Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

esin okula başlamış kızlar orta 1.ayrıldığında 3.sınıfmış sanırım bir sınava girecekmiş başarlı olursa 7.yada 8.sınıf olacakmış yanlış anlamadıysam G GizliOzne__ mismo mismo

esin okula başlamış kızlar orta 1.ayrıldığında 3.sınıfmış sanırım bir sınava girecekmiş başarlı olursa 7.yada 8.sınıf olacakmış yanlış anlamadıysam G GizliOzne__ mismo mismo
Evet.sinafda basarili olursa 7yada 8 gececem dedi.
Simdi bide konyalilar cikti bakalim.
Onun sonu nereye varcak.
Kadin saf saf diye diye umursamamislar bugune kadar.
Kocasi bisey yaptiysa da olan engelli cocuguna olur gerci bakimiyla ilgileniyosa anne tabi.
Onun haricinde herkes kurtulduk der gibime geliyor.
En cokta yenge rahatlar heralde kadinin cocugu gibi arkasini toplamis durmus hep.
Biraz da ihmalkar davranmislar hasta diye keske yanlarinda tutsalarmis hep.
Gerci bunu da anlamiyorum saf diye tamam yararlanan cok olur pislik dolu cevrede de keske aile daha temkinli kontrollu olsaymis biliyolarmis madem hastaligini ve kandiriabilecegini.
5yasindaki cocuga bile ogretiyoz herseyi su zamanda.

dava sil baştan görülecek galiba şimdi bakıyorum bende bir 7-8 yılı yine bulur böyle giderse zaten 6-7 yıl olmamışmıydı.
Evet.aslinda hersey acik ama niye bukadar surdu.yada karar veremiyolar ilginc.
Bir de sey var ahmet ortada kilit nokta ya annesiyle kardesleriyle yapti.babayla yapmis gibi anlatti.orda sonuc cikmiyo iste.
Ama kim yaptiysa ahmet kesin bu isin icinde.

Evet.aslinda hersey acik ama niye bukadar surdu.yada karar veremiyolar ilginc.
Bir de sey var ahmet ortada kilit nokta ya annesiyle kardesleriyle yapti.babayla yapmis gibi anlatti.orda sonuc cikmiyo iste.
Ama kim yaptiysa ahmet kesin bu isin icinde.
ahmet konuşsa herşey çözülürdü konuşmaz bence.

ahmet konuşsa herşey çözülürdü konuşmaz bence.
Ahmetin konusmamasinin tek sebebi cok cok ozel bi sebep olabilir.cinayetle ilgisi olmayan.
Yani ahmet konusursa ahmetin korktugu bisey var ortaya cikmasini istemedigi.
Hani bu ahmetin kardesiyle olan davalari felanla ilgili olabilir.
Su da konusulmustu nazmiye bu olayi biliyodu ve anlatcakti bundan dolayi olduruldu diye.oyle boyle bu kadin biseyin ortaya cikmamasi icin olduruldu.
Ya ahmetin ya da babanin

Nasıl bir pislik aile çıktı bunlar ya kadını öldürdüler kimin eli kimin cebinde değil ama hala ne olduğunu tam olarak kimse bilmiyor :KK12:

Ahmetin konusmamasinin tek sebebi cok cok ozel bi sebep olabilir.cinayetle ilgisi olmayan.
Yani ahmet konusursa ahmetin korktugu bisey var ortaya cikmasini istemedigi.
Hani bu ahmetin kardesiyle olan davalari felanla ilgili olabilir.
Su da konusulmustu nazmiye bu olayi biliyodu ve anlatcakti bundan dolayi olduruldu diye.oyle boyle bu kadin biseyin ortaya cikmamasi icin olduruldu.
Ya ahmetin ya da babanin
kız kardeşi ile ilgili olan durumunu diyorsan bebeğin babası başka birisi imiş.programda açıklanmıştı yuvaya vermişler galiba,kardeşide evlenmiş.

kız kardeşi ile ilgili olan durumunu diyorsan bebeğin babası başka birisi imiş.programda açıklanmıştı yuvaya vermişler galiba,kardeşide evlenmiş.
Evet.ahmetten de suphelenmisler basta ama baskasi cikmis.
Ya ailede oyle seyler konusulduki ben ilk ciktiklarindan beri izliyorumda kizlar babalarina bile dediler bize kotu gozle bakiyo diye hatta ayrintili anlatmislardi ozmn ses kesme felan da yoktu konustuklarini oldugu gibi yayina cikiyodu.
Annemize bile dedik diye.
Nazmiyeye yaptiklarini artik simdi bile konusuyolar ali yasarin zaten.

