Hangi olay bu Giz, sabah baktim. Urfali bir aile vardi oglu bulundu. Esin'i gordum. Birde ayni anda kaybolan 3cocuklu kadinla taze damat vardi. Bu bahsettigin baskalari mi?Baya ilginc niye bi erkek bi erkege surekli muzik dinletsin geceleri bide sabaha kadar bile dinletmis.
Benim aklima gelen de adamin acaba biriyle birlikteligi vardi da bide ic camasiriyla bulunmus.biri felan mi yakaladi acaba.kizi banyo ya girecekti diyo ama hersey olabilir.
Bu muzik isi se belki adamlar alem felan yapiyosa dalgasina yapiyo olabilirler.aksine pek dusunemedim:)
Simdiki konu.bu konu cok pis yerlere gitcek yalniz.Hangi olay bu Giz, sabah baktim. Urfali bir aile vardi oglu bulundu. Esin'i gordum. Birde ayni anda kaybolan 3cocuklu kadinla taze damat vardi. Bu bahsettigin baskalari mi?
Ah canim izlemiyorum suan. Merak ettim aksam netten bakayimO sekilde el sıkılmasini bel bile biliyorum yaaaaa :)))cok pis seyler var bu konuda.
Cok cok ilginc bak :)))olen kiside var bi tuhaflik yada oyunAh canim izlemiyorum suan. Merak ettim aksam netten bakayim
El sıkışmanın farklı anlamları da mi var , anlayamadımO sekilde el sıkılmasini bel bile biliyorum yaaaaa :)))cok pis seyler var bu konuda.
Dun son yarim saat konusuldu.
El sıkışmanın farklı anlamları da mi var , anlayamadım
Bu hangi olay , bugün izleyemedim . Nette varsa ordan bakayım .
Cok cok ilginc bak :)))olen kiside var bi tuhaflik yada oyun
Anlatilanlara bakilirsa zaten direk akla o geliyor.bir de adam acik acik soyluyor karisina felan o el hareketini anlatmis ve midem bulandi demis.koskoca adam karisina nasil derki boyle biseyi.yada o manayi nasil cikarir kac yasinda adam sonucta.Baktim canim. bencede bu isin icinde bir is var. Sonu neye varacak merak ettim. Yalniz adam gay filan cikarsa kaba tabirle oha filan olurum ben. :/
İzledim evet yazik ya hic beklemiyodum bu sekilde.cinayet degil galiba oyle bisey demediler.ama vucudun da kiriklar varmis .dusmustur felan dediler.izliyor musunuz kızlar.Tıp fakültesi öğrencisi çocuk ölü bulundu.kayıptı.
Bencede düşmüştür diyorum bende açlıktan falan artık başı dönmüştür hastaymış zaten keşke yalnız yaşamasaydı.İzledim evet yazik ya hic beklemiyodum bu sekilde.cinayet degil galiba oyle bisey demediler.ama vucudun da kiriklar varmis .dusmustur felan dediler.
Kader iste ölüm vakti saati geldimi bahane iste.Bencede düşmüştür diyorum bende açlıktan falan artık başı dönmüştür hastaymış zaten keşke yalnız yaşamasaydı.