Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

kızlar bende raif in öldürüldüğünü düşünüyorum
bide arada çıkıyor ya bünyamin pamuk o olayıda çözebilselerdi iyi olur, halen gıcık oluyorum uçkur keyfi için bi halt yiyipde ortalarda rahat rahat dolaşanlara, onun mevzusuda bayram ve raif e benziyor

Adana'daki kayıp Soner Çığıraçan katilinin programa katılan Birkan olduğu ortaya çıkmış.
Adamlar ne kadar soğuk kanlı canlı yayına çıkıyor, hiç birşey yapmamış gibi nasıl da konuşuyorlar.

ayy evet az önce net de okudum bende üzüldüm 2 de çocuğu var. zaten belliydi gerçi. öldürmüş 3 gün sonra yakmış bi de gidip canlı yayına çıkmış, öyle anlatıyor ki bide kendi yalanına kendi de inanmış resmen, ama bakışları pek normal değildi sanki. bu toplum nereye gidiyor

2 gündür olayın şokundayım..1 haftadır canlı yayını izliyorum.. Adamın soğuk kanlılığına mı şaşırırsın, Kola şişesi için ölmesine mi yanarsın.. Ülkemiz git gide sabrı tükenen insanlarla doluyor.

sabah bende çok üzüldüm. zavallı adam iki üç kola şişesi için öldürüldü. nasıl vicdansız olabiliyor bu insanlar. geride 2 yetimi kaldı pisipisine gitti bir can. linç girişiminde bulunulmuş birkana bıraksada polis gebertseler öylelerini

Kizlar ben bu nazmiye cam olayinin basini kacirdim, bu kayinpederle oldurulen yenge arasindaki olay ve babayla ahmet arasindaki olay ne ??

ahmet kaldığı yerde çakıldı kaldı

bu günkü olay şok etti insan sevgilisine nasıl babamı döv at der
Asıl şok bugün du ama. 14 yaşında ki torunu konuşmuş dün bugün sorguya almislar izledin mi.baraja atışmislar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…