- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 38
ne diyorlar bakamıyorum şuan.7 yil sonra ilk kez nazmiye camin anne ve babasi canli yayinda.
Diger tarafi sucluyolar hepsini iceri atsinlar neyi bekliyolar diyor.ne diyorlar bakamıyorum şuan.
7 yıl oldu dile kolay şimdi sil baştan tekrar görülecek bakalım kaç yıl sürecek.Yani artık tv çıkarmasınlar bence olay sonuçlanıncaya kadar.Anne ve baba için daha zor bir durum.Diger tarafi sucluyolar hepsini iceri atsinlar neyi bekliyolar diyor.
savciyi hakimi adaleti yerden yere vuruyo baba.
Burda konusmanin bi manasi yok bi agirliniz varsa beni goturun birilerine ona anlatiyim derdimi dedi baba.
Adelet yok idam edilmeli bunlar vsvs konusuyolar.
Zaten surekli ses kesildigi icin program yok gibi bugun:)
Yani once insan acisina yaniyor.7 yıl oldu dile kolay şimdi sil baştan tekrar görülecek bakalım kaç yıl sürecek.Yani artık tv çıkarmasınlar bence olay sonuçlanıncaya kadar.Anne ve baba için daha zor bir durum.
Bazen gelismeler oluyor o yuzden ara veriyor.Ya neden muge bazı
Olayları yarıda bırakıyor
Şu manavgatta murat unal olayı ne oldu?
Yanlış anlamışsınız , Fahriye hanımı gördüğünü söyleyen kadın , aileye Müge ye çıkın dedim , dedi .Ben izliyorum herzaman oldugu gibi:)
Ama nedense bugun ku kadin bana abartiyo gibi geldi.
Yada konusmasi karakteri yapisi geregide oyle olabilir.
Kadin yasiyo belli bi kisi iki kisi degilki birsuru kisi cikti konustu yasadigi kesin ama neden simdi bi girisimde bulunmamis.
Hadi eskiden korktu.belliki cocuklarini gormek konusmak istiyor ki herkesten yardim istemis anlatmis.
Korktugu baska bisey var sanki kendi gidemiyor.onlar gelip bulsun istiyor.yoksa mutlaka bi devlet kurumundan yardim isterdi.
Kadin bide diyo ya yayindaki muge anli ya cikin dedi diye cok tuhaf .
Uvey oglanami demis mugeye cikin diye.Yanlış anlamışsınız , Fahriye hanımı gördüğünü söyleyen kadın , aileye Müge ye çıkın dedim , dedi .
Batman daki aileye Fahriye Hanımı gördüğünü ilk kez söyleyen kişiden bahsediyoruz değil mi ?Uvey oglanami demis mugeye cikin diye.
Orda bi karisik anlattida.
Sanki ordaki aile muge anli programini izliyomus ta oglan demis gibi ya da kadin turkiyede boyle bi program var oraya mi cikin dedim gibi karisik heycanli biseyler anlatti.
Yok ben bitane kadin ciktiya hem fahriyeyle konustum sonra uvey oglu tesaduf denk geldi oda soyledi.benim uvey annem turk batmanli ailesiyle kavusmayi cok istiyo diye anlatmis.Batman daki aileye Fahriye Hanımı gördüğünü ilk kez söyleyen kişiden bahsediyoruz değil mi ?