Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Baya ilginc niye bi erkek bi erkege surekli muzik dinletsin geceleri bide sabaha kadar bile dinletmis.
Benim aklima gelen de adamin acaba biriyle birlikteligi vardi da bide ic camasiriyla bulunmus.biri felan mi yakaladi acaba.kizi banyo ya girecekti diyo ama hersey olabilir.
Bu muzik isi se belki adamlar alem felan yapiyosa dalgasina yapiyo olabilirler.aksine pek dusunemedim:)
Hangi olay bu Giz, sabah baktim. Urfali bir aile vardi oglu bulundu. Esin'i gordum. Birde ayni anda kaybolan 3cocuklu kadinla taze damat vardi. Bu bahsettigin baskalari mi?

Adam ya gay yada baska bi kadin var erkek olarak bahaediyor hep.
Buda ilginc eger kimse bilmiyosa niye adam acikliyor hep.arabada o hareketi yaptigini kim gorebilir ki niye karisina anlatiyo yada o hareketi niye soyluyor xok tuhaf ya.oyle bi el sıkılmasini nasil anladi kafam karisti iyce.

:KK30::KK30:
El sıkışmanın farklı anlamları da mi var , anlayamadım :KK64:
Bu hangi olay , bugün izleyemedim . Nette varsa ordan bakayım .
Dun son yarim saat konusuldu.
Adam a bigun otostop cekip arabaya binmi beni suraya kadar birak.soforde yok demis evine kadar gotururum.arabadan inerken sofor bu ôlenin elini sıkarken isaret parmagini adamin elinin ortasina bastirmis sofor bunu yapan.
Bu da cinsellikle alakali bisey.hani seninle bisey yapmak istiyorum cinssel anlam da
İnsallah anlasilir yazmisimdir:KK52:

Baktim canim. bencede bu isin icinde bir is var. Sonu neye varacak merak ettim. Yalniz adam gay filan cikarsa kaba tabirle oha filan olurum ben. :/
Anlatilanlara bakilirsa zaten direk akla o geliyor.bir de adam acik acik soyluyor karisina felan o el hareketini anlatmis ve midem bulandi demis.koskoca adam karisina nasil derki boyle biseyi.yada o manayi nasil cikarir kac yasinda adam sonucta.
Muzik dinletilmesi felan cokta garip gelmedi .belki alkol aliyolarsa dalgasina yapiliyo olabilir yada adamin sevgilisi vardir da karisina oyle kandiriyodur.
Ama bu el hareketi cok dikkat cekici adamin bunu gelip karisina demesi daha ilginc.adamin bu ozellikle bu el hareketini o yone cekip midem bulandi demesi apayri ilginc.

Yalniz dikkat ceken seyde zaten geceleri muzigi dinleten erkek.adamin elini sıkan erkek.adami yatmaya cagiran erkek.
Pazartesi bakalim nolcak.

Ne tuhaf insanlarimiz var ya.kadin cocugu icin yalvariyor babaanne almis gitmis.
Polis gidip alamiyormu ne yalvarip duruyolar.
Gelsin otursun evinde diyor.ev kira bu kadin ne yiyip icecek cocuguna nasil bakcak.
Kv diyoki kardesleri ne gune duruyor sanki kardeslerin boyle bi zorunlulugu var.
Orta da bi torun var bi yigen var .istiyolarsa annesinin yaninda da cocuga yardimci olabilirler amcalik halalik dedelik babaannelik yaparlar.
Sonuc para galiba.
Bi yanim ben olsam parada pulda sizin olsun cocugumu verin.bi de cocuk benim ya oylede boylede verilecel mecbur parada cocigumun hakki yani.
Ben hala polis neden gidip almiyor cocuk bizde dedikleri halde.

izliyor musunuz kızlar.Tıp fakültesi öğrencisi çocuk ölü bulundu.kayıptı.

İzledim evet yazik ya hic beklemiyodum bu sekilde.cinayet degil galiba oyle bisey demediler.ama vucudun da kiriklar varmis .dusmustur felan dediler.
Bencede düşmüştür diyorum bende açlıktan falan artık başı dönmüştür hastaymış zaten keşke yalnız yaşamasaydı.

X