Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Nezen germiyene ne oldu ..meraktan catlayacammmmmmm

Ben de çok merak ediyorum Nezeni noldu acaba.

Müge Anlı yi fırsat buldukça izliyorum ve o kadının Yarada'nım tarafından özel olarak gorevlendirildigini düşünüyorum.
Masum suçsuz orda burda öldürülmüş faili meçhul mezarı olmayanlarin hakları alınsın suçluları bulunsun diye.

Aynı yukarıda yazdığım gibi.

Aynı. Program ilk başladığında gösterdiler babası mezarına gitmişti.

Tamam canım görmedim yazdığını.
Hayır bebek kimden falan belli oldu mu?
Galiba olmadı daha yaa inşallah o kızın da katili bulunur

Tamam canım görmedim yazdığını.
Hayır bebek kimden falan belli oldu mu?
Galiba olmadı daha yaa inşallah o kızın da katili bulunur
Yok canım mezarını gösterdiler zaten proğram ilk başladığında idi babası mezarına gitmişti çekim falan yapmislardi.

Yaptirdilar. Ama çok benzerlik var.
bu test sonucu belli oldu pozitif zaten ortadaydı herşey neyse birisi daha ailesini buldu hele de böylesi sevilesi bir ansan yaa şu trabzon daki cinayet nerdeyse bir sezonu bitirecek hala kim yaptı belli olamadı. şu ahmeti bir konuşturabilseler karadenizli inadı var adamda

Evet ben de tahmin etmiştim pozitif çıkacağını umarım Taner için daha iyi olur tayinini istanbula aldiracak galiba aslında gerek bile yoktu teste çünkü bu kadar tesadüf olamaz.
Nazmiye olayı çözülmez bence.

Atv nin iki kadinina bayiliyorum biri müge anli digeri esra erol müge anli nin dimdik durusu ve asaleti esra erolun ictenlik ve sempatikligine hayranim cidden

bence Nazmiye olayında Ahmet anneyle birlikte nazmiyeyi kapattı bir yere oda Yurdanur dan yardım istedi yada Ahmet yurdanurla iş birliği yaptı, diğer bir ihtimalse yurdanurun nasıl biri olduğunu öğrenince Ahmet nazmiyenin üstüne saldı o kadını nasılsa bu bunu öldürür hesabı. şimdi itiraf etse anasıda yanacak, etmiyoki anasıda yanmasın babası ve abisindende intikam alsın, abiyle babanında sürünmesini istiyor.

nezende bence kurcalanmaması gereken bi durum meydana çıktı , o üvey babanın başka bir dolapları vardı çok parayla geziyormuşya , kız öğrenmemesi gereken bişeyi öğrendi , babada kurtulmak için kavgayla birilerine sepetledi bu kızcağızı, sonrası malum.

tamer olayındada o babaya hala kılım ben, adam halen çocukla uzaktan ilgileniyim az çok başımı ağrıtmasın derdinde saki.

walla şu program sayesinde paronayakmı oldum, dedektifmi oldum belli diğil :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…