- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 39
Asıl şok bugün du ama. 14 yaşında ki torunu konuşmuş dün bugün sorguya almislar izledin mi.baraja atışmislar.
17 yaşında ki cocukla kaçan mi.programin hepsini izleyemedim.izledim şok oldum ne istediniz adamdan kızında vicdan yok
dün kü 14 yaşındaki kıza ne demeli kocamı sevyorum diyodu
17 yaşında ki cocukla kaçan mi.programin hepsini izleyemedim.
14 yaşında ne kocası ya.
Nazmiye olayı ne olacak bakalım.evet herez şok oldu
Nazmiye olayı ne olacak bakalım.
Aynen çok sabırlı. Konusacagini hiç sanmıyorum Ahmet'in.ahmet konuşmayı öğrenirse adam konuşmuyo ki müge iyi sabırlı
Bu sezon Nazmiye olayı üzerinde duruyorlar duymussundur belki Nazmiye çam. Ceza onaylanırsa kayinpederi. Kocası ve kayinbiraderi cezaevine girecek.Bu sezon takip edemiyorum :)
birde havva diye birinin adi geciyor. hamileymis galiba. oda mi öldü. ondada ensest var galiba.Bu sezon Nazmiye olayı üzerinde duruyorlar duymussundur belki Nazmiye çam. Ceza onaylanırsa kayinpederi. Kocası ve kayinbiraderi cezaevine girecek.
Bu sezon Nazmiye olayı üzerinde duruyorlar duymussundur belki Nazmiye çam. Ceza onaylanırsa kayinpederi. Kocası ve kayinbiraderi cezaevine girecek.
Havva nazmiyenin gorumcesi.yok ölmedi o.ama bir çocuk olayı duydum ama tam bilmiyorum ne nedir.birde havva diye birinin adi geciyor. hamileymis galiba. oda mi öldü. ondada ensest var galiba.
Program ilk başladığında göstermişlerdi aynı değişen birsey yok.Nezen den haber yok değil mi?
mugeden duydum. onun hamileligi aile icin daha kotu demişti. bende aile ici diye yorumlamistim.Havva nazmiyenin gorumcesi.yok ölmedi o.ama bir çocuk olayı duydum ama tam bilmiyorum ne nedir.
Ahmet değilmiş .Bu cam ailesi ilk geldiginde konusmalardan dolayi yarida birakmislardi.simdi muge anli iyi diretiyo ama bence konusmaz bu ahmet .normal soruya bile cvp veremiyo agzimdan bisey kacar diye.
havva olayi da kiz hamileymis ama kimden oldugu belli degilmis 3 kisiden suphelenmisler biride ahmet .biride teyze ogluymus.
dna testinde galiba ahmet cikmis cocugu yurda verilmis.biyerde oyle okumustum.
Evet oyleymis bende dun duydum.diger cocukmus.baska bi sitede okumustum oyle diye.Ahmet değilmiş .
Ahmet konussa hersey cozulurde konusmuyor dün ki yayında kız kardeşi vardı adını unuttum küpe için yengemin dedi diye duydum yanlış duymamissam.Evet oyleymis bende dun duydum.diger cocukmus.baska bi sitede okumustum oyle diye.
Ama yinede karisik isleri var.
Evet .hemde cok eminim dedi kupe yengemin.ahmet her harukalde bu isin icin icinde zaten.Ahmet konussa hersey cozulurde konusmuyor dün ki yayında kız kardeşi vardı adını unuttum küpe için yengemin dedi diye duydum yanlış duymamissam.
Aynen aynı evin için de kayinlar. Gorumceler. Kaynana. Kayinbaba babaanne kimbilir kadın ne zorluk çekti.Evet .hemde cok eminim dedi kupe yengemin.ahmet her harukalde bu isin icin icinde zaten.
Babasida kocasida yatsin bence.
kadinin basina hem baba musallat olmus.hem kayinlar bide babaanne var.iki cocuk koca yok.kadi. napsin.yanlis seyler girdi kafasina demekki.yanlis yolami sabti napti.