- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 38
Cok guzel bir cocuk.olan babaanne ile esine oldu .Babaanne üzüntüden hastalansa başına birşey gelse ne olurdu.
Polisler almis heraldeAnnesi nerede orada mı kalmış G GizliOzne__
makyajlı resminde yaşı büyük duruyordu tabi yüzüne bakınca küçük olduğu anlaşılıyor.Cok guzel bir cocuk.
Makyajli resimine hic benzemiyor.
ben de anlamadım pek ama gelmiş gibi sanki görünmek istememiş.Ayfer gelmis mi gelmemis mi anlayamadim da.heralde orda olmak istememis aileyle birlikte.
Evet yayinda simdi.Kizlar esin yayina mi geldi.evde degilim meraktan catladim.
Biraz banada soğuk geldi nedense kız.Tamam yaşadığı şeyler kolay değil ama anlıyamadım pek yüzünde hafif tebessüm bile yok.Ya bu kiz istemiyomuydu acaba donmeyi.zeynep deyince surat ifadesi nasil nefret ediyo gibiydi sanki.anneyi muhsinede tek kotu laf etmemis.
Tamam cok kolay seyler yasamamistir bu ruh hali mesafeli durusu soguklugu normaldir de.
Sanki gelmek istememis gibi.
Hadi yaa.aylarca bu anı bekledim ya.kursa gidiyorum bilseydim gitmesdim.yarin ozetini gosterirler insaallahEvet yayinda simdi.
Anlatiyolardiya cok dovuyo muhsin para karsiligi kizlari 1ayligina birilerine veriyomus felan.bunlar dogruysa zaten kizin durumu normal.zaten muhsin normal biri degilki sahtekar kim bili kizi nasil korkuttu.Biraz banada soğuk geldi nedense kız.Tamam yaşadığı şeyler kolay değil ama anlıyamadım pek yüzünde hafif tebessüm bile yok.
Gosterirler belki bi gelisme felan olursa.Hadi yaa.aylarca bu anı bekledim ya.kursa gidiyorum bilseydim gitmesdim.yarin ozetini gosterirler insaallah
Aslında bence kızı bir süre sosyal hizmetlere yerleştirmiş olsalar daha iyi olur.Psikolojik destek felanda alır.Ya bide ayferin eltisiydi heralde kizin yanindaki ayfer catlamistir:)
Oylede olurda bu sefer cocuk daha kotu olmasin sanki istenmiyomus gibi bilmiyorum ya cocugu gordukten sonra pekte kolay olmuyacak gibi sanki .Aslında bence kızı bir süre sosyal hizmetlere yerleştirmiş olsalar daha iyi olur.Psikolojik destek felanda alır.
şimdi kız tekrar eğitim hayatına başlıyacak okulda kıza birşey deseler arkadaşları falan kız hepten kötü olur.Oylede olurda bu sefer cocuk daha kotu olmasin sanki istenmiyomus gibi bilmiyorum ya cocugu gordukten sonra pekte kolay olmuyacak gibi sanki .
Hani cocukken birakiyolarda 30yil sonra cikip geliyolarya ayni sanki.onlarda bile azda olsa bi sicaklik oluyodu.