Aklima bisey geldi.iki elti vardi bu olaya sahit oldum biliyorum yani yakindan.
Kadin kayniyla fingirdiyodu.bunu biliyoduk.
Bigun bu kadinin omzuna krem surulmesi gerekmis.
Kayni kardesinin karisina krem suruyodu kadin tek kolunu penyeden cikarmis yani dusun heryeri ortada.boyle masaj yapar gibi suruyodu.adamin karisi da oturuyo diger koltukta.
Zaten cok sey konusuluyodu.hatta kadinin iki cocugu vardi bu kaynindan laflari vardi.
Adamin gelinleri adami bu kadinla uygunsuz bi sekilde yakalamislar.
Kadinin kocasi biraz safti abi abi diye dolaniyodu.maas karti bile abideydi.karisiyla abisi yapiyodu herseyi.adam maasini bile bilmiyodu tam dusun.
Adamin ogullari bile biliyodu.
Hatta gelinin biri yakaladigi zaman kadina kiziyor napiyon felan diye.kadin soyluyo bunu adama.adam apar topar gelini evden kovuyor.yuvamizi dagitcak iftira atcak diye.
Ama herkes biliyodu oysaki sustu.

Sonra aradan bi zmn gecti ben bigun adamla kadini herkesin icinde bu olaylari oldugu gibi soyledim .sormadim etmedim cunku yuzde yuz biliyodum.duyduklarimda vardi sonucta.bunlar napti tabi inkar en sonun da kadin cocugunun olusunun ustunede yemin edince allah sizi bildigi gibi yapsin deyip yaklasik 5senedir ne gordum ne konusuyorum.bi ara konusmak istedi kadin gerek yok dedim baskasiyla haber gondermis.
Gelini bile dedim bi anda bi cuvalla bindirip anasinin evine goturdunuz dedim arabanizla niye dedim.

Yani demem o ki oyle olaylar oyle seyler yasaniyorki su hayatta hicbirseye olmax demiyorum.

Bu olaya bile oyle tesaduf eseri ogrendim ki.hicbirsey gizli kalmiyor yani herkes herseyi biliyor.

Şu hatice olayını gördüm demin takip eden var mı?
Evet 10 sene gecmis uzerinden cinayetin.
Gecenlerde bi adam oldurulmustu onun aile cikti suclu olarakta birinin ismini verdiler.
Bu haticenin aileside oylelikle cikti bizim de kizimiz olduruldu ayni kisiyi sucluyoruz ama ozmnda bi sonuc cikmadi kizlari en son bu adamla gorusmus hatta.

Ahmet in öyle bir durumu olmuş mu gerçekten , İnanması zor . Diğer kardeşler nasıl öğrenip tepkisiz kalabilir ?

Evet 10 sene gecmis uzerinden cinayetin.
Gecenlerde bi adam oldurulmustu onun aile cikti suclu olarakta birinin ismini verdiler.
Bu haticenin aileside oylelikle cikti bizim de kizimiz olduruldu ayni kisiyi sucluyoruz ama ozmnda bi sonuc cikmadi kizlari en son bu adamla gorusmus hatta.
Nir binnaz var bu olayda bu binnaz hayat kadını mı neci?

Ahmet in öyle bir durumu olmuş mu gerçekten , İnanması zor . Diğer kardeşler nasıl öğrenip tepkisiz kalabilir ?
bilmiyorum ama babası ahmeti suçlamış ama ahmet sucsuz çıkmış kardeşi olayında.

X