kcoasına degılde cocuklarına karsı kendını kotu hıssedıp donmek ıstemeyebılır mıKadin hayattaysa en yakin 2014 gorulmus.
Mutlaka bulunur.
Esin gibi 9ayda buldu kizi iran irak arasi
Zaten simdiye kadar bi girisimde bulunamamasinin nedeni olarak ordaki cocuklari gosteriyolar.Aile için cok guzel bısey benım dusuncem acaba zaman ıcınde kadın suanda varolan oradakı kcoasına degılde cocuklarına karsı kendını kotu hıssedıp donmek ıstemeyebılır mı
Çocuklarını alamazmı yanına acaba yanı ben olsam onlarıda alırdım dıye dusunuyorumZaten simdiye kadar bi girisimde bulunamamasinin nedeni olarak ordaki cocuklari gosteriyolar.
Eger kacak olarak ordaysa sinir disi edilirse bi 10 sene oraya almiyolarmis.
Cocuklar gelcek mi bakalim.bizi birakma felan diyorlarmis.Çocuklarını alamazmı yanına acaba yanı ben olsam onlarıda alırdım dıye dusunuyorum
Günaydın bir ara aranan birisi vardı ismi şabandı galiba soyadını unuttum ölümü bulunmuş tam izleyemedim.Cocuklar gelcek mi bakalim.bizi birakma felan diyorlarmis.
Ne kadar kotu de olsa bide babalari var orda yetismisler.
Bide burdaki ailesi var kabul etmezler diye dusunuyosa.kucuk degiller galiba biri sozluymus.
Her sartta zor 26 sene gecmis.
Hep diyomus zaten cocuklarim beni niye aramiyor diye.
Evet.gecen sezon konusu olmustu.Günaydın bir ara aranan birisi vardı ismi şabandı galiba soyadını unuttum ölümü bulunmuş tam izleyemedim.
Hacıda kaybolan kadın dı değil mi bencede kadın yaşıyor gibi yarım yamalak izledim programı bütün belirtiler yaşadığını gösteriyor gibi kadının.Evet.gecen sezon konusu olmustu.
Agaca asili sekilde.
Baya oluyor kayip olali daha yeni bulundiguna gore asili sekilde demekki yeni olmus.
İlk kayboldugunda olsaydi simdiye coktan gorunurdu.
Dun muge anli dediki sabanin psikolojik rahatsizliklari vardi.
Kendimi intihar etti belli olmaz dedi.
Fahriye kara icin de mit te devreye girmis.
Netten izledim . Ne bileyim mümkün gibi geldi bana anlatılanlar . Adam anlatılanlara göre Fahriye Hanım a eziyet eden biri , çocuklarına da eziyet ediyor olması ve sevilmemesi mümkün . Nasıl sonuçlanacak bu olay cok merak ediyorum ,Carsamba gunu cikmisti .kocasiyla birlikte.
Ama biraz abartiydi sanki anlattiklari.
Ben de valla bulunsa keske biran once.Netten izledim . Ne bileyim mümkün gibi geldi bana anlatılanlar . Adam anlatılanlara göre Fahriye Hanım a eziyet eden biri , çocuklarına da eziyet ediyor olması ve sevilmemesi mümkün . Nasıl sonuçlanacak bu olay cok merak ediyorum ,
Evet.kadin yuzde yuz yasiyor.Hacıda kaybolan kadın dı değil mi bencede kadın yaşıyor gibi yarım yamalak izledim programı bütün belirtiler yaşadığını gösteriyor gibi kadının.
Ne kadar etkilendim ben , kadın "çocuklarım , kardeşlerim beni hiç sormadı ' diye dert yanmış .Ben de valla bulunsa keske biran once.
Kadin saklanmamis hic sureklide her karsisina cikana anlatmis.
Heralde aile aramayinca umudu kesmis kendi kendine.
İste o yuzden kadin umudunu kesip yasadiklarina razi gelmis demekki.Ne kadar etkilendim ben , kadın "çocuklarım , kardeşlerim beni hiç sormadı ' diye dert yanmış .
Evet aklıma takılan şey o kadar detay verip adres vermemesi . Neden kimseye aileme ulaşın , beni burdan kurtarsınlar dememiş . Hep konuştuğu kişilerden yardım istemiş ama ailem beni bulsun dememiş ya da henüz bunu söylediği kişilerden haberimiz yok .İste o yuzden kadin umudunu kesip yasadiklarina razi gelmis demekki.
Onune gelene anlatmasinin sebebi de belki dert yanmak gibi kendi dilinden kendi memleketinden biriyle dertlesmek gibi.
Eger cocugu olmasaydi evlilik yapmasaydi muhakkak birileriyle haber yollardi acik adres felan verirdi.
Orda yaptigi evlilik ve cocuklarindan dolayi ya da ailesinden gorecegi tepkilerden dolayi da cekiniyo olabilir kendince dusunup.
Benim de tek aklima gelen bu 26 yil onceki zamani bi dusun.Evet aklıma takılan şey o kadar detay verip adres vermemesi . Neden kimseye aileme ulaşın , beni burdan kurtarsınlar dememiş . Hep konuştuğu kişilerden yardım istemiş ama ailem beni bulsun dememiş ya da henüz bunu söylediği kişilerden haberimiz yok .
Dediğin cok mantıklı , cinsiyet üzerine olan toplumsal baskıdan korkmuştur .
Bence de sebep bu kesinlikle .Benim de tek aklima gelen bu 26 yil onceki zamani bi dusun.
Bi de zaten ordaki yasam tarzinin da kadinlar icin cok zor sartlar.
Kadin bi 10 sene kapali kalmis ondan sonra da zoraki boyun egmistir.evlendim baska adamla birlikte oldum cocugum da oldu.
Bundan sonra beni kabul etmezler diye dusundu muhtemelen .
Ama bir de su var kocasini oldu biliyor kadin.
Korksa bi ondan korkar .Onu da öldü biliyo zaten.
Cocuklari kardesleri bile anlatirken cahil biri degil okumasi yazmasi var gayette sesi cikan bi kadinmis.
Sonuc olarak tek sebebi bence kadin(namus gibi vsvs) dusuncelerden korktu cekindi.
Gecen eski kocasi bile diyoki olamaz oyle bisey o öldü canini verir namusunu vermez diye...