4 yıldır oradaydı galiba kız.13 yaşında bile yokmuş kız 12 yaşında oluyor yani.Nişanlamışlar kızı.Evet cok sukur .insallah bundan sonra duzene girer hayati onca yasadigi seyleri atlatir.
Bu kizda bence kolay iyi seyler yasamadi.
Evet izliyorumda keske baba gitseydi velayette ondaya.ama onada pasaport felan gerekiyosa oda zaman kaybi.G GizliOzne__ ayfer ıraga gitmiş 2 gündür konsolosluğa gitmesi için ugraşıyorlarmış ama gitmiyormuş bugün yine kaç kere telefon açmışlar telefona bir adam çıkmış eğer bugun konsolosluğa gitse esin gelecek türkiyeye işlemlerden sonra şimdi ayferde ırakta ama neden böyle davranıyor.
kendi gelmesin hadi istanbula kızı göndersin.Müge anlı da muhsini bekliyor diyor.Ayfer korkmustur kesin o yuzden gitmiyodur ceza felan deyince.
Olabilir de .adami sevdiginden felan oldugunu sanmiyorum .aslinda simdiden sonra babadan babaanneden intikam icin de yapmiyor.sirf kendini dusundugu icin korkudan gitmiyor.kendi gelmesin hadi istanbula kızı göndersin.Müge anlı da muhsini bekliyor diyor.
sosyal hizmetler devreye girdi .Cocugu cok dovuyolarmis ama.
6 tane cocuk omer ucuncuymus en buyugu 16. hepsi kucuk cocuk hangi birine dur sus diyecen.omer de bide sorun var galiba .
En iyisi .aileye ne diyecen zaten dogurmus 6 cocugu geri iade edemiyecene gore artik bundan sonrasina bakmali aile ve cocuklarinda yararina olur hem diger cocuklar icin bile faydali olur.nasil davranmasi gerektigini ailenin yardimda felan bulunurlar.herseyde vardir bir hayir.insallah ailede cocuklarda bundan sonra duzenli bi hayatlari olur.sosyal hizmetler devreye girdi .
ayferde gitmiş konsolosluğa.En iyisi .aileye ne diyecen zaten dogurmus 6 cocugu geri iade edemiyecene gore artik bundan sonrasina bakmali aile ve cocuklarinda yararina olur hem diger cocuklar icin bile faydali olur.nasil davranmasi gerektigini ailenin yardimda felan bulunurlar.herseyde vardir bir hayir.insallah ailede cocuklarda bundan sonra duzenli bi hayatlari olur.
Aslinda bunlarin tv yayinlanmasi iyi bi yonden herkese bi ders bi nevi.
Esin getirilmiş birazdan stüdyoda olacakmış sevindim 12 yaşında küçücük bir çocuk kurtulduCok sukur
Evet ya valla cok sevindim cocuk icin.Esin getirilmiş birazdan stüdyoda olacakmış sevindim 12 yaşında küçücük bir çocuk kurtuldu
olan babaanne ile esine oldu .Babaanne üzüntüden hastalansa başına birşey gelse ne olurdu.Offff 40dk gecermi yaa