Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ne diyorlar bakamıyorum şuan.
Diger tarafi sucluyolar hepsini iceri atsinlar neyi bekliyolar diyor.
savciyi hakimi adaleti yerden yere vuruyo baba.
Burda konusmanin bi manasi yok bi agirliniz varsa beni goturun birilerine ona anlatiyim derdimi dedi baba.
Adelet yok idam edilmeli bunlar vsvs konusuyolar.
Zaten surekli ses kesildigi icin program yok gibi bugun:)

7 yıl oldu dile kolay şimdi sil baştan tekrar görülecek bakalım kaç yıl sürecek.Yani artık tv çıkarmasınlar bence olay sonuçlanıncaya kadar.Anne ve baba için daha zor bir durum.

7 yıl oldu dile kolay şimdi sil baştan tekrar görülecek bakalım kaç yıl sürecek.Yani artık tv çıkarmasınlar bence olay sonuçlanıncaya kadar.Anne ve baba için daha zor bir durum.
Yani once insan acisina yaniyor.
Sonra bide boyle ha bugun sonuclancak ha yarin insan sinir oluyor canmi dayanir.
Gencecik evlat gitmis iki cocuk birakmis.
Katili kim belli degil ustelik belliiyken bazi seyler acikca biliniyoken boyle suruncemede kalmasi cileden cikariyor.

Bu sabah izleyen oldu mu ?
Batman Beşiri ' li Fahriye olayını gördünüz mü ? Korkunç bişey , nutkum tutuldu izlerken . Gelişmeleri merakla bekliyorum , bir an önce kadına ulaşsalarda netleşse nedir , ne değildir öğrensek keşke .

O kadinsa eger niye biriyle haber yollamamis ki direk.Ben burdayim beni bulsunlar felan diye.
Sonucta hep anlatmis gorustugu kisilere batmanliyim su kadar kardesiz bu kadar xocugum var.beni cocuklarim niye aramiyor ben yasiyorum diye.
Direk adres isim veremezmiydiki haber yollayabilirdi.

İlk zamanlar tutmuslar hep kadini imam nikahi kiymislar uc cocugu olmus.
Ama hafizasi yerinde denilene gore .o faciada bi zarar gormemis.
Acaba ozmn diyemedi de evlendiginden cocuklari oldugundan dolayi cekindi desem de .gorulen tarihlerde baya bi gecmis.

Bence aranan kadın tamda o kadın , ancak kadın bır cok kez kacma gırısımınde bulunmus oradada cocukları oldugu ıcın kararsız kaldı veya bır sekıdle anlasıldı cıkamadı evden dananın kuyrugu bugun yarın kopmak uzere

Ben izliyorum herzaman oldugu gibi:)
Ama nedense bugun ku kadin bana abartiyo gibi geldi.
Yada konusmasi karakteri yapisi geregide oyle olabilir.
Kadin yasiyo belli bi kisi iki kisi degilki birsuru kisi cikti konustu yasadigi kesin ama neden simdi bi girisimde bulunmamis.
Hadi eskiden korktu.belliki cocuklarini gormek konusmak istiyor ki herkesten yardim istemis anlatmis.
Korktugu baska bisey var sanki kendi gidemiyor.onlar gelip bulsun istiyor.yoksa mutlaka bi devlet kurumundan yardim isterdi.
Kadin bide diyo ya yayindaki muge anli ya cikin dedi diye cok tuhaf .

Yanlış anlamışsınız , Fahriye hanımı gördüğünü söyleyen kadın , aileye Müge ye çıkın dedim , dedi .

Yanlış anlamışsınız , Fahriye hanımı gördüğünü söyleyen kadın , aileye Müge ye çıkın dedim , dedi .
Uvey oglanami demis mugeye cikin diye.
Orda bi karisik anlattida.
Sanki ordaki aile muge anli programini izliyomus ta oglan demis gibi ya da kadin turkiyede boyle bi program var oraya mi cikin dedim gibi karisik heycanli biseyler anlatti.

Uvey oglanami demis mugeye cikin diye.
Orda bi karisik anlattida.
Sanki ordaki aile muge anli programini izliyomus ta oglan demis gibi ya da kadin turkiyede boyle bi program var oraya mi cikin dedim gibi karisik heycanli biseyler anlatti.
Batman daki aileye Fahriye Hanımı gördüğünü ilk kez söyleyen kişiden bahsediyoruz değil mi ?

Batman daki aileye Fahriye Hanımı gördüğünü ilk kez söyleyen kişiden bahsediyoruz değil mi ?
Yok ben bitane kadin ciktiya hem fahriyeyle konustum sonra uvey oglu tesaduf denk geldi oda soyledi.benim uvey annem turk batmanli ailesiyle kavusmayi cok istiyo diye anlatmis.
Kocasina polise kafile baskanina bile anlatmis kimse inanmamis bu kadina.kocasindan dayak bile yemis bu olayi kafaya taktin diye bosanmaya kadar gelmis is.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…